Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ви встановлювали додаток?Мне вчера позвонили, у меня просрочка месяц, насчитали почти 15 000 с 7000,притом что я несколько раз делала пролонгации. Сказали что на 33 день, будут звонить всем моим контактам с телефонной книги, вот теперь уже начинаю переживать
nata91, у меня месяц просрочка, с 7000 насчитали почти 15,притом что несколько раз делала пролонгации, вчера позвонили, сказали что на 33 день позвонят всем моим контактам с тел. Книги, теперь уже стремно
Доброго дня! Початок просрочки у конторі - біля 1,5 тижні. Подзвонили щойно, обіцяли потурбувати оточення) Цікавить питання - з таким можна звертаитися на урядову, щось дасть? Мені все-одно на їхні дзвінки, але хочеться їм хоч трошки проблем створити.![]()
В суд то можуть подати, але не по статті кримінального кодексу.манивео Інформуємо: документи щодо вашого кредиту в moneyveo передані для підготовки позову до суду. Буде розглянуто питання про наявність складу злочину за фактом ухилення від виконання фінансових зобов'язань за кредитним договором. може бути таке
можуть а вероятность скільки %В суд то можуть подати, але не по статті кримінального кодексу.
Они просто решили прописать любое число. Моим родителям звонили спустя 3 недели после выхода на просрочку.Не розумію їх, а чого так 33 день?! Це щось особливе чи що. Не 30ий, не 35ий, а саме 33ій день. Думаю понти просто
Невелика, але є) по яким критеріям вибирають , не знаю. Частіше Таліону продають, я от сама не знаю, 1,5 Міс просрочки, нікуди ще не подавали і не продавали.можуть а вероятность скільки %
а мені казали вони неможуть подати це їм непокарману затрати)всеодно в суді вони завжди програють)нема їм сенсу подавати в судНевелика, але є) по яким критеріям вибирають , не знаю. Частіше Таліону продають, я от сама не знаю, 1,5 Міс просрочки, нікуди ще не подавали і не продавали.
а мені - що мене посадять))) моніторьте себе в реєстрах, суд теж непоганий варіант, наприклад, в мене є оф. зарплата, тіло +% буду десь 2 роки виплачуватиа мені казали вони неможуть подати це їм непокарману затрати)всеодно в суді вони завжди програють)нема їм сенсу подавати в суд

хах)))уже пишут когда будет оплата ожидаем сегодняа мені - що мене посадять))) моніторьте себе в реєстрах, суд теж непоганий варіант, наприклад, в мене є оф. зарплата, тіло +% буду десь 2 роки виплачувати![]()
хай чекають) зараз дістанете з карману і побіжите поповнювати картухах)))уже пишут когда будет оплата ожидаем сегодня

що да то да )))хай чекають) зараз дістанете з карману і побіжите поповнювати карту![]()
Мне сегодня такое пришлоКому то такое приходило? Что-то новенькое
..., Вас попереджали про можливість залучення родичів для сплати 26203,76 грн в Манівео. Термін очікування на добровільне погашення боргу вичерпано. Очікуйте відповідальність за порушення умов договору. Деталі 0800219393
Развод ещё один, купите что нибудь детям или себе! Не выуидывайте деньги просто такА как на счёт фирм которые предлагают закрыть микрокредитования и почистить историю? Мне за тыс обещают решить манивео и кредит касса, где висит 3 на пролонгации
Не знаю, папе уже позвонили, а папа все принял всерьёз, боится что будет накапливать я долг, и у него все отберут. Короче завтра должны звонить и вот теперь я боюсьНе розумію їх, а чого так 33 день?! Це щось особливе чи що. Не 30ий, не 35ий, а саме 33ій день. Думаю понти просто
Только родителям звонили? Надоедали?Они просто решили прописать любое число. Моим родителям звонили спустя 3 недели после выхода на просрочку.
Что за додатокВи встановлювали додаток?
Скажіть усім,що це шахраї дзвонять,що зараз така нова схема щоб гроші з людей витягти,і порадьте всім до кого телефонують хай йдуть в поліцію і пишуть заяву.Сегодня такое прислали, а вообще серьезно взялись - человек 10 кошмарят смс и звонками
Так и делаю. Еще и сам заяву на них в полицию написал.Скажіть усім,що це шахраї дзвонять,що зараз така нова схема щоб гроші з людей витягти,і порадьте всім до кого телефонують хай йдуть в поліцію і пишуть заяву.
І що рідні кажуть?Сильно паряться за дзвінки?Так и делаю. Еще и сам заяву на них в полицию написал.