Moneyveo - початок просрочки і погрози

• Автор теми Автор теми nata91
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 239
  • Перегляди Перегляди 13K
Народ, може хтось знає де глянути в Манивео свої пролонгації. Бо щось я не можу в них на сайті в особистому кабінеті цієї інфи знайти. А на 1545 просять надати які оплати були.
Дивіться в "кредити" чи "архів кредитів"
Я написала в Нацкомфінпослуг і їм повідомила про це. То в той же день списали три тисячі і перестали відсотки нараховувати

І що рідні кажуть?Сильно паряться за дзвінки?
Родных е-гроши первые начали кошмарить. Установил некоторым трукалер, некоторым поменял номера. Бабушке скучно, любит с ними поговорить... кстати она сама додумалась, что те по одинаковому скрипту чешут. Енот подключился позже, начали звонить соседям. Сейчас уже некоторые готовы писать в полицию...
У скільки годин прийшло смс? У мене слово в слово таке саме в 11:59
У меня ближе к 15.00

У мене буде інший підхід. Почнуть діяти - буду клепати заяви куди тільки можна, 1545, прокуратура, Антимонопольний, охорона праці
Дивіться в "кредити" чи "архів кредитів"
Я написала в Нацкомфінпослуг і їм повідомила про це. То в той же день списали три тисячі і перестали відсотки нараховувати
а як написати в Нацкомфінпослуг?
Аналогично. Целая коллекция угроз. Но мне ещё звонят регулярно.
у меня пробовали списать в альфе с кредитки..но там и так минус...могут с зарплатной пробовать у меня приват?..

Останнє редагування:
у меня пробовали списать в альфе с кредитки..но там и так минус...могут с зарплатной пробовать у меня приват?..
Будуть записувати з тої,що у них зареєстрована і з тої що були проплати їм. Я свою заблокувала. Зарплатну вони не знають і не списують

Родных е-гроши первые начали кошмарить. Установил некоторым трукалер, некоторым поменял номера. Бабушке скучно, любит с ними поговорить... кстати она сама додумалась, что те по одинаковому скрипту чешут. Енот подключился позже, начали звонить соседям. Сейчас уже некоторые готовы писать в полицию...

У меня ближе к 15.00
Прикольно, хоть какая-то польза, а то пожилые люди любят поговорит, а часто не с кем :D

А мені сьогодні прийшло від маніавео,що мій борг продали Таліону і що відберуть житло,тіло 20000грн,а нарахували вже 42102

А
А мені сьогодні прийшло від маніавео,що мій борг продали Таліону і що відберуть житло,тіло 20000грн,а нарахували вже 42102
Какая у вас просрочка? У меня пошел второй месяц просрочки

Всім привіт.А можливо є сенс зібрати всіх людей на форумі у кого є прострочені займи у енотів і які постраждали від їхнього терору,зібрати всі записи розмов з погрозами,зробити скріни смс погроз і емейл які порушують законодавство і відправити їх на всі канали новин.

Всім привіт.А можливо є сенс зібрати всіх людей на форумі у кого є прострочені займи у енотів і які постраждали від їхнього терору,зібрати всі записи розмов з погрозами,зробити скріни смс погроз і емейл які порушують законодавство і відправити їх на всі канали новин.
И?

еноти не тероризують. тільки просять.

Ага, кажу їм, ви там взагалі д**'би. Я пролонгацію не маю чим оплатити, а тут такі "лояльні" умови.
мне сегодня кредит касса посоветовала поучавствовать в акции проплатить тело проценты штрафы и пеню закрыть кредит 16800 взять новый и поучавствовать в розыгрыше телевизора))))

Назад
Угорі