ПЕПА 🇺🇦
✩ V I P ✩
- Дописи
- 44012
- Рішення
- 6
- Реакції
- 104749
- Бали
- 9695
ПЕПА 🇺🇦 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Та все уже)) Піздно)Від кого получила
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Та все уже)) Піздно)Від кого получила
Вот смотрите Вы живете в своем придуманном мире, где Вас (вот то не красивое слово на букву О), у меня даже в мыслях не было этого делать, и я неоднократно это написала, но Вы себе придумали, что тут одни ненавистники и т д и т п и пятое и десятоеНу дякую що знову мене обісрали?. Ви у цьому щоденнику більше коментарів залишили ніж на цілому форумі. Правда лише три людини.
Воно звісно в моєму житті нічого не змінить. Почніть із себе. У ваші сторони я слова кривого не сказала.
Я не у Вашу сторону це написала.
Мітла ціла?Та все уже)) Піздно)
Ні не так!). А що Ви викладаєте?Вот смотрите Вы живете в своем придуманном мире, где Вас (вот то не красивое слово на букву О), у меня даже в мыслях не было этого делать, и я неоднократно это написала, но Вы себе придумали, что тут одни ненавистники и т д и т п и пятое и десятое
Сьогодні Белтайн або Вальпургієва ніч. Далі пояснювати?
Ненада??Сьогодні Белтайн або Вальпургієва ніч. Далі пояснювати?
Може б ви обоє у особисті перейшли а не у моєму щоденнику " човплися"))??Сьогодні Белтайн або Вальпургієва ніч. Далі пояснювати?
А мені якщо можна пояснітьСьогодні Белтайн або Вальпургієва ніч. Далі пояснювати?
Ніч відьомських шабашівА мені якщо можна поясніть
Нам тут просто после вашей истории страшно лезть в какие-то отношения… Из Вашего поста, отношения = кредиты.У Вас так багато тексту але суті мало. Я лише описала у щоденнику реальну історію. Свою то чи подружки не важливо . Не можна так розсосолювати. Ви б краще у свої 35 ,вірно? Ввечері дівчину бачили а не форум?
О....цікаво?Ніч відьомських шабашів
Ось про це я кажу. Ви невпевнені у собі . Моя історія то моя історія.Нам тут просто после вашей истории страшно лезть в какие-то отношения… Из Вашего поста, отношения = кредиты.
Так чья это история ваша или подружки?У Вас так багато тексту але суті мало. Я лише описала у щоденнику реальну історію. Свою то чи подружки не важливо . Не можна так розсосолювати. Ви б краще у свої 35 ,вірно? Ввечері дівчину бачили а не форум?
[POSTS=900]Зараз ще й друг вилізе.. і кум,і брат,і сват,і мамина мама... Сіфонить там зі всіх щілин[/POSTS]Так чья это история ваша или подружки?
Негарно за спиною обговорювати?*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
Ой, желаю Вам быть, хоть на 30% уверенной в себе, как я уверенна в себе ??? неуверенность в себе это вообще не обо мнеО....цікаво?
Ось про це я кажу. Ви невпевнені у собі . Моя історія то моя історія.
Чому тільки з Пепою?Та у Вас із Пеппа прям ля-мур.....
Я про цей щоденник кажу))). А Ви почитайте?)Чому тільки з Пепою?