МФО BitCapital

У меня нашли брата зделали не оч приличный коллаж , точнее некачественный написали бред , брат их послал очень крепко и хорошо я тоже послала , слава богу тихо на телефоне стоит блок . Кредит с августа отдавать не буду ничего, не умеют себя вести и не получат от меня ни копейки . Всем сообщила с близких . Поэтому относитесь к ситуации проще отдать деньги мошенникам что бы через неделю нарисовали новый кредит нет спасибо воздержусь !)
Скажите пожалуйста , а за день они могли очень много кому написать?

Скажите пожалуйста , а за день они могли очень много кому написать?
Мне никто ничего не говорил , мама за границей брат тоже ему в Вайбере бред писали , больше никто ничего не говорил . У меня на телефоне блок на неизвестные поэтому не могу точно ничего сказать . Но повторюсь я все свое окружение предупредила сказала что могут звонить мошенники и все . Слава богу все все восприняли нормально . Я сначала хотела вернуть но почитала много информации за то что потом может быть кредит повешен , и сказала всего хорошего не отдам ни копейки ! Короче простыми словами не переживаю за них вообще, ещё я голову мошенниками себе не забивала . Ахахахаха. Относитесь к ситуации проще , сейчас такое время что лучше эти деньги себе оставить чем платить кому попало )!

Друзів навіть не чіпали, але вони вже наперед вирішили зі мною не спілкуватися.
Таких друзей на[censored] в музей {сумний смайлик}

Що ж тут, нажаль, насамперед треба не поліція, а нормальне розслідування рівня бігусів чи схем,
Х*ігусів. Журнализди на підсосі у влади - проти корупції :sarcastic:
бо як би не виявилося, що кінцеві бенифіціари цього свята сидять на росії.
А, ну зрозуміло. І дзвонять усім із магаданського гулагу. А реєстрація у Лондоні - через Абрамовича.

Останнє редагування:
Таких друзей на[censored] в музей {сумний смайлик}

Х*ігусів. Журнализди на підсосі у влади - проти корупції :sarcastic:

А, ну зрозуміло. І дзвонять усім із магаданського гулагу. А реєстрація у Лондоні - через Абрамовича.
Насправді так, варіант того, що ніякої криші там немає і це просто страшилки, які їм зручні - є більш, значно більш імовірним. По суті поліція нічого не робить, бо відслідковувати дзвінки з айпі-телефонії - це геморой і ніхто заради розслідування хуліганства такими не буде займатися. Адже кожен новий номер - це фактично має бути окрема справа.

Насправді так, варіант того, що ніякої криші там немає і це просто страшилки, які їм зручні - є більш, значно більш імовірним. По суті поліція нічого не робить, бо відслідковувати дзвінки з айпі-телефонії - це геморой і ніхто заради розслідування хуліганства такими не буде займатися. Адже кожен новий номер - це фактично має бути окрема справа.
А ще, якщо врахувати факт, що можна собі проплатити і так само пранкувати знайомих/друзів

інфу знайти звісно не проблема, проте в моєму випадку, буквально на днях, вони почали террор по контактах 10 чи навіть 15 річної давнини. контактах із зовсім іншого життя, з якого мене вже давно викреслили ) так що знаю тільки обривками про розсилку з паспортом, комусь ще певно дзвонили. мені теж писали, питали чи хочу я й надалі ганьбитися, відповів, щоб ні в чому собі не відмовляли та розсилали по всіх контактах, після відправив в бан. такий от спосіб нагадати людям, що я ве ще живий і все ще ***** ) ну а потім чи вони, чи кріпсі зателефонували та погрожували одному з контактів розправою над нею, її батьками, довели до істерики, налякали малих дітей, тупо месиво. більше деталей не знаю, проте це якийсь розгін від 0 до 100 за 3 секунди. саме дивне, що вони при розсилці нащось затирають паспортні дані, але при цьому погрожують життю людей, яким через пару хвилин в гуглі стало б ясно, що погрожувати така собі ідея. тож певно стопкрана у них в принципі не існує. або розсилають одні, а з погрозами дзвонять ті, хто і так на зоні.

ну і стосовно звернень в поліцію чи кіберполіцію, хотілося б помилятися, але всі такі історії у нас кришує сбу, так що особливої віри в те, що без тицяння з гори вищої за ту, що кришує, будуть якісь рухи, нажаль дуже наївно. да і в кінці кінців без класичного вже для України "розголосу" максимум на що можна розраховувати - знайдуть кількох звонілок та відчитаються про виконану роботу, а власники так і залишаться в тіні. то ж тут, нажаль, насамперед треба не поліція, а нормальне розслідування рівня бігусів чи схем, бо як би не виявилося, що кінцеві бенифіціари цього свята сидять на росії.
Жёсткие ребята. Но тут надо на чистоту. Если бы не эта жесть, то процент неотдачи у них был бы просто огромный, он и так большой, а представьте какой бы был, если бы они работали как остальные МФО. Юридически то они ничего не могут сделать, ибо нет лицензии. Это то же самое, что взять деньги у какого-то Коли Ипподрома. Местного авторитета )) Ну и проценты, комиссии у них тоже большие из-за высокого риска неотдачи. Кто отдаёт, тот покрывает тех, кто забивает на них.

Жёсткие ребята. Но тут надо на чистоту. Если бы не эта жесть, то процент неотдачи у них был бы просто огромный, он и так большой, а представьте какой бы был, если бы они работали как остальные МФО. Юридически то они ничего не могут сделать, ибо нет лицензии. Это то же самое, что взять деньги у какого-то Коли Ипподрома. Местного авторитета )) Ну и проценты, комиссии у них тоже большие из-за высокого риска неотдачи. Кто отдаёт, тот покрывает тех, кто забивает на них.
Коля Ипподром - это из раздела "частные инвесторы/кредиторы". Коля, как правило, живёт в том же населённом пункте и знает, где обитает л0х заемщик. Потому риск невозврата для Коли на порядок меньше, чем у лондонско-днепровских сэров. Но в целом согласен. Непонятно только одно - как ещё находятся потенциальные форумчане, которые именно туда влазят.

Назад
Угорі