МФО BitCapital

Лудка, можливо, але це не точно👌
Не знаю,але сьогодні біти обірвали телефон директора,добре,що я з нею у хороших відносинах,все пояснила і якось вляглося.Тому написала,що хоча б попередив.Якщо не навчило,то свого ума не вставиш.Я не готова була це все знову пережити,я вже вигребла достатньо 5 років тому.....

Добралися ур*ди і до моїх… понаписували, фото з паспортом порозсилали, матір ледь до інфаркту не довели, а мені кинули запис розмови

нужно как-то вбить в голову маме, что на эти смс и звонки нельзя реагировать иначе они с нее не слезут😣
Потрібен час,я наприклад,не реагую,але ввечері телефон довелося виключити,бо він просто червонів від кількості дзвінків від бітів,труколер не справлявся із кількістю входящих.

Потрібен час,я наприклад,не реагую,але ввечері телефон довелося виключити,бо він просто червонів від кількості дзвінків від бітів,труколер не справлявся із кількістю входящих.
у меня в начале стоял блок на неизвестные номера, сейчас эта функция убрана, так если и звонят, то пара номеров

поставте переадресацію на них самих (це якщо в вас водафон,і на їх водафон,тоді буде безкоштовно) , вони будуть раді й щасливі.

нужно как-то вбить в голову маме, что на эти смс и звонки нельзя реагировать иначе они с нее не слезут😣
Не виходить ні в мене, ні в брата. Мама «старої школи». І дуже вразлива емоційно, особливо після смерті батька

Це перемога?))

Вкладення

• Screenshot_20251013-115039.Chrome.webp
    Screenshot_20251013-115039.Chrome.webp
    78.2 Кб · Перегляди: 296
palkan_32, не думаю що вони упустять такого клієнта,2 рази на день дзвінки і повідомлень від 3 шт на день з пропозицією мені продовжуються!

Назад
Угорі