МФО BitCapital

Напевно думають що мені дуже страшно
платити немає чим , зараз в мене оплата частинами кріспі, закрию їх тоді візьмуся за цих, що чекати від них ще ? Поки що дзвонили мені лише , ніхто нічо не казав
ну во первых это все пугалки... никто ничего расклеивать не будет...

потому что это компания находится в лондоне... у них нет лицензии работы в украине... и наша полиция им ровным счетом ничего не сделает...
Не несите ерунду,писать надо не на биткапитал а на организованную группу вымогателей которые путем давления, угрозами физической расправы,шантажем вымагают у вас деньги ,компанию впутывать ненадо сюда
Есть четкие исполнители и номера телефонов,и исполнители четко нарушают уголовный кодекс причем не одну статью
А вот почему их найти не могут это вопрос интересный
В нашей стране технические возможности установить их - это дело реально 5 минут

Сьогодні обдзвонили пів телефонної книги. Мені не телефонують. Пише в телеграмі якийсь Роман Андрійович постійно. Питає, чи мені сподобалось і завтра продовжить всіх доставити! Це кожного дня таке буде? Хочу йти до пооіції
Идите конечно
Чем больше заявлений тем лучше
Только пишите на исполнителей(тех кто звонит и угрожает) битов упоминайте вскользь ,потому как если расписать за кредит то сразу будет попахивать гражданско правовыми отношениями
Пишите четко об угрозах шантаже вымагательстве
Можете не идти в онлайн написать на сайт киберполиции

Останнє редагування:
Не несите ерунду,писать надо не на биткапитал а на организованную группу вымогателей которые путем давления, угрозами физической расправы,шантажем вымагают у вас деньги ,компанию впутывать ненадо сюда
Есть четкие исполнители и номера телефонов,и исполнители четко нарушают уголовный кодекс причем не одну статью
А вот почему их найти не могут это вопрос интересный
В нашей стране технические возможности установить их - это дело реально 5 минут

Идите конечно
Чем больше заявлений тем лучше
Только пишите на исполнителей(тех кто звонит и угрожает) битов упоминайте вскользь ,потому как если расписать за кредит то сразу будет попахивать гражданско правовыми отношениями
Пишите четко об угрозах шантаже вымагательстве
Можете не идти в онлайн написать на сайт киберполиции
А чи допомагають ці звернення?
Минулого року були проблеми з бітами, звернулася до кіберполіції. Сказали, що знають про них, і далі - тиша.
Сама з ними боролася і закривала.

Минулого року були проблеми з бітами, звернулася до кіберполіції. Сказали, що знають про них, і далі - тиша.
Це відповідь поліції щодо них, якщо коротко на них уже багато кримінальних проваджень відкрито, але вони певно мають хорошу кришу

До речі, для інформації! На форумі була тема «робота біткепітал», яка вже закрита, де писав користувач impala1967. Він представлявся колишнім працівником біткепітал (можете глянути ту тему). Якось я помітив його в тт в коментарях під відео про біткепітал. Там вже він в коментарях писав як клієнт на якого подали біти до суду і суд виніс постанову про стягнення 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️. Коли я написав йому в особисті він відповів що працює в біткепітал. Тому будьте обережні стосовно коментарів, іноді працівники бітів пишуть всяку діч на форумах і коментарях.

Вкладення

• IMG_2659.webp
    IMG_2659.webp
    338.9 Кб · Перегляди: 17
  • IMG_3396.webp
    IMG_3396.webp
    74.6 Кб · Перегляди: 15
Останнє редагування:
К сожалению одного заявления мало((
Полиция работает по ним почему то из под палки
На сегодня я только за январь написал больше 10 заявлений на битов
Учитывая нулевую реакцию сейчас уже пишу жалобы на бездействия и пойду в суд,что бы внесли в ердр
Надо пинать силовиков

Не несите ерунду,писать надо не на биткапитал а на организованную группу вымогателей которые путем давления, угрозами физической расправы,шантажем вимагають
І кого ви представити поліції? Номер тел з якого вам погрожували?

