Щоденник Мушу визнати що даний форум не лише підтримав мене у важкі часи з МФО , але і вирішили безкоштовно загадку яка мені дошкуляла 4 роки.

• Автор теми Автор теми Галига
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 209
  • Перегляди Перегляди 4K
Ну дякую що знову мене обісрали?. Ви у цьому щоденнику більше коментарів залишили ніж на цілому форумі. Правда лише три людини.
Воно звісно в моєму житті нічого не змінить. Почніть із себе. У ваші сторони я слова кривого не сказала.

Я не у Вашу сторону це написала.
Вот смотрите Вы живете в своем придуманном мире, где Вас (вот то не красивое слово на букву О), у меня даже в мыслях не было этого делать, и я неоднократно это написала, но Вы себе придумали, что тут одни ненавистники и т д и т п и пятое и десятое

Вот смотрите Вы живете в своем придуманном мире, где Вас (вот то не красивое слово на букву О), у меня даже в мыслях не было этого делать, и я неоднократно это написала, но Вы себе придумали, что тут одни ненавистники и т д и т п и пятое и десятое
Ні не так!). А що Ви викладаєте?

У Вас так багато тексту але суті мало. Я лише описала у щоденнику реальну історію. Свою то чи подружки не важливо . Не можна так розсосолювати. Ви б краще у свої 35 ,вірно? Ввечері дівчину бачили а не форум?

Сьогодні Белтайн або Вальпургієва ніч. Далі пояснювати?
Може б ви обоє у особисті перейшли а не у моєму щоденнику " човплися"))??
Сьогодні Белтайн або Вальпургієва ніч. Далі пояснювати?
А мені якщо можна поясніть

У Вас так багато тексту але суті мало. Я лише описала у щоденнику реальну історію. Свою то чи подружки не важливо . Не можна так розсосолювати. Ви б краще у свої 35 ,вірно? Ввечері дівчину бачили а не форум?
Нам тут просто после вашей истории страшно лезть в какие-то отношения… Из Вашего поста, отношения = кредиты.

Ніч відьомських шабашів
О....цікаво?
Нам тут просто после вашей истории страшно лезть в какие-то отношения… Из Вашего поста, отношения = кредиты.
Ось про це я кажу. Ви невпевнені у собі . Моя історія то моя історія.

Так чья это история ваша или подружки?

О....цікаво?

Ось про це я кажу. Ви невпевнені у собі . Моя історія то моя історія.
Ой, желаю Вам быть, хоть на 30% уверенной в себе, как я уверенна в себе ??? неуверенность в себе это вообще не обо мне

Назад
Угорі