Nastya_1322
Форумчанин
- Дописи
- 715
- Реакції
- 185
- Бали
- 2625
Nastya_1322 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я теж довго кормила. Пролонгації. Перекредитування. Напевне теж роки 2-3. Потім взяла в банку. Майже все закрила. Почалася війна. Без роботи і знову все по кругу. І теж переживала щоб не на день не прострояити. Потім влізла в реструктуризацію в кредит7. Хоч кормила їх майже 6 місяців полонгаціями. Там не те що тіло перекрила а два напевне. А потім знайшла форум і плюнула на це все. Всім сказала що шахраї. Чоловіку частково правду. Щось взяла, десь вляпалась. Дуже він на мене злий досі. Тому дуже не хочу щоб йому телефонували і додавала масла у вогонь. Бо евоші знайшли і його батька і всіх наших кумів (вчлра і йому подзвонили на другий номер), це я так собі думаю що е воші. Буду сьогодні від його імені писати до шараг що забороняє використання та обробку своїх персональних данних. І від мами таке напишу. Так зробити мені відповіли на скаргу в НБУ. Що спочатку взвертатися до МФО. З офіційним листом. А якщо вони не реагують. То вже до інших органів тобто НБУ, поліцію, та до представника по правам споживача. Не знаю що з цього буде. Але потрібно годину часу потратити. В надії мінімізувати скандали.Ну як по мені вони хвилями діють. Але самі гарячі дні настали після рубежу 3 місяців. Але то 1 день такий був. Зараз вже я навіть не знаю як воно - бо я змінила номер давно. Рідня і знайомі мовчать. Побачу як воно буде. Стосовно того чи сильно чи як воно буде - хвилями буде. Мовчать, потім знову вилуплюються. А труситись і переживати - тут просто все залежить від вашого сприйняття. Я теж боялась довго, і була занадто правильною, пролонганції, ніяких просрочок, звонять - треба поговорити. Оця правильність і наробила біди.
Зараз якщо чесно то після того що вони наробили - в мене нема бажання нікому платити. Але все ж таки деяким адекватним планую повернути, але тоді коли вирішу свої питання. Два з половиною роки кормила їх, тому досить.