Логіка не зрозуміла. Вони ж представляють біткепітал, як кредитну організацію, тому все таки це правильно.

Хоча на мою думку, це все до одного місця. Тому, що там є криша, це дураку понятно. І заплачено там всюди де тільки потрібно.

Будьмо реалістами. Одне хіба, що їх може зупинити, це самі люди, які перестануть брати позики.

І кого ви представити поліції? Номер тел з якого вам погрожували?

Логіка не зрозуміла. Вони ж представляють біткепітал, як кредитну організацію, тому все таки це правильно.

Хоча на мою думку, це все до одного місця. Тому, що там є криша, це дураку понятно. І заплачено там всюди де тільки потрібно.

Будьмо реалістами. Одне хіба, що їх може зупинити, це самі люди, які перестануть брати позики.
Именно
Записи разговоров и номера телефонов с которых звонят
Установить адрес где стоит шлюз с сим картами это при возможностях полиции и других органов занимает 3 минуты
Если это просто колл центр без звонарей то установить где сидит вымогатель тоже особо времени не занимает

Именно
Записи разговоров и номера телефонов с которых звонят
Установить адрес где стоит шлюз с сим картами это при возможностях полиции и других органов занимает 3 минуты
Если это просто колл центр без звонарей то установить где сидит вымогатель тоже особо времени не занимает
Ну попробуйте. Я ж не спорю, що поліція чи якісь органи не можуть знайти по номеру. Так записи ви надайте і поліція мила скаже Так поверніть людям гроші які від вас вимагають І все.

Те ж саме, що ви написали, може зробити поліція і на заяви на біткепітал.

Краще платити щоб перестали а не брати.
Ну не брати позики це мабуть краще, ніж брати і платити

Ну попробуйте. Я ж не спорю, що поліція чи якісь органи не можуть знайти по номеру. Так записи ви надайте і поліція мила скаже Так поверніть людям гроші які від вас вимагають І все.
Це Ви якусь ДІЧЬ написали

Те ж саме, що ви написали, може зробити поліція і на заяви на біткепітал.

Ну не брати позики це мабуть краще, ніж брати і платити
Я им не должен
Точнее я вернул им и тело(за время пользования займа) и свыше тела на порядок,а они просто сошли с ума и какие то проценты с потолка нарисовали,то что они хотят сейчас это 5 тел
Учитывая что получили почти полтора тела уже ,когда делал частичные оплаты до просрочки
Это первое
А второе полиция так не скажет,потому как есть факт угроз шантажа и вымогательства,вы немного путаете

Це Ви якусь ДІЧЬ написали
Що заважає поліції прийняти якісь міри, якщо вже є біля тисячі заяв? Якщо це ДІЧЬ, то покажіть де реакція поліції на всі заяви про погрози?

А второе полиция так не скажет,потому как есть факт угроз шантажа и вымогательства,вы немного путаете
Ну не скаже словами. Прийме заяву, і заб'є на все болт.

Є ж заяви на біткепітал, про шантаж і все інше. То яка реакція поліції?

Що заважає поліції прийняти якісь міри, якщо вже є біля тисячі заяв? Якщо це ДІЧЬ, то покажіть де реакція поліції на всі заяви про погрози?

Ну не скаже словами. Прийме заяву, і заб'є на все болт
Может быть
Если забьет но есть желание не спускать это на тормозах, то надо пинать их,только так

Может быть
Если забьет но есть желание не спускать это на тормозах, то надо пинать их,только так
не знаю как вам но мне не охото с ними даж общаться не говоря про записывание звонков и нервы себе трепать... я лучше сменю симку и забуду о них...

не знаю как вам но мне не охото с ними даж общаться не говоря про записывание звонков и нервы себе трепать... я лучше сменю симку и забуду о них...
Это да, легко.
Проблема в родственниках и коллегах.
Ониж на это давят

Назад
Угорі