Moneyveo - початок просрочки і погрози

• Автор теми Автор теми nata91
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 239
  • Перегляди Перегляди 13K
Дело в том, что те, кто звонят и те, кто пишут на электронку всякие письма с угрозами, смс, они ничего не решают. У них алгоритм залалбывать, они задалбывают, все разговоры по скрипту. Даже если отправляешь им какое-то официальное заявление, тебя не прекратят задалбывать на низшем уровне, вся эта кодла, которая звонит и угрожает, называясь вымышленными именами и должностями, чувствует себя безнаказанной, так как, скорее всего, они там официально не оформлены.
ох,не знаю,я так часть мфо закрыл,
а сейчас они будут голодные и скорее переведут их на % от сверх выбитого или задолбленного от клиента)

а сейчас они будут голодные и скорее переведут их на % от сверх выбитого или задолбленного от клиента)
А кого удалось закрыть и как?

може, і вже перевели, почали використовувати трошки свої мізки і придумувати цікавіші і оригінальніші казочки)). Вчора з іншої контори розказувала, як її клієнти вночі бігають до терміналів в інших районах, щоб поповнити карточку для закриття боргу і щоб поліція не засікла. :ahaha:

може, і вже перевели, почали використовувати трошки свої мізки і придумувати цікавіші і оригінальніші казочки)). Вчора з іншої контори розказувала, як її клієнти вночі бігають до терміналів в інших районах, щоб поповнити карточку для закриття боргу і щоб поліція не засікла. :ahaha:
вот и я о том же)
зашевелили мозгом и начали альтернативу предлагать

Ваша история тянет на лучший блокбастер на форуме!
С учётом того поста, где вы по инсайдерской информации говорили о живых ходоках от енотобратии !

:попкорн::попкорн::попкорн:
ну так как мне сказали, так я и здесь написала

Усім привіт) дивіться у мого хлопця сталася не приємна ситуація, він воєнослужбовець, і його товариш узяв на нього кредити і в манівео і в інших шарагах, в самому манівео від листопада з 6000 тисяч набігло на сьогоднішній день 21057.50, але виплачувати він немає чим, і тим більше він особисто не брав їх, і говорить, що ніякого підпису не брали, так товариш говорив. Одним словом вони приходили він казав додому до мами, листи шлють додому. Скажіть чи реально з ними судитися чи як? Чи реально виграти суд, якщо немає майже ніяких доказів, що він їх брав, і тим більше вони не мають права видавати воєнослужбовцям гроші, а вони видали. Підскажіть, що робити???
Вы уже дали ответ на свой вопрос (вони не мають права видавати воєнослужбовцям гроші) и от этого можно отталкиваться...но так как я понимаю, что первым в суд нельзя идти...

Документи за Вашим договором передані до претензійно-позовного відділу Moneyveo для розгляду справи на наявність складу злочину.
Что это??? Стоит переживать?

Ви проігнорували вимоги і пропозиції компанії Moneyveо, а також неодноразово були проінформовані про борг і необхідності оплати. Змушені залучити Ваших родичів, колег і сусідів до збору коштів для надання Вам допомоги з метою погашення кредиту. Детально по номеру - 0800219393,прислали такое начинаю бояться очень,особенно реакции

Ви проігнорували вимоги і пропозиції компанії Moneyveо, а також неодноразово були проінформовані про борг і необхідності оплати. Змушені залучити Ваших родичів, колег і сусідів до збору коштів для надання Вам допомоги з метою погашення кредиту. Детально по номеру - 0800219393,прислали такое начинаю бояться очень,особенно реакции
Мені теж таке вчора прислали. А сьогодні у вайбері написали і грозяться звернутися до мого начальства.

Мені теж таке вчора прислали. А сьогодні у вайбері написали і грозяться звернутися до мого начальства.
Мне сейчас звонили и угрожали на колег ,начальство и родственников с целью погашения долга выйти,сижу и трушу как заяц(()

Мне сейчас звонили и угрожали на колег ,начальство и родственников с целью погашения долга выйти,сижу и трушу как заяц(()
От не можу зрозуміти що начальство має до наших займів, я ж не думаю що начальником якись лопух робить який не знає законів. Передайте такому то що в нього борг, це що секретар....

