Щоденник Мои долги в МФО и мой страх что мать и муж узнают.

Вітаю!
Ще з кимось домовилися окрім кредит плюс і майкредит?
Ні не домовлялася. Бо не хочу велику нагрузку брати на себе по грошам. Плачу по трухи. Не та ситуація зараз щоб всі доходи на міг витрачати

Привіт. Новини. Доплатила останній платіж по май кредіт. Плачу кредит + тіло на платежі. По рідним вже ні хто не дзвонить. Бувають в чоловіка один якийсь номер в тиждень. Але в нього заблочено все. Мені вже теж дзвонять набагато меньше дзвінків 10 у день. Іноді приходять гарні пропозиції. Качай гроші пропонують меньше тіла вже. Але хотіла розбити на платежі. То вони мені прислали список документів які я маю подати на реструктуризацію що я і передумала цим займатися. Будь чекати поки уму разцму не набирається. Кредит касса комусь продала. Але не дістають. Інвест рум віддали комусь на прозвон. Сьогодні бабуся сказала що прийшов лист додому поп розписці від якось контори що я винна 40 тис. Щось думаю що це інвест рум. Я сказала їй викинути бо то шахраї і не брати дурного в голову. В мене на пошті абон ящик проплачений, але лис всеодно втулили додому. Піду завтра на пошту сваритися. Навіщо я їм гроші плачу.
Дуже приємно бачити як з переляканої дівчинки ви стали досвідченою боржницею, що поступово, методично вирішує всі питання по кредитах.:ok:

Аферисти, що вже поробиш
[POSTS=1000]І в чому "аферизм" :rolleyes: ... навпаки дуже навіть чемна, годує тих засранців щоб мали за шо телефон поповнити аби тобі, мені і Андрюсі дзеленькати. Молодець) [/POSTS]

Дуже приємно бачити як з переляканої дівчинки ви стали досвідченою боржницею, що поступово, методично вирішує всі питання по кредитах.:ok:
Дякую. Сама думаю чого паніку розводила. Але ось остання ситуація з листом неприємна. Дуже. Не хочеться щоб бабуся нервувала. Спеціально на пошті оплачувала скриньку. А тут на тобі. Саме цікаве що у скриньці жодного листа за 4 місяці
Тільки що щей побачила що манифорю продали комусь. Ще 13 квітня. На електронну пошту лист прийшов. Я навіть не бачила.

*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***

*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
Не всі здатні перетворитися на сніжинок і в кожній розмові розкладати дзвонилок на молекули. А ось швиденько зібрати думки до купи – це вже досягнення.

Дякую. Сама думаю чого паніку розводила. Але ось остання ситуація з листом неприємна. Дуже. Не хочеться щоб бабуся нервувала. Спеціально на пошті оплачувала скриньку. А тут на тобі. Саме цікаве що у скриньці жодного листа за 4 місяці
Тільки що щей побачила що манифорю продали комусь. Ще 13 квітня. На електронну пошту лист прийшов. Я навіть не бачила.
Підкажіть,будь ласка, мікро кеш,як у Вас з ними зараз(і вибачте,може не дочитала,кредит брали у них до війни?). А в загальному Ви молодець,так тримати.

Підкажіть,будь ласка, мікро кеш,як у Вас з ними зараз(і вибачте,може не дочитала,кредит брали у них до війни?). А в загальному Ви молодець,так тримати.
УВАГА! У Вас 4800 грн -Сума заборгованості по кредитному договору , сьогодні буде збільшена, та будуть поновлені всі відсотки за період користування кредитними коштами, а саме за 763 -Днів!
Так як Ви, ... відмовилися від добровільного погашення боргу по кредиту MicroCash на лояльних умовах будете відповідачем у справі про примусове стягнення! Ваша відповідальність виникла з моменту передання грошей на Вашу картку!
Ми звернули увагу на Ваше ухилення від виплати боргу та зібрали достатньо доказів, що підтверджують той факт, що Ви не виконуєте своїх зобов'язань щодо повернення позики.
Компанія розглядає це як шахрайство та планує подати позов до суду та звернутися до правоохоронних органів!

На жаль, наші лояльні пропозиції не допомогли нам досягти угоди з Вами щодо повернення заборгованості.
У Вас останній шанс домовитись про лояльне погашення
З повагою,
Фролова Олена Олександрівна
VIBER +380730106152
Telegram/ телефон +380937474768

Вам доступна реструктурiзація боргу на 3 або 4 місяці в особистому кабінеті з першим платежем 1584грн. грн або 1200грн. вiдповiдно.

ТОВ "Фiнтаргет"

Кожен день одне й те саме. Тільки кількість днів змінюється

УВАГА! У Вас 4800 грн -Сума заборгованості по кредитному договору , сьогодні буде збільшена, та будуть поновлені всі відсотки за період користування кредитними коштами, а саме за 763 -Днів!
Так як Ви, ... відмовилися від добровільного погашення боргу по кредиту MicroCash на лояльних умовах будете відповідачем у справі про примусове стягнення! Ваша відповідальність виникла з моменту передання грошей на Вашу картку!
Ми звернули увагу на Ваше ухилення від виплати боргу та зібрали достатньо доказів, що підтверджують той факт, що Ви не виконуєте своїх зобов'язань щодо повернення позики.
Компанія розглядає це як шахрайство та планує подати позов до суду та звернутися до правоохоронних органів!

На жаль, наші лояльні пропозиції не допомогли нам досягти угоди з Вами щодо повернення заборгованості.
З повагою,
VIBER +380730106152

Вам доступна реструктурiзація боргу на 3 або 4 місяці в особистому кабінеті з першим платежем 1584грн. грн або 1200грн. вiдповiдно.

ТОВ "Фiнтаргет"

Мені також пишуть щодня, термін просрочки щось там 400 днів. Просто прочитала, що рідним автора писали, то і думаю як вони зараз.

З повагою,
VIBER +380730106152

ТОВ "Фiнтаргет"

У Вас і не велика сума боргу:) У мене тільки тіло 5(

Мені також пишуть щодня, термін просрочки щось там 400 днів. Просто прочитала, що рідним автора писали, то і думаю як вони зараз.

У Вас і не велика сума боргу:) У мене тільки тіло 5(
Тіло 2 000. Переплачено тричі. Хай собі далі пишуть, мені не заважає

Привіт. Мої новини. Кркдит +. Запропонував за тіло. А потім щей на 5 платежів розбили тіло раз у місяць. Сплатила перший платіж. Для мене це супер вихід із ситуації. Вміють так згодом би зробили)))
Інвест рум пропонували за тіло. Не знаю то були банана чи Зе. А може і ті і наші. Але зараз не маю таких сум. Так що чекають.
По родичах і друзях вроді більш не хто не дзвонить. Вчора були чоловіку якісь три дзвінки з невідомих. Але в нього стоїть блок. На минулому тижні чи два тижні назад дзвонили мамі манифорю ю. То вони її дістали вона сказала що нічого їм не винна та сказала що поки не буде судового рішення то нічого платити не буде. То вони більше і не дзвонять. Мікро кеш прислав мамі і чоловікові смс на моє ім'я. Я номером договору та з усіма сумма (я взагалі забула що вони у мене є). Я смс видалила а потім пожалкувала. Потрібно біло в НБУ написати. Вони ж не мають права розповсюджувати таку інформацію третім особам?
Підскажіть будь ласка, через скільки часу кредит+ та інвеструм запропонував за тіла?

Єдине що має турбувати, десь там глибоко в душі, брехня всім рідним. Але якщо вдалося Вам уникнути, то не наступіть на ті ж граблі.

Назад
Угорі