Щоденник Мои долги в МФО и мой страх что мать и муж узнают.

Та вони можуть мовчати, а потім розсилку зі своєю скаженою сумою і реквізитами для оплати по рідним зробити. Так щоб прям дуже буйні, наче б то ні
В мене у них ніколи великих прострочка не було. Цього разу закрию остаточно

В мене так і зробила чоловіку і мамі. І номер договору і реквізити і сумму. Ще качай гроші щось буянили до мами. Але відчим їм так висказав що вони більше не дзвонять.
Тільки що кредит плюс прислав пропозицію. Тіло 5. З процентами 11. Пропонують за 8 закрити. Просрочка 31 день. Буду напевне чекати тіло. Раз уже пропонують таке. До того я щей пролонгацію раз по поему робила

А в мене кредіт кафе... пролонгувала до фіга!(( Запропонували тіло..гарантійна, 2 рази виплатила, зараз не можу сплатити в термін .. хочуть нарахувати відсотки... хитрі

Прийшло посланние от инвеструм про запит по місцю отримання доходу. Я два дня как на нову работу устроилась. Официально. Но в анкете была старая работа указана. Это пугалка или будут искать новую работу и звонить туда?
И как они могут ее найти? Я от вчерашнего числа только там работаю

Прийшло посланние от инвеструм про запит по місцю отримання доходу. Я два дня как на нову работу устроилась. Официально. Но в анкете была старая работа указана. Это пугалка или будут искать новую работу и звонить туда?
И как они могут ее найти? Я от вчерашнего числа только там работаю
Та пугалка ,вас пункт , що можете дізнатися свої доходи в дії не здивував?) Мені вони теж це позавчора прислали, розсилка автоматична в залежності від дня прострочки

Та пугалка ,вас пункт , що можете дізнатися свої доходи в дії не здивував?) Мені вони теж це позавчора прислали, розсилка автоматична в залежності від дня прострочки
Тоді добре. Я просто не зрозуміла до чого взагалі те речення про дію.
Просто нова робота. То переживаю щоб не знайшли не хочу там проблем. Не знаю яке там керівництво
Просто такі цікаві люди. Як ви хочете щоб вам заплатили якщо не даєте людям можливість працювати. Логіка прям...

Останнє редагування:
Просто нова робота. То переживаю щоб не знайшли не хочу там проблем. Не знаю яке там керівництво
Просто такі цікаві люди. Як ви хочете щоб вам заплатили якщо не даєте людям можливість працювати. Логіка прям...
Офіційну роботу знайти не проблема. Чи будуть вони шукати - невідомо

Це так бісить .(( Хочете отримати коштів? Нафіга срач і дзвінки до работадавців? Після цього взагалі немає бажання щось віддавати...придурки!

Егроші продали кредитпромінвест. Чого від них чекати також не здорові як евоші? А то в темі не має свіженьких відгуків.

Хочу поділитися новинами. Я вже була трохи заспокоїла свої нерви з цим усім, та сьогодні знов прилетіло. Мамі подзвонила якась істерична жіночка і почала розказувати що я винна 42 тисяч але якщо заплачу сьогодні то можна 37. Е гроші мене продали кредитпромінвест це можуть бути вони бо не знаю що вони там нарахували. Але біль за все схоже на манифорю. Мама знов нервує що в мене проблеми. А я знов нервую що маму дістають. Так і живемо.
На цьому тижні вношу останній платіж по кредит 7 і буде мінус 1 шарага

Хочу поділитися новинами. Я вже була трохи заспокоїла свої нерви з цим усім, та сьогодні знов прилетіло. Мамі подзвонила якась істерична жіночка і почала розказувати що я винна 42 тисяч але якщо заплачу сьогодні то можна 37. Е гроші мене продали кредитпромінвест це можуть бути вони бо не знаю що вони там нарахували. Але біль за все схоже на манифорю. Мама знов нервує що в мене проблеми. А я знов нервую що маму дістають. Так і живемо.
На цьому тижні вношу останній платіж по кредит 7 і буде мінус 1 шарага
Вы до сих пор не объяснили маме шо брать трубку не нужно с незнакомых номеров? :)

