Shanti
✩ Premium ✩
- Дописи
- 8063
- Реакції
- 13707
- Бали
- 6780
Shanti не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Повиловлюєте і візьмете автограф...)))Стихоплёты тут я йибу смотрю
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Повиловлюєте і візьмете автограф...)))Стихоплёты тут я йибу смотрю
Та думаю надо как то наведаться.Посмотреть что там за спецназПовиловлюєте і візьмете автограф...)))
Я думала, що то ваше творіння.Тільки напару з вами.
А шо ваще происходит? Как вообще ты со своими понятиями и лояльностью могла перейти кому то дорогу?Зараз мені теж приліплять і цей вірш! Пиндець!
Є. Ті, кому ви робили зауваження, щоб в темах, створених вами, не писали.Лёвушка, от і ви туда же. Мені вже аж смішно. Я на форумі 1 рік. Хай напише той, кого я хоч раз обідила? За весь рік! Є такі?
Зауваження? Але не обіжала?Є. Ті, кому ви робили зауваження, щоб в темах, створених вами, не писали.
Не. Я не туда же. Я удивлена . Кто тут сеет смуту.Лёвушка, от і ви туда же. Мені вже аж смішно. Я на форумі 1 рік. Хай напише той, кого я хоч раз обідила? За весь рік! Є такі?
? ну не знаю))) я до сих пор, ночами, просыпаюсь с криком, как об этом вспомнюЗауваження? Але не обіжала?
Для кого? Для Насті Д.? Вона маленька ще, вірить в казки. Дорослі люди, говорять відкрито, без писку.Не буду. Експертизу ДНК проведемо.
Какой ранимый...? ну не знаю))) я до сих пор ночами просыпаюсь с криком, как об этом вспомню
А ПАННОЧКА кого "обідила"??? Якщо це й не Ви написали, то круглі очі робили дарма наче вперше бачите... І добре знаєте, що це робота Ваших "добрих і веселих" друзів, з дуже специфічним почуттям гумору...Лёвушка, от і ви туда же. Мені вже аж смішно. Я на форумі 1 рік. Хай напише той, кого я хоч раз обідила? За весь рік! Є такі?
Какой ранимый...
творческий человек)) шо поделатьНадеюсь, ты пишешь картины, а не поэзию ???творческий человек
Ой, Тарас, хвате. Я знаю шо ти завжди смієшся. Хоч це радує. Не видавай себе, не такий ти. В тебе теж є щось?? ну не знаю))) я до сих пор, ночами, просыпаюсь с криком, как об этом вспомню