Щоденник Мій шлях, або як стати дорослим та відповідати за помилки...

• Автор теми Автор теми GILbert
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 221
  • Перегляди Перегляди 6K
Ви з ними зв'язувалися чи вони самі тіло запропонували?
В мене протермінування близько 1,5 міс., пару тижнів назад спілкувалась в телеграмі, то не на які поступки не йшли, хоча пролонгаціями тіло вже сплачено.(((
Зараз надходять пропозиції тільки на півтора тіла...
У мене протермінування біля 20 днів. З перших днів красиво писав, з законами і тд, що згідно закону кредитодавець може погодити реструктуризацію, надалі не спілкувався..може раз чи два відповів на телеграм/вайбер що потрібна оплата частинами, бо інакше ніяк не заплачу. Потім вони десь днів 10 не виходили на з'язок, або я не бачив) і на телефоні спам-блок.....
Сьогодні в телеграмі написала співробітниця роботи з протермінованою заборгованістю....наче ще було смс з подібним...
Я ще в кабінет не заходив...може замануха) Сьогодні-завтра знайду гроші, подивлюсь...

Ох жучари 😧 Вони і не лояльні у домовленостях 🫠 Особисто у мене так поки що

У мене протермінування біля 20 днів. З перших днів красиво писав, з законами і тд, що згідно закону кредитодавець може погодити реструктуризацію, надалі не спілкувався..може раз чи два відповів на телеграм/вайбер що потрібна оплата частинами, бо інакше ніяк не заплачу. Потім вони десь днів 10 не виходили на з'язок, або я не бачив) і на телефоні спам-блок.....
Сьогодні в телеграмі написала співробітниця роботи з протермінованою заборгованістю....наче ще було смс з подібним...
Я ще в кабінет не заходив...може замануха) Сьогодні-завтра знайду гроші, подивлюсь...
Я намагалася з ними домовитися. Ніяк🤷‍♀️ вже місяць пройшов і крім все і зараз пропозицій немає. А тіло велике. Якби погодилися то вже б в платіж перший отримали. Зараз пишуть про якісь акції на наступний кредит при закритті цього.

Я намагалася з ними домовитися. Ніяк🤷‍♀️ вже місяць пройшов і крім все і зараз пропозицій немає. А тіло велике. Якби погодилися то вже б в платіж перший отримали. Зараз пишуть про якісь акції на наступний кредит при закритті цього.
Може впливає, що тіло відносно не велике..хоча 9000...і я робив не раз пролонгації..і взагалі, ВІП клієнт))

Може впливає, що тіло відносно не велике..хоча 9000...і я робив не раз пролонгації..і взагалі, ВІП клієнт))
так в я віп, матьйого , клієнт 🤦‍♀️ купа закритих і пролонгованих договорів. Але в нашому випадку то мінус) краще б взагалі не дали

так в я віп, матьйого , клієнт 🤦‍♀️ купа закритих і пролонгованих договорів. Але в нашому випадку то мінус) краще б взагалі не дали
Чим керуються менеджери МФО це загадка..у когось так у інших інакше..ретроградний Меркурій чи місячні цикли..хз

Я тоже віп.))) В мене 10 000, пролонгацій тоже дуже багато, на тіло.) В ТГ відразу як вони написали пропонувала тіло на 5 платежів, але ніяк. "Ви не можете диктувати компанії свої умови" і все в такому дусі.
Зато Старфін запропонували тіло і я закрила. Той же менеджер пропонував за тіло Санкредит, але поки коштів немає. З зп напишу їм.

Я тоже віп.))) В мене 10 000, пролонгацій тоже дуже багато, на тіло.) В ТГ відразу як вони написали пропонувала тіло на 5 платежів, але ніяк. "Ви не можете диктувати компанії свої умови" і все в такому дусі.
Зато Старфін запропонували тіло і я закрила. Той же менеджер пропонував за тіло Санкредит, але поки коштів немає. З зп напишу їм.
Дійсно, може не було настрою в менеджера...
Сан+Стар одна контора, пару днів назад Стар запропонував за тіло, я не знайшов грошей 10100, тепер кажуть платити 12500....

