MONEYVEO насчитали с 500 гривен кредита 32000 процентов

• Автор теми Автор теми Vadim
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 1K
  • Перегляди Перегляди 75K
Добрый день,с талиона не беспокою?у меня просрочка манивео 2 месяца,недавно продали талиону и тут началось веселье,каждый день звонки и угрозы,уже достали,в начале испугалась,пол суммы заплатила ,теперь думаю что зря
Зря.Не страшно.А теперь "забейте":stop:

Tori, что за ети 10мес было?

Анна Ахмед, я поменяла номер удалилась з соц сети ток папе звонят но он их посылает

вобще забила на все 15мфо нету денег что будит не знаю

Доброго дня,....
Ми не отримали оплату вашого кредиту, яке ви мали здійснити 27.02.2019 Сума до сплати на поточну дату становить 69402,75 грн.

Вимога!

Документи за вашим кредитним договором із Moneyveo передані до претензійно-позовного відділу компанії. Протягом тижня вашу справу буде розглянуто на наявність складу злочину.

Інформуємо: дата візиту до вас призначена. Рекомендуємо перебувати за зазначеною адресою, інакше компанія Moneyveo ініціює заяву до поліції для розслідування наявності складу злочину (ст. 190-19
пока еще верят, что что то получат.... кстати, ответили на запрос

Tori, что за ети 10мес было?

Анна Ахмед, я поменяла номер удалилась з соц сети ток папе звонят но он их посылает

вобще забила на все 15мфо нету денег что будит не знаю
...кроме звонков и обоюдной ругни,ничего. Один раз без меня Ваша готівочка.

Манивео и на ОЛХ лезет
MONEYVEO
Деньги под 0,01%

Останнє редагування модератором:
Документи по Вашому договору передані в претензійно-позовний відділ компанії Moneyveo. Протягом тижня буде розгляд Вашої справи на наявність складу злочину. Тел: 0800219393
звонили мами брату чоловику.говорили ск я им винна и що в них акция за мисяц вони нарахували з 11тис 25 и по акции хочуть 22.напевно напишу на них в нацком?буде результат?и смс слали про борг

Доброго дня,....
Ми не отримали оплату вашого кредиту, яке ви мали здійснити 27.02.2019 Сума до сплати на поточну дату становить 69402,75 грн.

Вимога!

Документи за вашим кредитним договором із Moneyveo передані до претензійно-позовного відділу компанії. Протягом тижня вашу справу буде розглянуто на наявність складу злочину.

Інформуємо: дата візиту до вас призначена. Рекомендуємо перебувати за зазначеною адресою, інакше компанія Moneyveo ініціює заяву до поліції для розслідування наявності складу злочину (ст. 190-19
А можно узнать,какое у Вас тело?,и за сколько дней такая сумма стала?

Доброго дня,....

Вимога!

Доброго дня,....

Вимога!

До мене сьогодни приидуть.чекаю

доброго дня
я писав на таліон щоб вислали договір але відповіді нема
хтось їм ще писав ?

Mercato®, вот они получили и тихо сидят, а кредит+ как с цепи сорвались телефон разряжают и звонками и смс. Боятся что ли? Или пробуют давить что б уплатила без ответа?

Назад
Угорі