Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
В мене теж в них тіло 350Мені прийшла смс від бітів , протермінування приблизно 60 днів ,вже просять 28 тис ,при тілі 350, а раніше хотіли 60
Вони так пишуть після терору зазвичайТаку ***** писала сьогодні
Мені ні хто нічого не казав взагалі. З ними я не спілкуюсь, вони йдуть одразу в блок і все.Вони так пишуть після терору зазвичай
Мені ідентичні слова писав якийсь дима від бітів на 50ий деньТаку ***** писала сьогодні
І що після того робили ?Мені ідет
Мені ідентичні слова писав якийсь дима від бітів на 50ий день
Мені перед колажами таке присилалиТаку ***** писала сьогодні
НічогоІ що після того робили ?
Я так завжди роблю. Це відкрила повідомлення, бо цікавий початок... Привітик., в так то вони завжди в блоціНічого
В блок і все
Я так завжди роблю. Це відкрила повідомлення, бо цікавий початок... Привітик., в так то вони завжди в блоці
В у вайбері можливо зробити, щоб мене не можливо було знайти? От у телеграма класна функція)))
Я про це думала, але він мені поки потрібен.Едиственный способ это удалить аккаунт
Я так завжди роблю. Це відкрила повідомлення, бо цікавий початок... Привітик., в так то вони завжди в блоці
В у вайбері можливо зробити, щоб мене не можливо було знайти? От у телеграма класна функція)))
Отак було..і схожі разів 3-4 писали з інших номерів
Якісь срані малолеткиАдекватно. Хя барыги)
Как на базаре)
НіПісля цих повідомлень когось турбували ?
Якісь срані малолетки
Господи, як я в це вляпалась![]()
Приблизно так. Звінків майже немає, але і повідомлення зі знижками або акціями теж не приходитьВони від вас скоро мають відчепитися
У вас приблизно 3 місяці наче протермінування
Якби хотілось, щоб їх просто закрилиНі
1-2 дзвінки вдень після того і все