Щоденник Мушу визнати що даний форум не лише підтримав мене у важкі часи з МФО , але і вирішили безкоштовно загадку яка мені дошкуляла 4 роки.

• Автор теми Автор теми Галига
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 209
  • Перегляди Перегляди 4K
Узагалі суть поста як у заголовку подану це подяка форуму що завдяки отриманій інформації я вирішила проблему. А мене ледво чокнутою не обізвали.це називається хейтерство?
Вирішили-отже Вам люди допомогли. Ніхто Вас не обзивав, то можливо Ви так сприйняли.

Осудження. Ми всі тут .... які сидять в МФО. І я іВи і Всі...
Так люди і себе засуджують за борги, Ви що хотіли що Вам скажуть молодець? Та ні звісно, Вам говорять те що думають про себе і Вам це озвучують.

Так люди і себе засуджують за борги, Ви що хотіли що Вам скажуть молодець? Та ні звісно, Вам говорять те що думають про себе і Вам це озвучують.
Та не заборги?а за стосунки з мужиком що помилилась. Повторю читайте уважно.

Та не заборги?а за стосунки з мужиком що помилилась. Повторю читайте уважно.
Я читав, так борги ж із-за мужчини. Ви не думайте що Ви одна тут така.
Ні я не про себе звісно...

Ні я не про себе звісно...
Втомилась пояснювати. Борги через струс а струс через мужчину. Розумієте дехто чітко думає що баби або меркантильні або дури які отримують альфонсів . Пальцем показувати не буду?.
А суть поста була подяка сайту за корисну інформацію?

Втомилась пояснювати. Борги через струс а струс через мужчину. Розумієте дехто чітко думає що баби або меркантильні або дури які отримують альфонсів . Пальцем показувати не буду?.
А суть поста була подяка сайту за корисну інформацію?
Ну я також прихильник такої думки, але не про всих жінок. Ну так склалося, Вам говорять як є.

Та я вже зрозуміла))). У дописі описка. Там ще мало бути що інформацію про законодавчі сайти допомогла мене від тієї історії остаточно убезпечити. Там текст частково удалився.
Золоті слова!

Та я вже зрозуміла))). У дописі описка. Там ще мало бути що інформацію про законодавчі сайти допомогла мене від тієї історії остаточно убезпечити. Там текст частково удалився.

Золоті слова!
От бачите, жінки зазвичай шукають чоловіків таких або щоб ними ноги витерали або вони ними. Ну так щоб бути нарівні нікому не цікаво.

Назад
Угорі