Щоденник Мушу визнати що даний форум не лише підтримав мене у важкі часи з МФО , але і вирішили безкоштовно загадку яка мені дошкуляла 4 роки.

• Автор теми Автор теми Галига
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 209
  • Перегляди Перегляди 4K
Ви не відповіли куди витратили кредит

Тільки в міру)))
Хрен його знає. Я тоді взяла тис 30 певно. Частково потратила і пролонгації робила. Я навіть достаменно не пам'ятала де ті кредити побрала.
Що там з тими виконавчими провадженнями ? Не можу знайти інформацію у школі. Хочуть дозволити виконавчі написи нотаріуса?

Ви не відповіли куди витратили кредит

Тільки в міру)))
Постараюсь))
Хрен його знає. Я тоді взяла тис 30 певно. Частково потратила і пролонгації робила. Я навіть достаменно не пам'ятала де ті кредити побрала.
Що там з тими виконавчими провадженнями ? Не можу знайти інформацію у школі. Хочуть дозволити виконавчі написи нотаріуса?
Так вы кредиты брали до сотрясения. Я уже нихрена не понимаю.Что за школа?

Постараюсь))

Так вы кредиты брали до сотрясения. Я уже нихрена не понимаю.Что за школа?
Після травми брала. "Школа " то виправило слово Гугл! Я питала за написи нотаріуса, у інтернеті нічого не знайшла

Після травми брала. "Школа " то виправило слово Гугл! Я питала за написи нотаріуса, у інтернеті нічого не знайшла
Про нотаріальні написи Вам ще рано думати. На зараз вони під забороню,а далі побачимо.
Таки я Вас не розумію. В якому стані Ви ті кредити брали,що навіть не пам'ятаєте? В найпершому своєму пості Ви писали що не п'єте,не вживаєте,не граєте... Щось у мене не сходиться

Про нотаріальні написи Вам ще рано думати. На зараз вони під забороню,а далі побачимо.
Таки я Вас не розумію. В якому стані Ви ті кредити брали,що навіть не пам'ятаєте? В найпершому своєму пості Ви писали що не п'єте,не вживаєте,не граєте... Щось у мене не сходиться
Так не п'ю і нічого невживаю. Як би то пояснити?. Мала гіпоксії головного мозку . Удар страх за життя ,тобто стрес, у мене викликала щось таке як у військових пост військовий синдром. В мене проблеми зі здоров'ям і ті події могли призвести до глибокої інвалідності.
Пропрацювавши пів року з психотерапевтом вона пояснила що витрачаючи чи маючи ті кошти я себе почувала у безпеці. Якось так докладніше в інтернеті написано. Я термінами не повторю)))

Назад
Угорі