МФО BitCapital

Нам дається не так багато часу щоб під когось підлаштовуватися. А чим менше часу залишається то просто хочеться бути собою і жити для себе і не думати про те що думають про тебе.
Згодна

та от я в іншій темі знайшла чоловіка у якого був запит у дії від них, навіть вийшло припинити терор після написаної заяви, тому й шукала весь день, але, на жаль, у дії моїй пусто🥲
Їх і в УБКІ не світить

Всім привіт, було незначне протермінування. Знайшов кошти і оплатив. При чому картка нова пей без імені і без нічого. Приват банк мій дуже довго платіж перераховував , дзвонили по відео дзвінку і питали чи то дійсно я і чому я на бітів відправляю кошти. ПРойшло пару днів і в суботу начинає писати якийсь тіпуля тіпа віддавай кошти - я йому відправив виписку по карті і квитанції і він зник. Сьогодні вони розіслали смс ки оточенню що я дозволив з їхніх рахунків познімати кошти в оплачу свого біт кепітал. Люди адекватні і всі просто поржали.

Всім привіт, було незначне протермінування. Знайшов кошти і оплатив. При чому картка нова пей без імені і без нічого. Приват банк мій дуже довго платіж перераховував , дзвонили по відео дзвінку і питали чи то дійсно я і чому я на бітів відправляю кошти. ПРойшло пару днів і в суботу начинає писати якийсь тіпуля тіпа віддавай кошти - я йому відправив виписку по карті і квитанції і він зник. Сьогодні вони розіслали смс ки оточенню що я дозволив з їхніх рахунків познімати кошти в оплачу свого біт кепітал. Люди адекватні і всі просто поржали.
В них є база клієнтів і вони рандомно беруть номери і дзвонять 😂,

Юля09, на якому терміні вони заспокоюються? чи не заспокоюються взагалі?

як мені довести їм що в мене кошти зняли але чому вони їх не бачать?

Останнє редагування:
Ой це питання не до мене,читайте тут відгуки інших людей,я їх закривала вчасно ,останій раз зайшла на протермінувпння,вони в перший день написали і я закрила!

Юля09, але ж проблема в тому що я кошти перечислив, з картки зняло два платежі але вони не вщухають)))

як мені довести їм що в мене кошти зняли але чому вони їх не бачать?
Дзвоніть до них ,поясніть ситуацію!Запишіть розмову ,ви маєте квитанції ,тому доказуйте їм свою інформацію,з ними потрібно жорстко говорити ,якщо вони не захочуть рішити проблему !

Юля09, ну як жорстко я відправив всі квитанції і все. вони вимагають по суті подвійну оплату чи просто коштів. Куди на них скаргу написати?

Сегодня звонили с киберполиции (хотя ранее они же меня отправляли в полицию писать заявление )и просили номера с которых биты звонят, я чудом несколько записала. Сказали по ним уже много обращений и по этому они в разработке. Так что пишите все заявления в полицию и кибер полицию.

Сегодня звонили с киберполиции (хотя ранее они же меня отправляли в полицию писать заявление )и просили номера с которых биты звонят, я чудом несколько записала. Сказали по ним уже много обращений и по этому они в разработке. Так что пишите все заявления в полицию и кибер полицию.
Якби ж воно хоча б щось допомогло.

Скільки часу триває від них терор? Мені наразі не дзвонять, але вчора по всій телефонній книзі відправили смс, а сьогодні почали телефонувати дядьку. Батьки перестали звертати увагу на них то вони пішли далі.

Якби ж воно хоча б щось допомогло.
Все що ми можемо більше заяв так точно

Скільки часу триває від них терор? Мені наразі не дзвонять, але вчора по всій телефонній книзі відправили смс, а сьогодні почали телефонувати дядьку. Батьки перестали звертати увагу на них то вони пішли далі.
Поки з ними спілкуються, стільки і буде терор

Мені, вже сьогодні почали телефонувати, погрожувати, називати тварью, в шлюхою, в що соц служби на мене направлять, і що чоловік мене кидає)

Назад
Угорі