Много долгов по микрозаймам

• Автор теми Автор теми Lenok89
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 1K
  • Перегляди Перегляди 145K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
А стикався хтось з компанією На Все? Обшарила весь форум, жодної згадки про них(((А в мене там тіло найбільше 12000грн, три пролонгації робила, в них потрібно 2 рази в місяць пролонгувати(((Більше не можу і не хочу!
Та же фирма что и кредиткасса. Муфлоны ещё те

Угу. Посчитал, сколько я просрал по процентам и пеням и пролонгациям по 7 займам в течение 5 лет... около 170 000 грн. Это проценты, пени, штрафы, без тела кредита.
Для этого было продано 2 автомобиля, весь инструмент для СТО.
Я отдал им за два года около 50000 гривен. Все в жoпe сижу. Перестал платить звонки только начались. Но платить больше не могу. Хорошо что вы все подержуете морольно

Так эти "адекватные проценты" будут прибавляться к тому долгу, который есть с "неадекватными процентами"
ага, сами мфо и создают такие конторы - 100% выбивают долги, да и заработки удваивают

Скажіть ТОВ Інфінанс це хто?Прийшов лист на емейл про реконструкцію і щоб відіслати по новій пошті за 5днів???

лілі, В мене це Pozichka.

А тов "авентус Украина" может кто-то знает кто это?

Ребята подскажите, к о менял номер телефона? Как после этого ведут себя мфо?
Я меняла номер. Нашли отчима, маму ( хотя та за границей) но мне легче хоть ей мозг не тра, невестку. Хотя я их номеров вообще не указывала. Просят передать через их , что у меня просрочка. Пока, что так. Ну и на электронку пишут

лілі, Точніше,реструктуризація.

Вы таки писали на Е-гроши в Нацком? Если ДА, то каков результат?
Сколько у Вас просрочки и как они себя ведут - рассылки, кому звонят?
на меня подали в суд,21 февраля слушанье,е-гроши сейчас на всех подают,но звонили редко и спокойно

@Tasia,В мене прострочки чуть більше місяця ,ще їх не чула,присилають смс, вранці,вдень і ввечері.
Подивіться тему ,вони по ходу ще MoneyBoom,якщо не помиляюся.

Ребятки, динеро выдало новый прикол! Они собираются для розыска меня обращаться в СМИ :ahaha:

Что-то новенькое.
мне тоже прислали что если я не мошенница то должна перезвонить сама

@Tasia,В мене прострочки чуть більше місяця ,ще їх не чула,присилають смс, вранці,вдень і ввечері.
Подивіться тему ,вони по ходу ще MoneyBoom,якщо не помиляюся.
Ще хотіла про качай гроші спитаьи може знаєте що? І на рахунок кредітап з7 січня випрострочці не звонять раз смс,поки що самі лояльні їм першим виплачу.

С

Скажіть як поводять себе оці із позички в мене вже прострочка 5днів?
В мене в них прострочка десь біля місяця тел.не брала.Потім взяла і мені запропонував опл.1000 а решта на реструктуризацію по 1080 два місяця тіло 1500

Tasia, "Качай гроші" майже два прострочки.Мабуть раніше телефонували ,але мабуть розмовляли коректно ,бо в моєму списку неадекватних їх немає.
На 40 дні прострочки телефонували пропонували оплатити тіло кредиту.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі