- Дописи
- 23189
- Рішення
- 1
- Реакції
- 46795
- Бали
- 7740
Шушаніка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Це куди?идете с форума к своим друзьям
У нас цензура на форумеЦе куди?
А ви в розвідці працюєте?Весела Бджілка, вынюхиваешь тут потом в вайбере своим "друзьям" рассказываешь всё, что тут происходит.
У них ломка без форума?
А они не хотят рассказывать как сами форум продали? Если мы такие плохие, на**** вы сюда лезете?
У меня к тебе вообще ноль вопросНастяД, а чого це ви мене з форума відправляєте? Ви моіх друзів знаєте за форумом! Це щось новеньке! Почуваюся Алою Пугачовою. Прямо жовта преса запрацювала. Такоі цікавості до своєі персони за рік на форумі не відчувала! Переставайте чушь нести! Я вас зовсім не знаю, ніколи на форумі не пересікалися, то звідки у вас до мене якісь питання????!
Дождь начинается вроде. Хотя не знаю, может и не будет.@Admin , що відбувається?
Вам залюбки.Автограф дасте?
А как стишки писать гадостные, а потом это не я, а?Admin , що відбувається? Може мені пояснить хтось?
Я перепрошую, ви впевнені в цьому?А как стишки писать гадостные, а потом это не я, а?
Это ты написала!
Весела Бджілка, А чё ты за Админа вспомнила?
Я сейчас с тобой разговариваю
Німфа, небесна. Прямо Агата Крісті. Можна культурніше? Ви ж серед людей. Негарно. Не нюхаю, не палю, не п'ю. А вам вчитися, манерам.Весела Бджілка, вынюхиваешь тут потом в вайбере своим "друзьям" рассказываешь всё, что тут происходит.
У них ломка без форума?
А они не хотят рассказывать как сами форум продали? Если мы такие плохие, на**** вы сюда лезете?
ДаЯ перепрошую, ви впевнені в цьому?
Хто ж тобі в голову це поклав? Дощем залило?
Агата Кристи писательница, а я если на то пошло Мисс Марпл!Німфа, небесна. Прямо Агата Крісті. Можна культурніше? Ви ж серед людей. Негарно. Не нюхаю, не палю, не п'ю. А вам вчитися, манерам.
Ви ще його не читали? ?я хоч почитаю
Согласен.Снова какие то пидардвижи начинаютсяАгата Кристи писательница, а я если на то пошло Мисс Марпл!
И не надо меня воспитывать как хочу так и разговариваю, вернее так как ты на то заслуживаешь
Так читали чи ні?О, завуч прийшла.