Ми хазяйки хоч куди!

• Автор теми Автор теми Весела Бджілка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 567
  • Перегляди Перегляди 22K
Моє захоплення віршами вилізло боком! Навішали все, що могли. Причому хором. Дякую всім за підтримку. Хай це буде на вашій совісті. Всі хто вирішив, що цей вірш мій - флаг вам в руки. Я в дитячі забавки не граю. Мені не 15 років. 10 разів написала про це, але ніхто не чує. Головне, що впевнені, що я, але доказів нема. І ніхто не пише звідки взявся той вірш у Панночки.
Ваша подруга Фрэя прислала.

Не пам'ятаю, щоб я Вам називала своє ім'я і ми знайомились...
Я, наприклад, не вірю, що це Ви писали, але запитувала про читали чи ні.
Ой, зараз перелопачу Зону, де ми раніше спілкувалися, чи інші теми, там дівчата писали ваше ім'я десь. Чи ви забули, що ми рік назад ще нормально спілкувплися?! Чи ви думаєте я рік на форумі амнезією страдала.

Моє захоплення віршами вилізло боком! Навішали все, що могли. Причому хором. Дякую всім за підтримку. Хай це буде на вашій совісті. Всі хто вирішив, що цей вірш мій - флаг вам в руки. Я в дитячі забавки не граю. Мені не 15 років. 10 разів написала про це, але ніхто не чує. Головне, що впевнені, що я, але доказів нема. І ніхто не пише звідки взявся той вірш у Панночки.
Ну, ви ж самі прекрасно розумієте, що не через ваше захоплення дані припущення виникли. Все набагато прозаїчніше...
Ми всі переконалися у поетичних здібностях вашої підпільної групи підтримки))

Ребята, вот реально прошу всех, ну остановитесь! Вы поймите, что кто то сидит и радуется, что мы здесь как придурки скубемся? Вот оно нам форумчанам нужно?

Ой, зараз перелопачу Зону, де ми раніше спілкувалися, чи інші теми, там дівчата писали ваше ім'я десь. Чи ви забули, що ми рік назад ще нормально спілкувплися?! Чи ви думаєте я рік на форумі амнезією страдала.
Зрозуміло... І Ви ще відправляєте когось вчитись манерам... :facepalm:

Ну, ви ж самі прекрасно розумієте, що не через ваше захоплення дані припущення виникли. Все набагато прозаїчніше...
Ми всі переконалися у поетичних здібностях вашої підпільної групи підтримки))
Ой, та думайте що хочете. Сидячи з вами тут, виліз вірш. Ви мені його теж шийте. В кого там ще негаразди! Винна Бджілка. Щоб усі знали. Мене це починає веселити, яка в вас віра. Непереубідиш. А для чого мені це?!

Ой, та думайте що хочете. Сидячи з вами тут, виліз вірш. Ви мені його теж шийте. В кого там ще не гаразди! Винна Бджілка. Щоб усі знали. Мене це починає веселити, яка в вас віра. Непереубідиш. А для чого мені це?!
У меня не Фсёёё хорошо, но вины твоей нет точно. Вот если сейчас все не успокоятся, то меня опять скорая увезет

Не знаю. Не подумала бы никогда(

Назад
Угорі