Щоденник На такому дні я ще не була

• Автор теми Автор теми Марина765
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 214
  • Перегляди Перегляди 13K
Ще не вечір)

на форумі багато хто цьому радів, у тому числі і я)) як виявилось передчасно :confused:
Сделают и сделают, снесем или забьем.
Если у них зачатки разума остались то смотря на мою КИ и отсутствие оборота на укр счетах сами поймут что им ничего не светит

Сделают и сделают, снесем или забьем.
Если у них зачатки разума остались то смотря на мою КИ и отсутствие оборота на укр счетах сами поймут что им ничего не светит
Звонили вчера маме и сестре. В день когда рассказала маме-она меня очень сильно поддержала, сказала что справимся и тд. Вчера уже вела себя по другому, кричала что эти все деньги нужно отдать, как я вообще могла, чем я думала и тд… на работе к знакомому приезжали, квартиру забрали, короче ппц. У меня вопрос, если я сменю номер(не вывожу уже эти сообщения и угрозы), я соответственно никак не узнаю о предложениях за тело, о том что кто то подал в суд и тд, правильно? Не могу решиться. Мне кажется ничего не знать ещё страшнее. Снова ощущение безысходности. Пониманию что предложения за тело будут, но я столько должна людям, что мне это разгребать год наверно… а что с мфо делать, вообще ума не приложу.
Ещё и биты 4.11 выходят в просрочку. Я не знаю почему я так боюсь, но внутренеее ощущение что это будет жесть полная

Звонили вчера маме и сестре. В день когда рассказала маме-она меня очень сильно поддержала, сказала что справимся и тд. Вчера уже вела себя по другому, кричала что эти все деньги нужно отдать, как я вообще могла, чем я думала и тд… на работе к знакомому приезжали, квартиру забрали, короче ппц. У меня вопрос, если я сменю номер(не вывожу уже эти сообщения и угрозы), я соответственно никак не узнаю о предложениях за тело, о том что кто то подал в суд и тд, правильно? Не могу решиться. Мне кажется ничего не знать ещё страшнее. Снова ощущение безысходности. Пониманию что предложения за тело будут, но я столько должна людям, что мне это разгребать год наверно… а что с мфо делать, вообще ума не приложу.

Ещё и биты 4.11 выходят в просрочку. Я не знаю почему я так боюсь, но внутренеее ощущение что это будет жесть полная
Установите запрет в телефоне на прием звонков с неизвестных номеров и будет Вам счастье. И смс не пропустите, и те хто в вашей книжке дозвонятся Вам.

Бітів радив би закрити. З рештою з часом можна буде домовитись за тіло, чи тіло + невеликий %.
Якщо не платити будуть і суди, і блокування рахунків. Просто у всіх це відбувається по-різному. У когось раніше, у когось пізніше. Але борг не забудеться. Його точно слід повертати. Але очікуйте пропозицій.

Бітів радив би закрити. З рештою з часом можна буде домовитись за тіло, чи тіло + невеликий %.
Якщо не платити будуть і суди, і блокування рахунків. Просто у всіх це відбувається по-різному. У когось раніше, у когось пізніше. Але борг не забудеться. Його точно слід повертати. Але очікуйте пропозицій.
Я б з задоволенням закрила. Та немає чим. Там з відсотками 1400$

У меня вопрос, если я сменю номер(не вывожу уже эти сообщения и угрозы), я соответственно никак не узнаю о предложениях за тело, о том что кто то подал в суд и тд, правильно?
На рахунок судів, можете себе на судовій владі моніторити.
Там, де сторона по справі, вводите свої дані:
1730357265124.webp

Щодо пропозицій за тіло, просто час від часу вставляйте стару сімку на якусь годину в телефон, щоб почитати смс з пропозиціями.

