Маri
✩ V I P ✩
- Дописи
- 11921
- Реакції
- 18477
- Бали
- 2903
Маri не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я,Вассабі люблюВассаби вашу мать
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я,Вассабі люблюВассаби вашу мать
Даже хрен проскакивал ???Вассаби вашу мать
Начинай зразу. Все що вилізе - буде мені пришито.Пусть напишут про мну))). Я хоть мордобой устрою)))
Ви вірите в те що пишите? Правда? Така впевненість!Ну я можу написати... Фр*я прислала, що це змінить? Ви ж теж про це знаєте...
Де,накосячила???Начинай зразу. Все що вилізе - буде мені пришито.
Так, а може там шедевр напишут, а я че сразу в морду?Начинай зразу. Все що вилізе - буде мені пришито.
Я й без ваших настанов думаю, що хочу)Ой, та думайте що хочете. Сидячи з вами тут, виліз вірш. Ви мені його теж шийте. В кого там ще не гаразди! Винна Бджілка. Щоб усі знали. Мене це прчинає веселити, яка в вас віра. Непереубідиш. А для чого мені це?!
Я,теж почитала і не повірила,що Бжілка.Не люблю тако ж розчаровуватися в людях ?Я й без ваших настанов думаю, що хочу)
В мене нема наміру вас звинувачувати, чи "шити" вам щось.
Я сказала правду- думала, що це ваше творіння. Ні- то ні... Вже лекше))
Мені, по суті, і не цікаво, хто те писав. Краще не знати, щоб не асоціювати ту особу з такими примітивними "талантами"... Не люблю в людях розчаровуватись.
Ну не чувак, то точно.Да чувак, задела
Ну это однозначно не Весела Бджілка писалаЯ,теж почитала і не повірила,що Бжілка.Не люблю тако ж розчаровуватися в людях ?
Ты права! У меня чувство что ктото этим и занят.. посеять раздор . Разбить сообщество. Изнутри.Ребята, вот реально прошу всех, ну остановитесь! Вы поймите, что кто то сидит и радуется, что мы здесь как придурки скубемся? Вот оно нам форумчанам нужно?
Шукай рецептДовго ця ах...нея буде продовжуватися ?
![]()
Ну вот Neo писала, что про меня писали тоже, но удалилиKradotka5656, Я,теж хочу шедевр![]()
А ключі від квартири теж дать? Допрос з пристрастієм чи що?А VIBER есть?
Може той вірш ваш?Довго ця ах...нея буде продовжуватися ?
![]()
Везде! Вірші ділимо!Де,накосячила???
Наверное чи щоА ключі від квартири теж дать? Допрос з пристрастієм чи що?
В телегеВ какой теме?Я,тож хочу