Дійсно, може не було настрою в менеджера...
Сан+Стар одна контора, пару днів Стар запропонува за тіло, я не знайшов грошей 10100, тепер кажуть платити 12500....
Аналогічно зі санкредит. Після пропозиції за тіло тепер тіло +2 т

Якби на день раніше запропонували - закрила б. Тепер чекатиму на таку пропозицію від старфін. Закриватиму. Може як побачать що один оплатила то і по сан буде пропозиція. А може образились і тепер не дочекаюсь..

Аналогічно зі санкредит. Після пропозиції за тіло тепер тіло +2 т

Якби на день раніше запропонували - закрила б. Тепер чекатиму на таку пропозицію від старфін. Закриватиму. Може як побачать що один оплатила то і по сан буде пропозиція. А може образились і тепер не дочекаюсь..
Які вони ніжні)) може і образились...А взагалі, вони повинні розуміти, якщо бачать кредитну історію - що повна жора, що перекредитуватися вже фізично неможливо...потрібно якось домовлятися про погашення, та блокувати кабінет....

Які вони ніжні)) може і образились...А взагалі, вони повинні розуміти, якщо бачать кредитну історію - що повна жора, що перекредитуватися вже фізично неможливо...потрібно якось домовлятися про погашення, та блокувати кабінет....
Так. Аналізувати треба і домовлятися. А не «все і одразу». Тим паче якщо людина сама пропонує варіант.

Короткий звіт)

Вчора вніс платіж в Кредит+, таким чином активував оплату частинами тіла на 5 міс. Гарантійний висить в особистому кабінеті.
Аванс пропонував оплату тіла 7000, але грошей катма. смс - розпочали взаємодію з третіми особами.
Сан, Стар - фіксують, та їм моя позиція зрозуміла) Також прислали мені смс Допоможіть зв'язатися зі мною ж)) Раніше пропонвали за тіло, але тіло не таке маленьке, не зміг внести. Тепер фіксують.
Манівео прислали що буде весь строк кредитування перераховано по стандартній ставці, там тіло найбільше, боюсь і дивитися))
Селфі, Кред7, Смарті- якась знижка на повернення в графік, грошей немає..Зайшов в ОК кабінет Селфі, нарахували штрафи без стида і совісті))
КлікКредіт - так розумію, у коллекторів ТОВ ЦЕЛТІС. Без змін.
Лімон - здійснено перерахунок. Не дивився.
Аміго, Панго і ко - спишемо частину штрафів - погасіть. З задоволенням, як будуть кошти.
ЄГроші мовчать, прийшов лист, що звернення розглянему протягом 30 діб. Шо ж чекаю. Думаю звонять третім особам.

Акумулював всі смс та листи, надав всім відповідь листом з КЕП. Описав коротко свою позицію, фіксую)) як потрапив в таку ситуацію, що все розумію, що роблю і давайте домовлятися)

З особистого. Роблю фізичну зарядку з ранку, трохи акумулює сили. Намагаюсь у вільний час підзаробити грошей, виходить не так як хотілось, але і копійка в + то добре)

Короткий звіт)

Вчора вніс платіж в Кредит+, таким чином активував оплату частинами тіла на 5 міс. Гарантійний висить в особистому кабінеті.
Аванс пропонував оплату тіла 7000, але грошей катма. смс - розпочали взаємодію з третіми особами.
Сан, Стар - фіксують, та їм моя позиція зрозуміла) Також прислали мені смс Допоможіть зв'язатися зі мною ж)) Раніше пропонвали за тіло, але тіло не таке маленьке, не зміг внести. Тепер фіксують.
Манівео прислали що буде весь строк кредитування перераховано по стандартній ставці, там тіло найбільше, боюсь і дивитися))
Селфі, Кред7, Смарті- якась знижка на повернення в графік, грошей немає..Зайшов в ОК кабінет Селфі, нарахували штрафи без стида і совісті))
Аміго, Панго і ко - спишемо частину штрафів - погасіть. З задоволенням, як будуть кошти.
ЄГроші мовчать, прийшов лист, що звернення розглянему протягом 30 діб. Шо ж чекаю. Думаю звонять третім особам.

Акумулював всі смс та листи, надав всім відповідь листом з КЕП. Описав коротко свою позицію, фіксую)) як потрапив в таку ситуацію, що все розумію, що роблю і давайте домовлятися)

З особистого. Роблю фізичну зарядку з ранку, трохи акумулює сили. Намагаюсь у вільний час підзаробити грошей, виходить не так як хотілось, але і копійка в + то добре)
Так, Стар та Сан вчора шукали і мене так само. Певно, сарказм 😁

Та д

Та думаю, просто тупа розсилка на всі відомі номера...але хоча б розсміявся і то користь)
Та так, вчора смс були лише з великими літерами та НЕҐАЙНО сплатіть все, від усіх 🫠
А, ну і КредитПлюс та суд, це святе

Та так, вчора смс були лише з великими літерами та НЕҐАЙНО сплатіть все, від усіх 🫠
А, ну і КредитПлюс та суд, це святе
А.. так..суд, згадав..мілоан попереджає судом і що приватний виконавець все заблокує та опише... платіть негайно.

По тем что у меня были:

Я тоже так сделал, осталось 2 платежа.
Они у меня никому не звонили, смесяц проддержали за тело и продали ЕАПБ, те молчат, крутят % для подачи в суд, когда то и их попробую закрыть выгодно... если выйдет.
эти ни на какие уступки не шли, продали талион, а те афк на обзвон, на форуме пишут, что спустя долгое время можно договориться, мне спустя месяц предлагают за 2 тела оплатой сразу, но тело большое, потому я не могу их оплатить, пока есть другие более выгодные предложения, прийдется ждать, но афк те ещё...
Кред7 якась знижка на повернення в графік, грошей немає..
Этих ждите, сначала тело, потом тело на части (у меня так сейчас), потом, на форуме многие пишут что и за 80%-50% тела перед продажей предлагают, но последнее предложение не игнорьте, продают ЕАПБ чаще всего, а те полтора-два тела или суд.
целтис на обзвоне, если есть деньги на тело+1000 пишите на почту целтис, они предложат написать заявление и закроете кредит, я в своей теме писал как их и ихних "собратьев" МуКредит и Монто закрыл... там вообще без проблем.
То же что и манивео, и продают в 1 день, талионам.
когда появится тело+2-3к то ждите месяц, будет тело+1к, но недолго, дня 3, потом продажа кому-то, у всех по разному, у меня продали вот
так на днях.
Удивлю, у меня они никому не звонили, несколько раз смс бомбер мне и маме... может ещё кому-то, никто ничего за это не говорил... а может и не они, но никто не звонил родным или друзьям, никто ничего не писал, пишут что отбитые, у меня были спокойные, молча продали кредитпроминвест, в первый день договорился с ними закрыть за тело, сам писал, согласились сразу. А когда писал егроши, те пару тысяч со своих конских штрафов и процентов скидывали, с ними вообще нет смысла общаться, ждите когда продадут, в продают всегда кредитпроминвест, с ними договорится легко, многие этотписали и я на своём опыте это вам говорю.
👍
Может это что-то и даст, но как по мне, им ничего кроме денег не нужно и работают они там все по скрипту "деньги сегодня". Поэтому нужно общаться с ними когда есть деньги, а когда их нету, не общаться, они вмеравно работают по скриптам и по времени просрочки(я так понял, у всех + - одинаково через какоето время угрозы, предложения, потом скидки и продажи или суд) и не важно что им писали и как им писали до этого.

------
Сори за опечатки, еду в автобусе с ночи, но суть наверное понятна, что знаю, тем поделился.

Останнє редагування:
Назад
Угорі