Щоденник Мои долги в МФО и мой страх что мать и муж узнают.

Качай гроші дзвонили мамі. Почув відчим. Почав нервувати що я кудись влізла. Він в мене дядько злий. Перетефонував ним поспілкувався да так що вони вибачились та смс прислали.

І ось ще таке питання. Що краще. Взагалі не брати слухавку та не говорити з ними (мамі я маю на увазі) чи краще брати та казати що вона мене не знає (вона так робила до цього). Переживаю щоб на автодозвон не поставили якщо вона не буде брати. Бо у чоловіка стоїть блок не знайомих то вони не дозваняюються. Максимум 1, 2 виклика в день.

Вкладення

• IMG-a8eefa52debf74a96c8ada97020282b6-V.webp
    IMG-a8eefa52debf74a96c8ada97020282b6-V.webp
    13.3 Кб · Перегляди: 155
Качай гроші дзвонили мамі. Почув відчим. Почав нервувати що я кудись влізла. Він в мене дядько злий. Перетефонував ним поспілкувався да так що вони вибачились та смс прислали.

І ось ще таке питання. Що краще. Взагалі не брати слухавку та не говорити з ними (мамі я маю на увазі) чи краще брати та казати що вона мене не знає (вона так робила до цього). Переживаю щоб на автодозвон не поставили якщо вона не буде брати. Бо у чоловіка стоїть блок не знайомих то вони не дозваняюються. Максимум 1, 2 виклика в день.
Краще за все, щоб мама говорила їм, що під запис розмови відмовляється від будь-якої взаємодії з ними

Що на смс не треба звертати увагу.
Що і на дзвінки.Берете трубку,значить будут дзвонити,краще не відповідати.А мама коли брала то треба було нагло грузити ,,я таку не знаю,звідки у вас мій номер,я заяву на вас накатаю....і т п , така поведінка діє.Перестають дзвонити.В мене так діяли сусіди.

І ось ще таке питання. Що краще. Взагалі не брати слухавку та не говорити з ними (мамі я маю на увазі) чи краще брати та казати що вона мене не знає (вона так робила до цього).
Ніхто ні вас ні тим більше третіх осіб не зобов'язує розмовляти з ними.
Нема такої примусівки.
Та й їм не розмови потрібні а гроші.
Нема грошей - нема розмов.

Що на смс не треба звертати увагу.
Що і на дзвінки.Берете трубку,значить будут дзвонити,краще не відповідати.А мама коли брала то треба було нагло грузити ,,я таку не знаю,звідки у вас мій номер,я заяву на вас накатаю....і т п , така поведінка діє.Перестають дзвонити.В мене так діяли сусіди.
Мама так і казала. Я її попередила щоб грузила них по повній. Просто думаю як краще діяти чи взагалі не брати чи всеж щось відповідати. Думаю нехай взагалі не бере.
Ніхто ні вас ні тим більше третіх осіб не зобов'язує розмовляти з ними.
Нема такої примусівки.
Та й їм не розмови потрібні а гроші.
Нема грошей - нема розмов.
Я не думаю що мама зобов'язана з ними говорити. Може питання про те як краще діяти що перестали дзвонити та писати смс. Не говорити взагалі чи говорити що мене не знає.
Краще за все, щоб мама говорила їм, що під запис розмови відмовляється від будь-якої взаємодії з ними
Чи так відчим сказав. То вони вибачились і сказали що в їх базі її номеру не має. Хоч він перетелефонував на той номер з якого вони дзвонили.

питання про те як краще діяти що перестали дзвонити та писати смс. Не говорити взагалі чи говорити що мене не знає.
Перестануть наярювати лишень тоді, коли зрозуміють що з ними ніхто не буде спілкуватись до кого вони дзвонть.
А казати "не знаю таку" - таке собі рішення.
Там також не остаточні олені сидять і ви не перша далеко хто їм таке пробував "впарити".

Сьогодні егроші знижку прислали. ??

Вкладення

• Screenshot_2023-01-30-11-58-51-134_com.google.android.apps.messaging.webp
    Screenshot_2023-01-30-11-58-51-134_com.google.android.apps.messaging.webp
    24.4 Кб · Перегляди: 131
Там просто тіло 10 тис. А вони хочуть якісь шалені гроші.
В мене тіло 7338, то відсотки шалені. 27 тисяч. Прострочка 29 днів здається
0983865869 якийсь невідомий номер написав у вайбері. Не знаю що там. Підкажіть, може до когось з вас звертався такий? Стрьомно читати?

