Щоденник Мій шлях, або як стати дорослим та відповідати за помилки...

• Автор теми Автор теми GILbert
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 221
  • Перегляди Перегляди 6K
Також хвилююся за батьків, особливо за маму, вона вірить кожному їх слову навіть про те що через борги вони заберуть будинок, хоча я там лише прописана, він навіть не мій, а потім мама телефонує мені і починає це все розповідати з криками(
я думаю, Ви вже пояснювали їй і не раз...Спробуйте пояснити, що її реакція це те що вони і хочуть досягти, і що вона таким чином стоїть на їх стороні, попросіть підтримку і що так буде легче зібрати гроші, через крики гроші точно не появляються....в іншому випадку моральних сил на активні дії не буде...
Ну, не мені радити...спробуйте як можете...Ну взагалі, напевно, прийдеться змиритися і самостійно меньше реагувати на це (важко, розумію). Якщо телефон відносно сучасний - поставте ій блокувальник, якщо получиться..

От і пройшли спокійні пару днів) як відпустка) Продовжуємо...

Нажаль зібрати якусь суму на погашення чогось не зміг. Деяке майно - не продається, ті гроші що залишились - вистачає на поточне життя. Чекаю ЗП і 1-2 МФО планую закрити. Поки в перших ряда - Сан/Стар тіло, Аванс, Швидкл Додам..тому що пропонували тіло....Єгроші думаю, напевно названюють рідним..

Додам - сформовано лист вимогу по адресі реєстрації. Є три дня (вже немає). Ще раз надавали реструктуризацію на всю сумму 14553 (тіло 5500). Я подумаю)
ЄГроші - вийшли в телеграм, платіть порушник, порушили? кажу, вивчаю договір - дам відповідь.
Надійшла відповідь на мій офіційний лист - все по стандарту, строк кредитування 15 днів - порушили порушник, реструктуризація це наше право а не обов'язок. Короче платіть, по змінам в законі - нараховуєм штраф.
Аванс - пропонували тіло...Сьогодні прийшло смс Рішення суду....Погасіть це вигідніше чим через суд.
Кредит 7 - якісь акції, дякую грошей поки немаю.
Швидко - акція, погасіть 7500 замість10300. Гарна пропозиція. Але...Написав, що намагаюсь знайти гроші. Спокійно відповіли, що чекають на мої пропозиції.
Аміго і ко - Знято заборону на арешт активів блаблабла...Борг 1400 штраф 2000 (нічого не зрозузмів про борг - тіло 5700). Аналогічно по іншим..Борг - 1000 штраф 1000..напишу їм.
Стар - "погасіть вже за тіло". Супер, але грошей немає...ну і стандартні смс.
Селфі - проценти зростають. Сплатіть 10440 (напевно штрафи проценти). Тіло 11999.
Целтіс(Монто) - ви заборгували, сплатіть 9150 (тіло 5000)

Інші..стандартні смс про збір контактів, ігнорування, фіксація.

Можливо, допоможе підробіток, але це капля в морі в бажаннях всіх МФО "сплатити до 16:00". Відсотків 90 що зможу щось пагашати після 22 числа.

Останнє редагування:
От і пройшли спокійні пару днів) як відпустка) Продовжуємо...

Нажаль зібрати якусь суму на погашення чогось не зміг. Деяке майно - не продається, ті гроші що залишились - вистачає на поточне життя. Чекаю ЗП і 1-2 МФО планую закрити. Поки в перших ряда - Сан/Стар тіло, Аванс, Швидкл Додам..тому що пропонували тіло....Єгроші думаю, напевно названюють рідним..

Додам - сформовано лист вимогу по адресі реєстрації. Є три дня (вже немає). Ще раз надавали реструкторизацію на всю сумму 14553 (тіло 5500). Я подумаю)
ЄГроші - вийшли в телеграм, платіть порушник, порушили? кажу, вивчаю договір - дам відповідь.
Надійшла відповідь на мій офіційний лист - все по стандарту, строк кредитування 15 днів - порушили порушник, реструкторизація це наше право а не обов'язок. Короче платіть, по змінам в законі - нараховуєм штраф.
Аванс - пропонували тіло...
Кредит 7 - якісь акції, дякую грошей поки немаю.
Швидко - акція, погасіть 7500 замість10300. Гарна пропозиція. Але...Написав, що намагаюсь знайти гроші. Спокійно відповіли, що чекають на мої пропозиції.
Аміго і ко - Знято заборону на арешт активів блаблабла...Борг 1400 штраф 2000 (нічого не зрозузмів про борг - тіло 5700). Аналогічно по іншим..Борг - 1000 штраф 1000..напишу їм.
Стар - "погасіть вже за тіло". Супер, але грошей немає...ну і стандартні смс.
Селфі - проценти зростають. Сплатіть 10440 (напевно штрафи проценти). Тіло 11999.
Целтіс(Монто) - ви заборгували, сплатіть 9150 (тіло 5000)

