Moneyveo - початок просрочки і погрози

• Автор теми Автор теми nata91
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 239
  • Перегляди Перегляди 13K
Не розумію їх, а чого так 33 день?! Це щось особливе чи що. Не 30ий, не 35ий, а саме 33ій день. Думаю понти просто

Мне вчера позвонили, у меня просрочка месяц, насчитали почти 15 000 с 7000,притом что я несколько раз делала пролонгации. Сказали что на 33 день, будут звонить всем моим контактам с телефонной книги, вот теперь уже начинаю переживать
nata91, у меня месяц просрочка, с 7000 насчитали почти 15,притом что несколько раз делала пролонгации, вчера позвонили, сказали что на 33 день позвонят всем моим контактам с тел. Книги, теперь уже стремно
Ви встановлювали додаток?

Доброго дня! Початок просрочки у конторі - біля 1,5 тижні. Подзвонили щойно, обіцяли потурбувати оточення) Цікавить питання - з таким можна звертаитися на урядову, щось дасть? Мені все-одно на їхні дзвінки, але хочеться їм хоч трошки проблем створити.:diablo:

Лови. Може цікаво

манивео Інформуємо: документи щодо вашого кредиту в moneyveo передані для підготовки позову до суду. Буде розглянуто питання про наявність складу злочину за фактом ухилення від виконання фінансових зобов'язань за кредитним договором. може бути таке

манивео Інформуємо: документи щодо вашого кредиту в moneyveo передані для підготовки позову до суду. Буде розглянуто питання про наявність складу злочину за фактом ухилення від виконання фінансових зобов'язань за кредитним договором. може бути таке
В суд то можуть подати, але не по статті кримінального кодексу.

Не розумію їх, а чого так 33 день?! Це щось особливе чи що. Не 30ий, не 35ий, а саме 33ій день. Думаю понти просто
Они просто решили прописать любое число. Моим родителям звонили спустя 3 недели после выхода на просрочку.

можуть а вероятность скільки %
Невелика, але є) по яким критеріям вибирають , не знаю. Частіше Таліону продають, я от сама не знаю, 1,5 Міс просрочки, нікуди ще не подавали і не продавали.

Невелика, але є) по яким критеріям вибирають , не знаю. Частіше Таліону продають, я от сама не знаю, 1,5 Міс просрочки, нікуди ще не подавали і не продавали.
а мені казали вони неможуть подати це їм непокарману затрати)всеодно в суді вони завжди програють)нема їм сенсу подавати в суд

а мені казали вони неможуть подати це їм непокарману затрати)всеодно в суді вони завжди програють)нема їм сенсу подавати в суд
а мені - що мене посадять))) моніторьте себе в реєстрах, суд теж непоганий варіант, наприклад, в мене є оф. зарплата, тіло +% буду десь 2 роки виплачувати :crazy:

а мені - що мене посадять))) моніторьте себе в реєстрах, суд теж непоганий варіант, наприклад, в мене є оф. зарплата, тіло +% буду десь 2 роки виплачувати :crazy:
хах)))уже пишут когда будет оплата ожидаем сегодня

Кому то такое приходило? Что-то новенькое
..., Вас попереджали про можливість залучення родичів для сплати 26203,76 грн в Манівео. Термін очікування на добровільне погашення боргу вичерпано. Очікуйте відповідальність за порушення умов договору. Деталі 0800219393
Мне сегодня такое пришло
А как на счёт фирм которые предлагают закрыть микрокредитования и почистить историю? Мне за тыс обещают решить манивео и кредит касса, где висит 3 на пролонгации
Развод ещё один, купите что нибудь детям или себе! Не выуидывайте деньги просто так

Останнє редагування:
Не знаю, папе уже позвонили, а папа все принял всерьёз, боится что будет накапливать я долг, и у него все отберут. Короче завтра должны звонить и вот теперь я боюсь
Они просто решили прописать любое число. Моим родителям звонили спустя 3 недели после выхода на просрочку.
Только родителям звонили? Надоедали?
Ви встановлювали додаток?
Что за додаток

Останнє редагування:
Сегодня такое прислали, а вообще серьезно взялись - человек 10 кошмарят смс и звонками

Вкладення

• IMG_20200511_165008.webp
    IMG_20200511_165008.webp
    38.9 Кб · Перегляди: 53
Сегодня такое прислали, а вообще серьезно взялись - человек 10 кошмарят смс и звонками
Скажіть усім,що це шахраї дзвонять,що зараз така нова схема щоб гроші з людей витягти,і порадьте всім до кого телефонують хай йдуть в поліцію і пишуть заяву.

Скажіть усім,що це шахраї дзвонять,що зараз така нова схема щоб гроші з людей витягти,і порадьте всім до кого телефонують хай йдуть в поліцію і пишуть заяву.
Так и делаю. Еще и сам заяву на них в полицию написал.

Скажите енот подавал на кого нибудь в суд из присутствующих,и чем закончилось?

Назад
Угорі