Сьогодні крип си(клон бітів) покружували статею 190 кку, чи справді вони можуть притягнути до кримінальної відповідальності? Вимагали щоб до 13:00 погасила борг. Просрочка 3 30.10, тіло 500, вже нарахували 1200$. Звісно що не збираюсь платити. Окремо про кожну мфо читаю, наче нічого, жити можна. та як подумаю що в мене всі тіла близько 700тис, постійно закрадається думка що типу за таку суму можуть і до в’язниці посадити і знайти мене десь… не знаю як з цим боротись
Зі сторони
це і справді виглядає, що брала з метою неповернення. Хоча в багатьох робила пролонгації…

Останнє редагування модератором:
чи справді вони можуть притягнути до кримінальної відповідальності?
та ніхріна вони не можуть тільки дзвонити і нести всяку маячню
немає кримінальної відповідальності за несплату будь-якого кредиту, хіба що ви вкрали чиїсь документи і взяли на них кредит

та ніхріна вони не можуть тільки дзвонити і нести всяку маячню
Так виходить що будь хто може нагребтись і просто не повертати? В суд подати то само собою, та багатьом же і на це байдуже

Так, біти в суд не подадуть у них немає ліцензії, вибивають борги лише тиском на вас і оточення
Оточення попередила. Найближчих. Слухавку не беруть. Та в бітів Просрочка ще не почалась. Поки що особливо їх ніхто не турбує. Всім іншим не знаю, чи попереджати, чи не лізти поперед батька в пекло. Ще ніхто не скаржився

ну кріпсі, біти то одного поля ягоди)
Вже зрозуміла🤯вчора один знижку пропонував, сьогодні інший задовбує цілий день, що зафіксував відмову від виконання мною забовязань і будуть всім телефонувати. Спочатку спілкувалась з ним, потім набридло

що зафіксував відмову від виконання мною забовязань і будуть всім телефонувати. Спочатку спілкувалась з ним, потім набридло
немає сенсу спілкуватись з будь-якими дзвонілками мфо, а те шо вони фіксують ніколи не зафіксовується в їхніх курячих мізках

немає сенсу спілкуватись з будь-якими дзвонілками мфо, а те шо вони фіксують ніколи не зафіксовується в їхніх курячих мізках
В мене підсвідомо відчуття, що якщо я не відповім, вони відразу почнуть надзвонювати контактам. Розумію що це хибна думка, що так, що так подзвонять, та рука так і тягнеться прочитати, а вони потім пишуть і пишуть…

В мене підсвідомо відчуття, що якщо я не відповім, вони відразу почнуть надзвонювати контактам. Розумію що це хибна думка, що так, що так подзвонять, та рука так і тягнеться прочитати, а вони потім пишуть і пишуть…
Доброго вечора)
На початку протермінування була така сама паніка...розмовляла,бо ж переживала щоб нікому не подзвонили,бо що ж скажуть люди🙄
Моя вам порада...поговоріть з рідними,так,шкодувати і гладити по голівці ніхто не буде....але вам настільки стане легше і відразу все зміниться.Наладиться самопочуття,сон,емоції...а рідні зрозуміють і пробачать.
Всім не поясните,і не треба.
Зараз стільки шахраїв....люди,хто розумний і так не розмовлятиме і не слухатиме.А хто любопитний😄ну так їм і треба))

Доброго вечора)
На початку протермінування була така сама паніка...розмовляла,бо ж переживала щоб нікому не подзвонили,бо що ж скажуть люди🙄
Моя вам порада...поговоріть з рідними,так,шкодувати і гладити по голівці ніхто не буде....але вам настільки стане легше і відразу все зміниться.Наладиться самопочуття,сон,емоції...а рідні зрозуміють і пробачать.
Всім не поясните,і не треба.
Зараз стільки шахраїв....люди,хто розумний і так не розмовлятиме і не слухатиме.А хто любопитний😄ну так їм і треба))
Чоловік, мама, сестра вже в курсі. Мама з сестрою взагалі в шоці, а чоловік ні на хвилину мене не засуджував. Тільки псіхонув, чому відразу не розповіла. Кажу, боялась шо покинеш. Сказав шо я дурна) та це я і сама знаю…

Назад
Угорі