Інші..стандартні смс про збір контактів, ігнорування, фіксація.

Можливо, допоможе підробіток, але це капля в морі в бажаннях всіх МФО "сплатити до 16:00". Відсотків 90 що зможу щось пагашати після 22 числа.
А Вам Монто розбивку не пропонує?

яке протермінування?
Пропонували тіло десь на 20 день протермінування.

А Вам Монто розбивку не пропонує?
наче не було, просто не заходив в кабінет) бо і грошей немає і більш прийнятні пропозиції є.
Так розумію, монто і клік одна контора....Клік на 10 день - відкрив в кабінеті реструктуризацію на 6 або 9 платежів. Але всю заборгованість разом з штрафом.

наче не було, просто не заходив в кабінет) бо і грошей немає і більш прийнятні пропозиції є.
Так розумію, монто і клік одна контора....Клік на 10 день - відкрив в кабінеті реструктуризацію на 6 або 9 платежів. Але всю заборгованість разом з штрафом
Так, так. Я їх так і плачу. Монто і Клік. А то вони накрутять багато грошей 🥹

Монто це ж те ж що й Майкредит, наче. Мені їх реструктуризація щось зовсім не підходить.Бо з тілом 25 там вже овердофіга. Треба буде зайти подивитися

Так, так. Я їх так і плачу. Монто і Клік. А то вони накрутять багато грошей 🥹
та майже всі накрутять. В Клік нормальний договір, не на 365 днів. Тобто, не зможуть рахувати проценти безкінечно і можна обрубити "бажання" у суді. Але, згоден, нормальні умови оплати частинами. Але ж всіх адекватних, нажаль, не тяну...

Монто це ж те ж що й Майкредит, наче. Мені їх реструктуризація щось зовсім не підходить.Бо з тілом 25 там вже овердофіга. Треба буде зайти подивитися
Бо розбивають всю накрутку. У мене на МайКредіт немає зараз грошей 🤣 6 місяців по 2800 пропонують 🤡

та майже всі накрутять. В Клік нормальний договір, не на 365 днів. Тобто, не зможуть рахувати проценти безкінечно і можна обрубити "бажання" у суді. Але, згоден, нормальні умови оплати частинами. Але ж всіх адекватних, нажаль, не тяну...
Я теж 👀 Віддавати, не брати, як то кажуть. Але, що маємо, то маємо 🥹

Так ,тільки вони ж продають договір (Клік і Майкредит маю на увазі ,в мене в ЄАПБ)

Через який час продали?
Чесно ,точно не пам'ятаю ,напевно місяці 3-4
Ото пропонували ,пропонували реструктуризації ,а потім взагалі жодних смс від них ,заходжу в кабінет Майкредит ,а там повідомлення ,що відступлення права вимоги і так само з Клік

Чесно ,точно не пам'ятаю ,напевно місяці 3-4
Тоді я ще трошки почекаю і буду писати листи, пропонувати свої умови..тихо, але наполегливо))

Мені вже погано, а ще не вівторок 🤯
Я з Вами🤝

Я раніше читала про мфо, а тепер про колекторів😆🤯

ЄАПБ - усі їх бояться чи мені здалось?
Типу що в суди часто ходять ,ну вже як буде (
Я читала просто що з Майкредит і Клік можна за тіло ,дочекалася 😂 вони потихому продали )

Я раніше читала про мфо, а тепер про колекторів😆🤯
Та таке саме 😂

Типу що в суди часто ходять ,ну вже як буде (
Я читала просто що з Майкредит і Клік можна за тіло ,дочекалася 😂 вони потихому продали )

Та таке саме 😂
І що наразі Вам ЄАПБ пропонують? 👀

Назад
Угорі