Я тоже закрыл)
Есть справка о закрытии
Но cyku повесили 200 юсдт)
Да на меня повесили уже)
скільки часу пройшло з моменту закриття останнього займу до того як повісили цей займ?
Народ.підкажіть будь ласка,чому НБУ,Нацполіція і СБУ не може або не хоче нагнути такі фінансові установи як Є-Гроші,а разом і з нею їх клонів ТОП1,Finmarket,Techofinance і т.д.?Вони є тісно пов'язані з Bitcapital i Crypsee
Bitcapital i Crypsee,от ці дві організації,що по-перше визнані незаконними і працюють без ліцензії,а по друге,вішають на людей фейкові кредити і тероризують їх,є тісно повязані з ліценійзними МФО,які я вказав вище
Навіть при видачі криптозайму в Bitcapital,Crypsee і де запит на перевірку кредитної історії від Є Гроші,в них навіть процедура входу в особистий кабінет і структура кабінету схожі,так ніби одні і ті ж програмісти писали сайти,використовують одні і ті ж Lifecell номери для автоматичних прозвонів (починаються номери на +380633ххххххх)
Я розумію може я не сильно розуміюсь в юриспруденції,і щоб довести юридично пов'язаність цих установ між собою,потрібні якісь докази,яких неможливо так легко знайти,але я вважаю що якби правохоронні органи і НБУ надавали по голові офіційним МФО Є-гроші,ТОП1 і т.д,які зав'язані з цими криптотерористами,то може тоді би вони трохи і заспокоїлись,інакше незрозуміло скільки ще цей терор продовжуватимесь
Не можна оправдовувати вибивання навіть реальних кредитів,які людина просрочила,телефонним терором,але це ще хоч якось можна пояснити
Ну але вішати кредити які людина не брала,і потім доводити її оточення до інфаркту,ну це вже якийсь беспредел 90-х,який або у нас гарненько кришується,або просто не зацікавлені щоб це все викорінити