Много долгов по микрозаймам

• Автор теми Автор теми Lenok89
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 1K
  • Перегляди Перегляди 145K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Да это робот к гадалке не ходи, роботы у меня все на автоответчик , дело то в том что СУБЬОТА твою мать, я им ещё Рождество не простила. Хорошо что я додумаоась поставить телефон в режим НЕ БЕСПОКОИТЬ и он не звенит мне, а у меня малому 2 месяца,он от каждого шороха просыпается.
Они вообще охренели твapu

А мне сегодня выходной дали,я такая ехуууу,племяху с роддома забирать пойду ,а тут бац,моя малая заболела,все веселятся а я дома тухну,делать нех и опять мфо в голову лезут...эх...

А мне сегодня только еврогроши и гоуфингоу по разу набрали и смс от Динеро, отдыхают сцуки!

Мене сьогодні демотивували... Мені принесла поштарка купу листів... На деяких напис червоними літерами- БОРЖНИК... Від Кредит-Каса надійшло оголошення про розшук в конверті. Але саме цікаве від "Лайм мані". Я не пам'ятаю щоб брала такий кредит.Моїм новим кредитором від них являється" Грін фактор" але там шось таке написано- накручено. Навіть начальника полії в Миколаївській області приплели... Може хтось допомогти розібратись???

Shanti, у мене теж саме Але приліпили начальника поліції області я подзвонив в поліцію вияснити це питання вони відповіли що це все вигадки ні хто і ні що до них не звертався.все це пугалки не ведіться

Тат@яна, так кредит касса мне за декабрь прислала 18 писем.

Shanti, у мене теж саме Але приліпили начальника поліції області я подзвонив в поліцію вияснити це питання вони відповіли що це все вигадки ні хто і ні що до них не звертався.все це пугалки не ведіться
Добре так лякають... Страшнувато стало... Я уже також думала дзвонити

Shanti, да навіть і несмійте напрягати свій мозок і пальці.не дзвоніть ні в яку поліцію.це ваша готівочка чи як вони себе там називають лайм Мані чи Грін смердячий фактор неважно вони мені таке кожний місяць шлють.я дуже сильно перепугався :ahaha:це вони так собі думають.у них ще е така фішка розсилати листи сосідів де пишуть що ви їх в анкеті записали як контактні особи:dash1:

Тат@яна, у меня у них просрочка три месяца вообще 41 письмо.я даже этот бред не читаю все летит неоткрывая в мусор

Shanti, да навіть і несмійте напрягати свій мозок і пальці.не дзвоніть ні в яку поліцію.це ваша готівочка чи як вони себе там називають лайм Мані чи Грін смердячий фактор неважно вони мені таке кожний місяць шлють.я дуже сильно перепугався :ahaha:це вони так собі думають.у них ще е така фішка розсилати листи сосідів де пишуть що ви їх в анкеті записали як контактні особи:dash1:

Тат@яна, у меня у них просрочка три месяца вообще 41 письмо.я даже этот бред не читаю все летит неоткрывая в мусор
Дякую, заспокоїли))

Shanti, і візьміть собі за правило ніякої поліції це все маячня

Скоро походу и мне письма пойдут, а то пока только одну писульку на работу прислали и все. Клоуны ,я ясно указывала,сто в Декрете, ну нафига на работу стать если меня там заведомо нет?!

Ребята подскажите, к о менял номер телефона? Как после этого ведут себя мфо?
Я змінювала. Пробували дзвонити батькам, і то лише сос кредит і кредит 365. Номер знайшли якимось чудом Манівео і успішно продали кредит калам. Раніше поступало 2-4 дзвінки на день від кредит капітал і єапб. Але я не піднімаю невідомих. Тому поки що так...

Готивочка улыбнула по свойму, состряпали письмецо и сфоткали,прислали мне фото на вайбер. Забавнлсти не кончаются, там в их сочинении написано ,что займ брала в августе, а на самом деле в ноябре и фото то что в отделении было хз когда

Прям письмо Франкенштейна, сшито из частей никак не связанных между собой

Shanti, і візьміть собі за правило ніякої поліції це все маячня
Рано я заспокоїлась. Прийшли листи, такі самі як і мені, моїм сусідям. Принесла сусідка, ніби адреса і дані її, а лист для мене. Це щось. Мені так стидно напевно ніколи не було.

Shanti, моїм мамі в один день 6 сосідів принесли листи соромно ну що поробиш що в них такі методи після цього я собі сказав що ваша готівочка нічого в мене ніколи не отримане навіть тіло

Shanti, моїм мамі в один день 6 сосідів принесли листи соромно ну що поробиш що в них такі методи після цього я собі сказав що ваша готівочка нічого в мене ніколи не отримане навіть тіло
Так може на них в прокуратуру стукнути...? Це ж розповсюдження моїх данних... в мене вже свідки є... Вони мені з конвертом принесли.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі