Сьогодні загострення)
Аванс - вийшли в вайбер, повідомлення "перед відправленням досудової вимога за адресою реєстрації суду на загальну суму боргу, пропонуємо.." тіло + 1000 відсотків. Хороша пропозиція. Але де взяти одразу 8000грн. Ну дійсно це нікого не хвилює. Написав що дуже хочу вирішити питання, але розбийте на частини. Ні. Ні так ні. Написали що готують доки до суду. Це, на мою думку, хороший варіант вирішення питання. Нехай готують. Не зрозуміло як вони його приготують як не розуміють що досудова вимога ніякого відношення до адреси реєстрації суду не має...ну нехай.
З Сан/Стар, вийшов на телеграм якийсь молодий тестостероновий. По стандарту, 12100 будете платити? готуємо доки відправляти скрізь...я написав, що б читали звернення на ел.пошту від мене..а шо там?...короче будете платити, а не то....
Дзвінків поки 200+ нарахував.
Інші пропонують закрити заборгованість зі скидками і списаннями. Що я можу сказати - із задоволенням)
Вся ця катавасія дуже вибиває з робочого графіку. Напевно скоро перейду на 100% ігнорування, в іншому випадку дуже ускладнить заробіток грошей..та вирішення проблемної заборгованності. Ну тупенькі, подивіться кредитну історію, глянте що людина по вуха в боргах, пише вам що віддам, надайте нормальні умови та розійдемось і ніколи вже не побачимось. Важко матеріалізувати скриню з грошима "до 16:00"..але я намагаюсь))