От не можу зрозуміти що начальство має до наших займів, я ж не думаю що начальником якись лопух робить який не знає законів. Передайте такому то що в нього борг, це що секретар....
Тут реакция -много начальников ,кот в кипиш сразу впадут и родители тоже,вот в чем проблема((

У меня 4 года просрочка висит ,при чем с помощью их же и сделана была.когда то заболел и не мог даже пролонгацию сделать, за пол месяца позвонил им в шарагу , чтобы как то нормально решить вопрос,там сказали все гуд, с вами свяжутся с отдела должников,те связались когда уже процентов набежало 8тыс. С 5 тыс. Займа..в итоге когда уже дошло до 18к, нашли номер отца позвонили представляясь мусорами..в итоге сказал им что либо отдам что брал, либо пусть топают в суд.они продали профит капиталу, тех тоже в чс послал, угрожали , присылали письма с левыми решениями судов,обсирались когда слышали что все разговоры записываются,и если хотят денег то в суд , потом продавали другим коллекторам, через три года начали просить чтобы хоть вернул тело часть заплатил им,зашел в убки увидел что попросту разбили на 2 кредита,послал их сказал что больше вообще ничего не заплачу...чет еще поназванивали,продали кредит капиталу ,я так понял одна и та же контора, эти позвонили пару раз, какие то левые смс с акциями прислали и затихли...жалею что раньше колекторов не послал,так бы срок исковой давности наступил раньше...

у моего начальника просрочка огромная висит) Смысл звонит ему о моем долге

Доброго дня! Початок просрочки у конторі - біля 1,5 тижні. Подзвонили щойно, обіцяли потурбувати оточення) Цікавить питання - з таким можна звертаитися на урядову, щось дасть? Мені все-одно на їхні дзвінки, але хочеться їм хоч трошки проблем створити.:diablo:
Какое тело кредита?

Доброго дня! Початок просрочки у конторі - біля 1,5 тижні. Подзвонили щойно, обіцяли потурбувати оточення) Цікавить питання - з таким можна звертаитися на урядову, щось дасть? Мені все-одно на їхні дзвінки, але хочеться їм хоч трошки проблем створити.:diablo:
Даст
Мені сьогодні таке ж смс приходило і ще одне що будуть дзвонити моїм родичам. Відповіла на їх дзвінок, так той хлопчина якийсь невменяємий. Кричить що все законно і що вони цілком законно з 1.03 рахують пеню (яка вже не називається пеня, а відсотки за користування кредитом ?). Я так бачу що по людськи з ними не можливо домовитися. Треба з ними розмовляти їх мовою.
С шакалами надо и говорить по шакальски. Хоть это и противно, но действенно

Ми не отримали оплату вашого кредиту, яку ви мали здійснити 22.03.2020 Вимагаємо негайної сплати боргу!
Інформуємо: документи щодо вашого кредиту в moneyveo передані для підготовки позову до суду. Буде розглянуто питання про наявність складу злочину за фактом ухилення від виконання фінансових зобов'язань за кредитним договором. може бути таке
Ми не отримали оплату вашого кредиту, яку ви мали здійснити 22.03.2020 Вимагаємо негайної сплати боргу!
Інформуємо: документи щодо вашого кредиту в moneyveo передані для підготовки позову до суду. Буде розглянуто питання про наявність складу злочину за фактом ухилення від виконання фінансових зобов'язань за кредитним договором. у кого таке було

Останнє редагування:
Мне вчера позвонили, у меня просрочка месяц, насчитали почти 15 000 с 7000,притом что я несколько раз делала пролонгации. Сказали что на 33 день, будут звонить всем моим контактам с телефонной книги, вот теперь уже начинаю переживать
nata91, у меня месяц просрочка, с 7000 насчитали почти 15,притом что несколько раз делала пролонгации, вчера позвонили, сказали что на 33 день позвонят всем моим контактам с тел. Книги, теперь уже стремно

Назад
Угорі