Ми хазяйки хоч куди!

• Автор теми Автор теми Весела Бджілка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 567
  • Перегляди Перегляди 22K
Всё !!! Успокойтесь!!!Это энциклопедия для девочек!!!

Вкладення

• Screenshot_2020-08-11-22-18-21-112_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2020-08-11-22-18-21-112_com.android.chrome.webp
    77.1 Кб · Перегляди: 39
Весела Бджілка, вынюхиваешь тут потом в вайбере своим "друзьям" рассказываешь всё, что тут происходит.
У них ломка без форума?
А они не хотят рассказывать как сами форум продали? Если мы такие плохие, нахрен вы сюда лезете?

НастяД, а чого це ви мене з форума відправляєте? Ви моіх друзів знаєте за форумом! Це щось новеньке! Почуваюся Алою Пугачовою. Прямо жовта преса запрацювала. Такоі цікавості до своєі персони за рік на форумі не відчувала! Переставайте чушь нести! Я вас зовсім не знаю, ніколи на форумі не пересікалися, то звідки у вас до мене якісь питання????!

Весела Бджілка, вынюхиваешь тут потом в вайбере своим "друзьям" рассказываешь всё, что тут происходит.
У них ломка без форума?
А они не хотят рассказывать как сами форум продали? Если мы такие плохие, на**** вы сюда лезете?
А ви в розвідці працюєте?

НастяД, а чого це ви мене з форума відправляєте? Ви моіх друзів знаєте за форумом! Це щось новеньке! Почуваюся Алою Пугачовою. Прямо жовта преса запрацювала. Такоі цікавості до своєі персони за рік на форумі не відчувала! Переставайте чушь нести! Я вас зовсім не знаю, ніколи на форумі не пересікалися, то звідки у вас до мене якісь питання????!
У меня к тебе вообще ноль вопрос
Много чести

У них ломка без форума?
А они не хотят рассказывать как сами форум продали? Если мы такие плохие, на**** вы сюда лезете?
Німфа, небесна. Прямо Агата Крісті. Можна культурніше? Ви ж серед людей. Негарно. Не нюхаю, не палю, не п'ю. А вам вчитися, манерам.

Німфа, небесна. Прямо Агата Крісті. Можна культурніше? Ви ж серед людей. Негарно. Не нюхаю, не палю, не п'ю. А вам вчитися, манерам.
Агата Кристи писательница, а я если на то пошло Мисс Марпл!
И не надо меня воспитывать как хочу так и разговариваю, вернее так как ты на то заслуживаешь

НастяД, форум читає багато людей. Для чого щось винюхувати? Він у вільному доступі. Мені не 15 років, не міряйте по собі. На підлогу не падаю.
О, завуч прийшла.

Агата Кристи писательница, а я если на то пошло Мисс Марпл!
И не надо меня воспитывать как хочу так и разговариваю, вернее так как ты на то заслуживаешь
Согласен.Снова какие то пидардвижи начинаются

Назад
Угорі