МФО BitCapital

Сегодня позвонили моему окружению и сказали, что выкупили мой долг( который они сами на меня повесили в январе кажется) и сейчас он составляет 21к, о как - вот такие уже истории

У ТСН вийшов пост у їх групі в тг ,навіть для звернення що до них залишили електронку в дописі

Репортаж зробили

Бездіяльність владоохоронних органів, от і весь репортаж. Ці органи просто самі і є біткепітал. Зараз, коли бачиш на вулиці поліцію, чомусь виникає відчуття злості і ненависті а повинно виникати захищенності.

Бездіяльність владоохоронних органів, от і весь репортаж. Ці органи просто самі і є біткепітал. Зараз, коли бачиш на вулиці поліцію, чомусь виникає відчуття злості і ненависті а повинно виникати захищенності.
До 2020-2022 было чувство защищонности но не сейчас, сейчас наоборот обратка

Ещё одна статья

Всем привет) сегодня биты хотят трахать окружение)

Вкладення

• Screenshot_20251208-101536.webp
    Screenshot_20251208-101536.webp
    43 Кб · Перегляди: 198
Відповідаю на два останніх смс 30+ днів десь)

Зараз вже кидають скріни з моїм фото, педофіл , всі діла, номер телефону і ФІО)) ну хай подухаряться трошки)

бл, смешные решалы они) Час назад примерно общались по телефону, соска орала мне, сегодня ты закроешь за 7200юсдт!!! Выбирай,война или мир? У тебя два варианта!!! В ответ сказал - третий вариант, вы всей грядкой идете нах*уй, х*й вам овечий а не деньги. Сейчас уже присылали "про позиции" за 2000 закрыть частями ( тело 1200). Буду мариновать их до тела, хоть и бабки есть за 2 закрыть одним разом)

Вкладення

• Screenshot_20251208-111016_1.webp
    Screenshot_20251208-111016_1.webp
    16.6 Кб · Перегляди: 220
Останнє редагування:
бл, смешные решалы они) Час назад примерно общались по телефону, соска орала мне, сегодня ты закроешь за 7200юсдт!!! Выбирай,война или мир? У тебя два варианта!!! В ответ сказал - третий вариант, вы всей грядкой идете нах*уй, х*й вам овечий а не деньги. Сейчас уже присылали "про позиции" за 2000 закрыть частями ( тело 1200). Буду мариновать их до тела, хоть и бабки есть за 2 закрыть одним разом)
Сколько к концу дня хотят?

Будь ласка тільки по темі :
Хтось пробував домовитися с ними на реструкторизацію , хочаб на 2 платежі ( до просрочки ) якщо так поділіться яким чином ?

Хтось пробував домовитися с ними на реструкторизацію , хочаб на 2 платежі ( до просрочки ) якщо так поділіться яким чином ?
Якщо по темі, забийте на них і забудьте.

До просрочки - ніяк. Я колись намагалася. Та і в перші дні просрочки ніби неможливо також домовитися. Можуть списати лише якусь незначну суму

Відповідаю на два останніх смс 30+ днів десь)

Зараз вже кидають скріни з моїм фото, педофіл , всі діла, номер телефону і ФІО)) ну хай подухаряться трошки)

*Представил себе овечий х*й

УБЕРИТЕ ОТ МЕНЯ ЭТУ ШТУКУ!!!

До просрочки - ніяк. Я колись намагалася. Та і в перші дні просрочки ніби неможливо також домовитися. Можуть списати лише якусь незначну суму
Я пишу в підтримку вже 4 день , мені говорять що ваш менеджер с вами зв’яжеться і ві зможете вирішити питання з ним , але пока тиша нічого не пишуть , завтра останній день , потім просрочка . Як у вас було , вже закрили їх ? Як на рахунок терору , з якого дня почали ? Яке списання пропонували ?

Назад
Угорі