МФО BitCapital

Зараз вони працюють по старим боржникам, до кінця року вжарили їх, почали повторно влаштовувати терор людям у яких протермінування рік і більше))
В мене тиша місяців 3 мабуть

Зараз вони працюють по старим боржникам, до кінця року вжарили їх, почали повторно влаштовувати терор людям у яких протермінування рік і більше))
Нічого абсолютно , чи це як кому пощастить чи що

Интересно, у них всем такая рассылка идёт, или индивидуально?

Перш ніж свята– останній шанс на спокій! Ми підготували фінальний розрахунок за вашим договором. Сьогодні до закриття: xxxx USDT Гарантуємо: повне закриття, без прихованих умов. ...

Предложили 1,7 тела. Меньше могут потом предложить?

Радикальных действий от них пока не было(1.5 месяца)

Останнє редагування:
Интересно, у них всем такая рассылка идёт, или индивидуально?

Перш ніж свята– останній шанс на спокій! Ми підготували фінальний розрахунок за вашим договором. Сьогодні до закриття: xxxx USDT Гарантуємо: повне закриття, без прихованих умов. ...

Предложили 1,7 тела. Меньше могут потом предложить?

Радикальных действий от них пока не было(1.5 месяца)
«….без прихованих умов» вже страшно звучить 😂 Це як вони мені казали: «не думайте, що ми не шахраї» 😂

Менше - навряд. «Тіло» можна спробувати вибити

Закрыл за тело сегодня 1050 юсдт. Пытались кошмарить, просрочка была около 50 дней

Сумма без скидки была 7700))) вцелом спасал труколлер и адекватное окружение

Закрывал через криптокошелек, требовал изменить сумму в кабинете, дали гарантийку и справку о закрытии

Розкажіть будь ласка як
Просто ждал предложение. Сам не выходил на связь. Сегодня зашёл в кабинет, они сразу активизировались, начали писать. Сначала всякую хрень, но постепенно пришли к решению. Менеджер сам его предложил

До этого было предложение за 1.5 тела в кабинете

Вцелом неприятные они ребята, но советы данного сайта помогли. Причём уже по многим контора. Везде стандартная схема : полный игнор, ожидание адекватного предложения и закрытие, если есть на тот момент деньги

Впереди ещё Крипси, они по началу прям начали трэшевать, потом затихли. Но адекватного предлодения от них пока не было. Там тело 400, хотя я сам предлагал изначально закрыть за 2 тела. Хотели 3. В итоге диалог был закончен. Жду от них предложения. Думаю, что они могут как то коммуницировать с Биткапитал. Отпишусь

Останнє редагування:
Як у кого страви по бітам ? Сьогодні написали 23 день просрочки до сьогодні тиша була . Написав Олександр запропонував вирішити на лояльних умовах або буде турбувати оточення . Краще нічого не відповідати ? Близьке оточення в цілому попереджене

Як у кого страви по бітам ? Сьогодні написали 23 день просрочки до сьогодні тиша була . Написав Олександр запропонував вирішити на лояльних умовах або буде турбувати оточення . Краще нічого не відповідати ? Близьке оточення в цілому попереджене
Ніяк! Брав чоловік мій в них. Сьогодні терор просто всих. Навіть дітей. Мені погрожують…

Скільки тіло , скільки просрочка ?
Каже що тіло 100 просять вже 500, а скільки протермінованих днів не говорить.

Скільки тіло , скільки просрочка ?
Мені писали в суботу було 16 днів. Значить десь 20-21 день

У мене 19 день протермінування. До сьогодні надсилали лише повідомлення в додаток. Про знижки (не суттєві) та про те, що будуть турбувати оточення.

У мене 19 день протермінування. До сьогодні надсилали лише повідомлення в додаток. Про знижки (не суттєві) та про те, що будуть турбувати оточення.
Особистий менеджер не писав ?) бо мене сьогодні вже прозвон почався

Назад
Угорі