МФО BitCapital

Мені, вже сьогодні почали телефонувати, погрожувати, називати тварью, в шлюхою, в що соц служби на мене направлять, і що чоловік мене кидає)
Це ще тільки початок. Будете ще і хворіти венеричними хворобами і на лікування вам будуть збирати. Не звертайте уваги.

Це ще тільки початок. Будете ще і хворіти венеричними хворобами і на лікування вам будуть збирати. Не звертайте уваги.
Дали час до 12 години, сказали а далі побачиш що буде) мамі телефонували то вона їх послала, більше не телефонуюють

Я почитавши форум і не парюсь по поводу них, шкода людей з мого оточення яким вони ще телефонуватимуть , не кожен зрозуміє

Я почитавши форум і не парюсь по поводу них, шкода людей з мого оточення яким вони ще телефонуватимуть , не кожен зрозуміє
То вже їх проблеми. Якщо їм цікаво слухати діч то нехай слухають. Про себе думайте.

Мені, вже сьогодні почали телефонувати, погрожувати, називати тварью, в шлюхою, в що соц служби на мене направлять, і що чоловік мене кидає)
Набір «компліментів» не змінюється у товаріщєй 🫠

В мене сьогодні по ним буде перший день протермінування....
Наскільки реально з ними через пів місяця про щось домовитись?

Вам теж телефонували?

Як довго вони тероризують?
Так, було діло, страшне, що і згадувати не хочеться.
Я з ними вже владнала питання, тому не скажу, скільки це триває. Бачила, форумчанин писав, що і через 8 місяців не відстають 🫨

В мене сьогодні по ним буде перший день протермінування....
Наскільки реально з ними через пів місяця про щось домовитись?
Чекайте мінімум 3 місяця 🤫

А ви з ними контактували чи мороз? Можливо пошта, вайбер?
мороз, писали на вайбер, я відповіла коли пропонували "гарну пропозицію", спочатку було взагалі не вигідно, потім сторгувалась на такі умови

Назад
Угорі