Щоденник Мої МФО

• Автор теми Автор теми larinden
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 149

larinden

Форумчанин
Дописи
14
Реакції
1
Бали
3
larinden не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт!
Сьогодні зранку Credit7 запропонував тіло +5к, відповіла, що не маю можливості. Тоді тільки тіло. Тіло велике 50т.
Просрочка 31 день. Щось дуже рано. Як гадаєте?
Питання: що буде далі?
Не маю можливості. Думала, що пропозиції будуть від них пізніше.
Зараз сплатила тільки Мілоан тіло+2т.
Ще є пропозиція від Тенго тіло 15 + 2тис, але можливості немає. Просрочка 2 міс.

Ще є CreditPlus, теж 50к. Десь місяць +- не плачу. Не контактую поки що з ними.

І MyCredit, тіло 21. З перших днів передали колекторам, якась ЮК. Писали раніше, що це послідовник Целтіс. Але від них тиша. Зовсім. Ніяких повідомлень, нічого немає.

Дзвінки не отримую, бо стоїть труколлер.

Як гадаєте про Credit7?
Будуть ще пропозиції?

Доброго дня)
Кредит Плюс лишайте місяця на 3-4 і буде тіло на частини, сума велика.
Май кредит мали вам реструктуризацію запропонувати і потім ще будуть пропонувати далі, але з нарахованими відсотками.

Дякую Вам за відповідь.
А скажуть з CreditPlus варто контактувати? Бо зараз я вже місяць просто ігнорю. Відразу написала, що не маю змоги сплатити і все.

Credit7, який активувався сьогодні питає про реструктуризацію. Яку суму я можу сьогодні сплатити? Ніякі умови реструктуризації не пропонував ще.
Але немає можливості зараз.

А з MyCredit взагалі тиша

Дякую Вам за відповідь.
А скажуть з CreditPlus варто контактувати? Бо зараз я вже місяць просто ігнорю. Відразу написала, що не маю змоги сплатити і все.

Credit7, який активувався сьогодні питає про реструктуризацію. Яку суму я можу сьогодні сплатити? Ніякі умови реструктуризації не пропонував ще.
Але немає можливості зараз.

А з MyCredit взагалі тиша
Взагалі ні з ким не контактуйте. Як будете мати кошти, то тоді вже звʼязуйтесь, а так тільки собі нерви потріпаєте. На кредит плюс забийте мінімум на 2 місяці, а тоді побачите як діяти далі і кого там коли закривати. Судячи з форуму і особистого досвіду вони завжди ідуть на тіло і навіть на розбиття на 5 частин, на більше не знаю, не попадалась така інформація.

Напишіть свої всі МФО що є у вас сюди, бо не бачу ніде в дописах, та будемо підказувати

1. Тенго
Тіло 15т. 2міс просрочки.
Вчора запропонували тіло+2тис. Але грошей немає, бо сьогодні погасила Мілоан по такій схемі. Сподіваюсь, вони ще почекають і будуть пропозиції.

2. Credit7.
Тіло 50т. 31 день просрочки. Сьогодні з самого ранку пропонують за Тіло. Відповіла нейтрально, нічого не обіцяла. Останнє повідомлення від них "Фіксувати відмову?" лишила без відповіді.

3. CreditPlus.
Тіло 50т. Місяць десь просрочки. Залякують судом і колекторами. Нічого не відповідаю.

4. MyCredit
Тіло 21т. 1-1,5 просрочки. З перших днів передали колекторській компанії ТОВ «ЮК «НЕВІДКЛАДНА ПРАВОВА ДОПОМОГА». І нічого. Повна тиша

5. Кредит Каса 11т. Поки сплачую. Просрочки немає.

6. MoneyVeo.
Тіло 42т. Сплата 19.06., за 2 тижні.
Не знаю що робити.

З останніми двома, я читала, дуже складно. Не хотілося б з ними зв'язуватись...

Спробуйте з Тенго домовитись на реструктуризацію. Я ось знайшла свій допис, коли вони в мене були, борг був 15000, дублюю:

- У мене було біля місяця просрочок, протерміновано два платежі і 2000 штрафів зверху. Зайшла через кабінет у підтримку Телеграм і написала, що маю велике фінансове навантаження, маю кредити по всіх ваших компаніях, прошу піти на поступки, зменшити суму кредиту і дозволити сплатити частинами. Спочатку у них іде стандартна відписка, що сплатіть і зайдіть в графік, але треба стояти на своєму. І вони погодились. І так по всім їхнім конторам по черзі зробила.
Вони списали штрафи (десь 80%) а решту суми поділили на 12 платежів кожні два тижні.

Дуже дякую! Зараз спробую.
А це давно у Вас було?
Ніде такої інформації не знаходила. Щоб ділили. Дякую

5. Кредит Каса 11т. Поки сплачую. Просрочки немає.

6. MoneyVeo.
Тіло 42т. Сплата 19.06., за 2 тижні.
Не знаю що робити.

Кредит Касу рекомендую знайти гроші і закрити їх геть. Перечитавши форум зрозуміли, що так спокійніше)))

А от Манівео до речі у мене є досі і я його в просрочку не кидаю. Не хочу. Ми його закриваємо і беремо по промо при потребі. Можна так сказати перекредитовуємо під менший відсоток. Не маємо можливості оплатити повністю, бо сплачуємо інші, не лонгуємо, бо дорого, але в просрочку не хочемо кидати, бо теж начитались 🙄 поки так

Дуже дякую! Зараз спробую.
А це давно у Вас було?
Ніде такої інформації не знаходила. Щоб ділили. Дякую
Наприклад чоловіку поділити не захотіли в ніяку. Я думаю менеджери теж мають значення, є нормальні, а є вредні.
Це було в листопаді і ось в кінці квітня заплатили останні платежі по реструктуризації.

Так, з цими двома як раз і не хочу зв'язуватися. Хоча і не знаю як далі складеться.
В Тенго написала. Відповіли, що можуть тільки активувати плановий платіж десь 6 тис, щоб вийти в графік.
Поки що так...
Дякую Вам за відповіді і підтримку. Дуже важливо щось почути!
Гарного вечора!

Так, з цими двома як раз і не хочу зв'язуватися. Хоча і не знаю як далі складеться.
В Тенго написала. Відповіли, що можуть тільки активувати плановий платіж десь 6 тис, щоб вийти в графік.
Поки що так...
Дякую Вам за відповіді і підтримку. Дуже важливо щось почути!
Гарного вечора!
От якраз стандартна відписка. Після цих слів продовжуйте наполягати на тому, щоб зробили реструктуризацію. Мені так само писали. Ще пару раз так напишіть і далі наполягайте зразу в переписці.

Схожі теми

Назад
Угорі