МФО BitCapital

Прислали скрин, что я не возвращаю денег с фейсбука, кому это написано так и не понятно. И что меня подали в розыск. Там только песни мамонтёнка не хватает

Так вопрос же не Вам был адресован)))

Дуже цікава ситуація була. Сьогодні телефонує номер, підіймаю трубку. «*моє імʼя*, ПІБ залучив Вас до оплати свого боргу, компанія біткепітал». Кажу, що я ні словом, ні духом, хто це. Каже хлопчина, типу, я розумію, шо Ви збентежені таким дзвінком, якщо Ви не знаєте цю людину, дуже перепрошую, система видала Ваш номер, як контактний, гарного та мирного дня. Невже там працюють люди із залишками моралі та совісті?)

Дуже цікава ситуація була. Сьогодні телефонує номер, підіймаю трубку. «*моє імʼя*, ПІБ залучив Вас до оплати свого боргу, компанія біткепітал». Кажу, що я ні словом, ні духом, хто це. Каже хлопчина, типу, я розумію, шо Ви збентежені таким дзвінком, якщо Ви не знаєте цю людину, дуже перепрошую, система видала Ваш номер, як контактний, гарного та мирного дня. Невже там працюють люди із залишками моралі та совісті?)
Ні, то система дала збій.

Вітаю, не певен, чи повідомляли, але у Бітів з'явилось нове "жахливе" і "страшне" - подзвонили, попогрожували страшно і після ... підключили смс-бомбер:help:. Тому якщо почнуть приходити безкінечні смски з повідомленнями про одноразовий пароль чи код, або з викликами "підтвердіть вхід в додаток такий то", то з великою ймовірністю їх справа.

Вітаю, не певен, чи повідомляли, але у Бітів з'явилось нове "жахливе" і "страшне" - подзвонили, попогрожували страшно і після ... підключили смс-бомбер:help:. Тому якщо почнуть приходити безкінечні смски з повідомленнями про одноразовий пароль чи код, або з викликами "підтвердіть вхід в додаток такий то", то з великою ймовірністю їх справа.
вони так завжди вели себе

Нове - забуте старе ☺️ Вся дніпровська банда цим промишляє 😌

Нове - забуте старе ☺️ Вся дніпровська банда цим промишляє 😌
Радий знову чути, Колего) Саме так. А найстрашніше, що пару метрів до адмінкордону області їх щось не дуже лякає. Бо Лондон та Дніпро - міста-побратими, [censored].

Радий знову чути, Колего) Саме так. А найстрашніше, що пару метрів до адмінкордону області їх щось не дуже лякає. Бо Лондон та Дніпро - міста-побратими, [censored].
Певно, думають, що їх врятує чемоданчик з валютою, який вони вже занесли в органи 😆 Тривожний чемоданчик 😆

А мені от цікаво, біти та кріпсі повертають переплати військовим?)

бо кріпсі завжди єбєйший відсоток нараховують, який зобов'язані повертати.
Біти ж комісіями душать, але теж відсотки там є.

можливо , але відправляти їм довідку форму 5 таке собі , мяко кажучи))

можливо , але відправляти їм довідку форму 5 таке собі , мяко кажучи))
Звісно, потім ще частину задовбуть.
Але якщо прямо розуміти, що більше кредитуватись не буду, то цілком гідна ідея.

Проте вони ж самі можуть кредитнутись. І потім буде біда.

Теж цікаво) Суми там були б..
Але якщо вони не в правовому полі працюють, то до дупи їм закон..

Теж цікаво) Суми там були б..
Але якщо вони не в правовому полі працюють, то до дупи їм закон..
Ну у бітів немає відсотків, а комісії не повертають
Отакі от

І відповідь теж довго чекатиму на пошті, ці унікуми можуть просто ігнорувати

А, відсотки обидві шараги не повертають
Тільки пеню і то по святам

Останнє редагування:
Ну у бітів немає відсотків, а комісії не повертають
Отакі от

І відповідь теж довго чекатиму на пошті, ці унікуми можуть просто ігнорувати

А, відсотки обидві шараги не повертають
Тільки пеню і то по святам
Це Ви вже звернулись до них із таким питанням? Чи повертають вони відсотки в/службовцям?

Це Ви вже звернулись до них із таким питанням? Чи повертають вони відсотки в/службовцям?
Так.
Я до них і раніше звертався, але забив
зараз ось хочу все ж закрити це питання

думаю вони нічого не повертають, а лиш пишуть шаблонні тексти

Так.

Якщо вдасться щось вирішити із ними, поділіться, будь ласка, досвідом. Теж маю переплати в цих удодів

Так.

А що за шаблонний текст? Типу що вони не мфо і не повертають?

Назад
Угорі