МФО BitCapital

зараз борг 150 з копійками, пролонгація на 10 днів 23,а скільки буде до закриття через 10 днів? дозвонитись до них неможу, чекайте на дзвінок протягом дня.
Краще збирайте оті 150 «тіла» та закриєте через певний час.
Скоріш за все буде при пролонгації до повернення 400, якщо не більше.

дозвонитись до них не вийшло,поліз в чат.Поки що нічого страшного,пролонгація, через 10 днів приблизно та ж сума на закриття, три рази перепитав. Ну подивимось.Якщо вже так внаглу брешуть .Перед цим закрив є гроші за тіло, так там развлєкуха була, я їх у відповідь кошмарив, а діставали родичів з якими я не спілкуюсь.А зараз я з ними трохи помирився.

дозвонитись до них не вийшло,поліз в чат.Поки що нічого страшного,пролонгація, через 10 днів приблизно та ж сума на закриття, три рази перепитав. Ну подивимось.Якщо вже так внаглу брешуть .Перед цим закрив є гроші за тіло, так там развлєкуха була, я їх у відповідь кошмарив, а діставали родичів з якими я не спілкуюсь.А зараз я з ними трохи помирився.
О, так, Єґроші теж веселі рєбята 🤝

Продовжив тільки що,з 23 на тіло пішло десять,завтра 15 добавлять відсотками, і каже(в чаті) в нас все прозоро, так я йому прямо там написав , що про це думаю.Ну шанси закрить потроху ще є в принципі.є гроші в інший профіль.

Доброго дня як там в вас справи з Бітами в кого вони вже давно?Бо в мене тиша навіть смс не приходять
Дістали людей з якими я навіть особисто не знайомий. Знайомих мами. Навішали лапші що я їх поручителями указав. Тепер ті люди тероризують маму, а вона мені що це таке. В шоці не знаю що робити з ними. Вони нічого не зроблять але нерви псують.

Дістали людей з якими я навіть особисто не знайомий. Знайомих мами. Навішали лапші що я їх поручителями указав. Тепер ті люди тероризують маму, а вона мені що це таке. В шоці не знаю що робити з ними. Вони нічого не зроблять але нерви псують.
Яке протермвнування?

Яке протермвнування?
Чисто из мыслей, а никто не пробовал просто взять кого то, кому звонят и попробовать спросить а что вы сделали с моим кому звонят после ваших угроз человек пропал , как они реагируют ?)

Вчора спустя 3.5 місяці ці крипто гіганти запропонували тіло +50 $ і моя міфічна позика буде повністю закрита і я зможу знову користуватися їх послугами . Я незнаю що навіть робити , думаю оплатити міфічний борг , що скажите ?

Вчора спустя 3.5 місяці ці крипто гіганти запропонували тіло +50 $ і моя міфічна позика буде повністю закрита і я зможу знову користуватися їх послугами . Я незнаю що навіть робити , думаю оплатити міфічний борг , що скажите ?
А велике тіло?

Краще залиште собі ці гроші, або якщо зайві - віддайте нужденним. Ніяких міфічних позик закривати не треба. З якого це переляку? То вони ще раз візьмуть на Вас. Не варіант.

Краще залиште собі ці гроші, або якщо зайві - віддайте нужденним. Ніяких міфічних позик закривати не треба. З якого це переляку? То вони ще раз візьмуть на Вас. Не варіант.
Повністю підтримую вашу думку

Повністю підтримую вашу думку
Будуть погрожувати - пишіть у кіберполіцію, якщо ще не робили це. Воно без толку, але будуть хоча б заяви зареєстровані та докази шахрайських дій 🤝

ви шо, прикалуєтесь? не вздумайте, чого це взагалі... це ж розводняк, на ідіота, можете реально в поліцію накатати, бо якщо на ваш рахунок не було від них зарахувань, то по заяві в поліцію може і паспорт зміните, щоб не було потім приколів із новими позиками.
Ладно я, то визнаю що брала, який сенс опиратись, але поки не буде офіційного врегулювання, та й зайвих коштів, - віддавати не збираюсь, докажи потім що ти не віслюк.
Міфічний борг, міфічні відсотки, міфічні послуги, да бліать, так можна до сказу дійти

:питання:
🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Кажуть що було взято 800

Прикол в тому що я нічого не оформляв і мені нічого не видавали . Повісили просто неіснуючий борг
И зачем тогда что-то платить?
На форум задонатьте 850$. Пользы больше будет.

Міфічний борг, міфічні відсотки, міфічні послуги
И деньги и то виртуальные...

Про закриття я писав
:питання:
🤣🤣🤣🤣🤣🤣

И зачем тогда что-то платить?
На форум задонатьте 850$. Пользы больше будет.

И деньги и то виртуальные...
Та я не збираюся нічого платити , я що дурочка . Про оплату було сказано з сарказмом.

Назад
Угорі