Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Скільки у вас просрочка ?Ну 4 день пока рановато, вероятней всего, что все прелести впереди. Та и на выходных они походу тихие (по крайней мере мне не маячат) . А так этой неделе были подмены номера, и коллаж, интересно уже что на следующей неделе будет, новый коллаж или может угрозы выездной группы)
Не важливо. Дніпролондонська х*та іде у зворотній течії Дніпра та ТемзиСкільки у вас просрочка ?
30+ или 40+ дней, точно не знаю, та и не интересно узнавать )Скільки у вас просрочка ?
Это новый пул телефонов битов.Никуда они не продаютСхожа ситуація як у вас, півтора року не чути було, а це знову вилізли)) почали продавати борги іншим компаніям) телефонують з 063845**** або 063848***
Маєте на увазі, що вони прикриваються факторинговими компаніями?Это новый пул телефонов битов.Никуда они не продают
Они вроде на 50 день дичь начинаютДоброго раночку! В мене протермінування Біткепітал з початку листопада, Кріпсі з початку грудня. Біти десь через три тижні пробували влаштовувати терор, дзвонили декільком родичам, мені писали на вайбер. Але ми всі дружно їх послали на*уй. Ну і я ще "дуже емоційні та непристойні" повідомлення їм після цього понаписувала на електронку. Відчула себе ніби справжнім колектором ну і дала жару. Видалила вайбер. Ну і після цього вже майже місяць тиша повна. Хоча і скачувала додаток (хіба без додатку дають кредит?), не помню чи давала доступ до контактів, потім вже як почалося протермінування, то провіряла в дозволах чи мають біти доступ до контактів, писало що ні. Люди з телефонної книги нічого не казали про дзвінки чи смс. Не було ні колажів, ні підміни номера. Хоча якщо чесно я вже була готова до всього, хотіла сказати, що телефон взламали, того і змушена була видалити вайбер і телеграм. Але поки тиша повна. Але якщо будуть щось "творити", не отримають навіть "тіло"
Як почнуть, так і закінчать))) Я на таке не ведуся. В кожного різне сприйняття "дичі". Якби мова йшла про фізичну розправу, може було би і страшно, а підміна номера, якісь колажики в нікуди (бо немає жодного месенджера на тому номері) або лякалочки про приїзд виїзної групи або розклеювання фото, що я "Боржник" мене тільки запевнять, що їм нічого не треба віддавати і совість мене гризти не буде. Випишу це собі як бонус за моральну компенсаціюОни вроде на 50 день дичь начинают
Тоже британцы?Зараз від них ще працює компанія Євроколект +
А Ви б не могли надати за можливості посилання на Євроколєкт +, тобто юр.адресу а ЄДРПОУ.....Зараз від них ще працює компанія Євроколект +
eurocollectplus.com там на сайте нет никакой информации, биты еще один сайт намалевали, сам сайт корявый, там никаких прав я не увидела. В интернете пишут, что это одно и тоже г... манера общения тажеА Ви б не могли надати за можливості посилання на Євроколєкт +, тобто юр.адресу а ЄДРПОУ.....
Бо її в природі та правовому полі не існує.eurocollectplus.com там на сайте нет никакой информации
От перестановки слагаемых сумма не меняется, денег им не дадимБо її в природі та правовому полі не існує.
Зараз вони працюють по старим боржникам, до кінця року вжарили їх, почали повторно влаштовувати терор людям у яких протермінування рік і більше))Какие по ним новости?