MONEYVEO насчитали с 500 гривен кредита 32000 процентов

• Автор теми Автор теми Vadim
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 1K
  • Перегляди Перегляди 75K
Все правильно! Надоест разговаривать с ними, просто перестанете разговаривать)
навіть справа не в тому що надоїсть, я включила пару розмов людині з органів, в людини був шок і питання "ми що в 90-х" і порадила звернутися в прокуратуру якщо надалі будйть йти такі погрози.

навіть справа не в тому що надоїсть, я включила пару розмов людині з органів, в людини був шок і питання "ми що в 90-х" і порадила звернутися в прокуратуру якщо надалі будйть йти такі погрози.
Заявление лучше написать в полицию с копией в прокуратуру. Это вам точно не поможет. Все звонят с "левых" номеров. Но рано или поздно такие "висяки"надоедят правоохранительным органам, и тогда они предпримут жесткие меры.

Манивео вообще сходит с ума,я с ними не разу не разговаривал с дня просрочки,а они говорят,что я обещал отдать долг под запись разговора.

Вкладення

• IMG_20190415_144618.webp
    IMG_20190415_144618.webp
    105.2 Кб · Перегляди: 59
Манивео вообще сходит с ума,я с ними не разу не разговаривал с дня просрочки,а они говорят,что я обещал отдать долг под запись разговора.
І мені таке прийшло))) щось новеньке )))

Вкладення

• 8C2C5900-CE79-483F-BBE0-66118A1C55D0.webp
    8C2C5900-CE79-483F-BBE0-66118A1C55D0.webp
    60.5 Кб · Перегляди: 59
Заявление лучше написать в полицию с копией в прокуратуру. Это вам точно не поможет. Все звонят с "левых" номеров. Но рано или поздно такие "висяки"надоедят правоохранительным органам, и тогда они предпримут жесткие меры.
поки мовчать, притихли.

І мені таке прийшло))) щось новеньке )))
Я розмовляла всього один раз, але обіцянок не давала, мене просто поставили перед фактом що в мене два дні щоб погасити і все

поки мовчать, притихли.

Я розмовляла всього один раз, але обіцянок не давала, мене просто поставили перед фактом що в мене два дні щоб погасити і все
Ваш разговор и ваши обещания не имеют никакой юридической силы! Можете говорить, обещать, не брать трубку, читать им сказки А.С.Пушкина!

Вот сегодня тоже бред пришел смс Проверка счета!От ВАС не поступило платежа.Запись Вашего разговора с обещанием передано в Юридический отдел.Срочно внесите платеж.Вот цирк с каким разговором Я 10дней уже как не говорил с ними,номер собираюсь сменить,У кого такой цирк приезжал и чего ждать?

Вот сегодня тоже бред пришел смс Проверка счета!От ВАС не поступило платежа.Запись Вашего разговора с обещанием передано в Юридический отдел.Срочно внесите платеж.Вот цирк с каким разговором Я 10дней уже как не говорил с ними,номер собираюсь сменить,У кого такой цирк приезжал и чего ждать?
Опять перекурили сук.. !!!

А мені листа прислали, навіть не рекомендоване. От я й не знаю де воно поділось))

Доброго дня!!! Вже так заплуталася під якою темою писати.
Прийшло смс з Монівео. "Вас попереджували про можливість залучення родичів до сплати. Термін на добровільне погашення боргу вичерпано. Очікуйте відповідальність за порушення умов договору". Підскажіть якщо до цього на батьків не вийшли, що ждати?

мені також таке повідомлення прийшло, але до родичів ще ніхто недзвонив, дай і до мене також
Доброго дня!!! Вже так заплуталася під якою темою писати.
Прийшло смс з Монівео. "Вас попереджували про можливість залучення родичів до сплати. Термін на добровільне погашення боргу вичерпано. Очікуйте відповідальність за порушення умов договору". Підскажіть якщо до цього на батьків не вийшли, що ждати?

мені також таке повідомлення прийшло, але до родичів ще ніхто недзвонив, дай і до мене також
Вони мо
Мені теж таке прийшло
Мами звонили говорять яка сума боргу.що в кабинет заходила 16.03 хотиоа пролоннацию.тилр в мене 11 а нарахували 28.вже.акция в них була спишим 7тис.якщо опл зразу 21

Вони мо

Мами звонили говорять яка сума боргу.що в кабинет заходила 16.03 хотила пролоннацию.тило в мене 11 а нарахували 28.вже.акция в них була спишим 7тис.якщо опл зразу 21 .и ще вона в нас багато раз брала и виддавала.мама каже передам коли з,явиться вашу информацию

Вони мо

Мами звонили говорять яка сума боргу.що в кабинет заходила 16.03 хотиоа пролоннацию.тилр в мене 11 а нарахували 28.вже.акция в них була спишим 7тис.якщо опл зразу 21
Я писала в нацком

В момент візиту Вас не було. Moneyveo може звернутись в правоохоронні органи для розшукових заходів і порушення кримінальної справи на підставі ст.190 КК України. 0800219393

Сидел ждал ( чай кофе печеньки) и тут на тебе не застали дома. Я в печали подскажите что делать то теперьo_O

Назад
Угорі