Останнє редагування:
Добрый день. Сижу читаю форум уже какой то время, размещала темы. Всем спасибо за советы.
Очень боюсь что родные узнают о моей проблеме (знаю что вы считаете все это глупостью), но мои родные не будут терпимо к этому относиться.
Родным пока сказала легенду про мошенников. Скинула им несколько статей. Но нервы уже на пределе. Не могу не есть, не спать.
Пока просрочки
Нові кредити - 11 дней (тепло 5 тыс.)
Зе кредит - 7 дней (тело 11600 )
Банана кредит - 6 дней (тело 11600)
КредитКасаа - 3 дня (10 тыс)
Сслоан - 1 день (11 тыс)
Милоан - 1 день (7 тыс)
Микрокеш - завтра уйду в просрочку (3 тыс)
Качай гроши - завтра в просрочку (6200)
Кредит бокс - через пару дней в просрочку (4 тыс)
Кредит плюс - не помню когда просрочка (5 тыс)
Алекс кредит тоже не помню когда просрочка (4 тыс.)
Почти все пролонгированные и не раз
Есть ещё две по 1 тыс. Но я их закрою что бы не висели.
Ещё есть мистер кеш но там кредит до марта на несколько платежей, я платеж пропустила но они не пишут не звонят.
Есть ещё майкредит( 5 тыс), е-гроши (10 тыс), смартивей (16 тыс) но их я буду закрывать максимально так как были установлены приложения. Кредит 7 сразу согласились на реструктуризацию (я ещё не посещая форум согласилась) осталось ещё 3 платежа оплатить.
Карту привязанную к кабинетам закрыла. Себе антиспам. Родных предупредила что бы говорили что меня не знают и нечего не слушали от слова вообще или не брали трубки вовсе.
Говорила два раза с новыми кредитами и один раз с банана кредит. Везде похамили и поугрожали звонить родным. Звонков пока не было Слава Богу. Все соц сети закрыла, старые поудаляла.
Где ещё мои ошибки (по мимо того что не сказала правду родным)? И какие мои действия? Выходить с кем то на контакт или максимально выпадать на мороз? До февраля оплачивать тела возможности не будет. С февраля смогу платить тела или тела по частям. Буду благодарна за помощь, подсказки и поддержку.
уже прошло много времени, террор телефонный сейчас должен быть в самом разгаре. Как дела? рассказали родным?

уже прошло много времени, террор телефонный сейчас должен быть в самом разгаре. Как дела? рассказали родным?
Пока тишина относительная кто мне звонить не знаю. Смс стало намного меньше. Маме кто то звонить но она говорила что меня не знает, теперь решила вообще трубку не брать. Муж заблокировал входящие от неизвестных. То бывает 1, 2 звонка в день не больше. Егроши прозвонил всех кумовей 1 раз. Но это предположение что е гроши. Несли какой то бред про приват банк. Пару смс маме от Алекс кредит по моему или ещё от кого, уже сильно не обращаю внимания. Манифор ю достали дальних родственникам. Рассказать не рассказала. Так в двух словах. Не углублялась. Может ещё все в переди)
Предложений адекватных нету. Так что ждём и надеемся что больше дозваниваться не к кому не будут. Жду адекватных предложений и буду закрывать. Собираю деньги

Пока тишина относительная кто мне звонить не знаю. Смс стало намного меньше. Маме кто то звонить но она говорила что меня не знает, теперь решила вообще трубку не брать. Муж заблокировал входящие от неизвестных. То бывает 1, 2 звонка в день не больше. Егроши прозвонил всех кумовей 1 раз. Но это предположение что е гроши. Несли какой то бред про приват банк. Пару смс маме от Алекс кредит по моему или ещё от кого, уже сильно не обращаю внимания. Манифор ю достали дальних родственникам. Рассказать не рассказала. Так в двух словах. Не углублялась. Может ещё все в переди)
Предложений адекватных нету. Так что ждём и надеемся что больше дозваниваться не к кому не будут. Жду адекватных предложений и буду закрывать. Собираю деньги
Алекс кредит такий трохи буйний? Дивно. В мене в них прострочка зараз 4 день. Лише смс мені було

Алекс кредит такий трохи буйний? Дивно. В мене в них прострочка зараз 4 день. Лише смс мені було
Та вони можуть мовчати, а потім розсилку зі своєю скаженою сумою і реквізитами для оплати по рідним зробити. Так щоб прям дуже буйні, наче б то ні

Назад
Угорі