Привіт усім. Новини. Закрила кредит 7. По реструктуризациї з усіма хотелками, підписалася ще до форуму на цю авантюру. Але закрила і вже легше стало. За тіло ні хто поки не пропонує. Але вже і смс рідко шлють. Телефонують дзвінків по 50-60 за день. Але я вжа так забила що взагалі пофігу. Більше всіх із оточення дзвонили мамі так як вона не може заблокувати не відомі через роботу. Хоч вона їх і посилала, але всеодно дзвонили. Каже вже тиждень майже ніхто не дзвонить. Із оточення також більше ніхто нічого не казав. В чоловіка стоїть блок не відомих було декілька дзвінків але раз на тиждень десь. Сподіваюсь що на цьому все спілкування з оточенням завершиться. Зараз ще плачу реструктуризації в май кредіт. Залишилося 5 платежів. Більше ні в кого ні на які хотелкі погоджуватися не буду тільки за тіло і то коли гроші будуть. Якось так, Прага істерика і паніка пройшла зараз легше набагато ніж в перші тижні навіть місяць.

Привіт усім. Новини. Закрила кредит 7. По реструктуризациї з усіма хотелками, підписалася ще до форуму на цю авантюру. Але закрила і вже легше стало. За тіло ні хто поки не пропонує. Але вже і смс рідко шлють. Телефонують дзвінків по 50-60 за день. Але я вжа так забила що взагалі пофігу. Більше всіх із оточення дзвонили мамі так як вона не може заблокувати не відомі через роботу. Хоч вона їх і посилала, але всеодно дзвонили. Каже вже тиждень майже ніхто не дзвонить. Із оточення також більше ніхто нічого не казав. В чоловіка стоїть блок не відомих було декілька дзвінків але раз на тиждень десь. Сподіваюсь що на цьому все спілкування з оточенням завершиться. Зараз ще плачу реструктуризації в май кредіт. Залишилося 5 платежів. Більше ні в кого ні на які хотелкі погоджуватися не буду тільки за тіло і то коли гроші будуть. Якось так, Прага істерика і паніка пройшла зараз легше набагато ніж в перші тижні навіть місяць.
А у вас був ССлоун і Містер Кеш? Як з ними? Телефонували?

Мені і досі дзвонять майже щодня кілька разів і шлють повідомлення пачками з пропозиціями, хоча позакривала більше року тому. Такі бридкі флешбеки

А у вас був ССлоун і Містер Кеш? Як з ними? Телефонували?
Так є. Але кому телефонували не знаю. В мене майже всі дзвінки були мамі. Хо тїй дзвонив вона не питала. Зразу слала. Далі по оточенню вони не дзвонили. Буквально через 2 тижні просрочки продали. І там тихо, за два місяці прислали два чи три рази пропозицію але мені не підходить.

Півтора місяці назад прилитіло смс від кредит плюс що вони відправили лист мені по місцю реєстрації.яавдкрила абоненський ящик на пошті. Сьогодні відвідала пошту щоб подовжити дію абонящика і подивитися на той славнозвісний лист. Але нічого не прийшло. Походу півтора місяці може лист йти тільки голубами.

Півтора місяці назад прилитіло смс від кредит плюс що вони відправили лист мені по місцю реєстрації.яавдкрила абоненський ящик на пошті. Сьогодні відвідала пошту щоб подовжити дію абонящика і подивитися на той славнозвісний лист. Але нічого не прийшло. Походу півтора місяці може лист йти тільки голубами.
Мені кредит + запропонували закрити кредит зі списанням відсотків, які набігли.

І не буде листа, не чекайте. Мені не прийшло теж. В мене кредит плюс пропонували за тіло довгий час, а зараз пропали десь , ніяких смс .

Мои новости. Банана вчера написала предложение за тело. Но нет сейчас возможности заплатить. Кредит плюс хотят полтора тела. Ждём от них предложения за тело и думаю закрою. Пока предложений больше нет.
Переживаю за кредитпроминвест. Написали тут кучу страстей про них. А у меня молчание от них настораживает.
И ещё вопрос. Кто продает примоколект. А то приходят от них смс. Что они проверяют мою оплату (хотя я им нечего не платила) а кто продал не знаю.

Назад
Угорі