МФО BitCapital

Я не блокувала і в мене змінили номер і оформили кредит. Я згодна, що вони не в правовому полі, але ж для рідних і знайомих яким потім (нікому таке не бажаю, але зі мною трапилось) будуть телефонувати, а вони по не обізнаності будуть давити морально на вас. Я нікому не навʼязую, ділюся особистим опитом
зараз сильно дістають? що ви робили з повішеним кредитом?

Скажіть що це значить?

Вкладення

• Screenshot_2025-07-07-20-23-45-349_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-07-07-20-23-45-349_com.android.chrome.webp
    75.4 Кб · Перегляди: 227
Школа дуже

В мене в них просрочка, зателефонували на другий день мені і мамі, я оплатила 100 доларів, і тепер мовчать четвертий день, я вже не знаю що і думати?! Чи самій телефонувати якось домовлятись, щоб оточення не кошмарили

Скажіть що це значить?

Школа дуже

В мене в них просрочка, зателефонували на другий день мені і мамі, я оплатила 100 доларів, і тепер мовчать четвертий день, я вже не знаю що і думати?! Чи самій телефонувати якось домовлятись, щоб оточення не кошмарили
так ви не закрили? багато залишилось? бо там же ж в них відсотки кінські

Ні не закрила брала 400 в віддати 900… як з ними домовлятись, але треба їх закривати, бо мама так відреагувала на їх дзвінок що тепер в лікарні, вона пенсіонер.

Жах просто, в брала кредит на лікування мами?!

Я не знаходжу в кабінет, але завтра мабуть буду телефонувати на гарячу лінію, домовлятись якось, бо закрити не зможу?!

купіть мамі новий телефон з іншим номером, які дівіцот баксів? або скажіть їй, сімка згоріла.іншу вставте. будуть гроші, тоді самі їм позвоните. Кому з оточення дзвонять,промивайте мізки. Якщо все одно будуть проти вас, робіть висновки. Ну і читали б ще уважніше, умовне "взяти сто, віддать двісті" їхнє, ну тут вже пізно про це казати.

Школа дуже

Я вас вітаю, ви викинули 100$ в смітник. Забудьте за них, 2-3 місяці пройде й вони також за вас забудуть. Мамі поміняйте сім карту.

Вони є в мене з лютого місяця, тіло 300$ наче. Взагалі нікого не чіпали, мені тільки фігню різну шлють, але я не звертаю уваги. Зараз іноді смс з суперакціями шлють, але закривати їх не буду бо то звичайні шахраї.

Ні не закрила брала 400 в віддати 900… як з ними домовлятись, але треба їх закривати, бо мама так відреагувала на їх дзвінок що тепер в лікарні, вона пенсіонер.

Жах просто, в брала кредит на лікування мами?!

Я не знаходжу в кабінет, але завтра мабуть буду телефонувати на гарячу лінію, домовлятись якось, бо закрити не зможу?!
не звоните им если нет денег, сделаете только хуже. Если они увидят, что вы волнуетесь за долг, то с вас не слезут. Маме поставьте блокировку на неизвестные номера и как вам советуют забейте на них. Никакого контакта с ними. Вообще не реагируйте

Написал, все в подробностях от полиции, нбу, до джокера , чтобы разобрался с этим гавном) пусть рыпнутся еще в тройне усилий приложу)))

Вибачте що росіськой, на емоціях) і я в шоці що ніхто то до мене не порішав))

Останнє редагування:
все-таки закрив їх, надіюсь більше ніколи про них не почую
Я тоже закрыл)
Есть справка о закрытии
Но cyku повесили 200 юсдт)

Я прочитав от ті історії про неіснуючі кредити на 1000 USDT,які зненацька спливають після закриття займу через пару місяців
Трешак якийсь повний,це я так розумію ніхто нічиї аккаунти не взломує і не міняє номер,а самі Bitcapital придумують фейковий кредит і починають кошмарити?
Да на меня повесили уже)

Печатает...., а на телефон дзвінок,повідомлення приходили ,перед тим як кредит вони брали ?
Скільки часу після закриття кредиту вони це зробили?

вот и гаси их долг после этого:confused: но у вас как-то по скромному. Многим 1000 на погоны положили
Перед цим вони ще «розганяють» кабінет, якщо людина, наприклад, позичала там 100/200, не великі суми. Беруть - повертають, беруть-повертають. Не ясно навіщо. Потім максимальну суму пишуть і в кабінет не зайдеш

Перед цим вони ще «розганяють» кабінет, якщо людина, наприклад, позичала там 100/200, не великі суми. Беруть - повертають, беруть-повертають. Не ясно навіщо. Потім максимальну суму пишуть і в кабінет не зайдеш
создают видимость, что клиент активный пользователь? хотя зачем другой вопрос... может у них план выполнения такой, а потом общую сумму накрутки уже в реальности вешают на клиента. Отсюда эта 1000 и вылазит

создают видимость, что клиент активный пользователь? хотя зачем другой вопрос... может у них план выполнения такой, а потом общую сумму накрутки уже в реальности вешают на клиента. Отсюда эта 1000 и вылазит
Так, так, типу «активний користувач». Ото які хитрі

Я тоже закрыл)
Есть справка о закрытии
Но cyku повесили 200 юсдт)

Да на меня повесили уже)
скільки часу пройшло з моменту закриття останнього займу до того як повісили цей займ?

Народ.підкажіть будь ласка,чому НБУ,Нацполіція і СБУ не може або не хоче нагнути такі фінансові установи як Є-Гроші,а разом і з нею їх клонів ТОП1,Finmarket,Techofinance і т.д.?Вони є тісно пов'язані з Bitcapital i Crypsee
Bitcapital i Crypsee,от ці дві організації,що по-перше визнані незаконними і працюють без ліцензії,а по друге,вішають на людей фейкові кредити і тероризують їх,є тісно повязані з ліценійзними МФО,які я вказав вище
Навіть при видачі криптозайму в Bitcapital,Crypsee і де запит на перевірку кредитної історії від Є Гроші,в них навіть процедура входу в особистий кабінет і структура кабінету схожі,так ніби одні і ті ж програмісти писали сайти,використовують одні і ті ж Lifecell номери для автоматичних прозвонів (починаються номери на +380633ххххххх)

Я розумію може я не сильно розуміюсь в юриспруденції,і щоб довести юридично пов'язаність цих установ між собою,потрібні якісь докази,яких неможливо так легко знайти,але я вважаю що якби правохоронні органи і НБУ надавали по голові офіційним МФО Є-гроші,ТОП1 і т.д,які зав'язані з цими криптотерористами,то може тоді би вони трохи і заспокоїлись,інакше незрозуміло скільки ще цей терор продовжуватимесь

Не можна оправдовувати вибивання навіть реальних кредитів,які людина просрочила,телефонним терором,але це ще хоч якось можна пояснити
Ну але вішати кредити які людина не брала,і потім доводити її оточення до інфаркту,ну це вже якийсь беспредел 90-х,який або у нас гарненько кришується,або просто не зацікавлені щоб це все викорінити

Останнє редагування:
Назад
Угорі