МФО BitCapital

koskus, а як сторгувалися і на скільки розстрочили
1,5 тіла на три місяці. Це вийшло по 300 юсдт
Але я б не платила цим обіженим, батьки настояли, я не хотіла батькові робити нерви на війні. Тому вирішуйте самі, але платити те що вони хочуть це точно не варіант, як на мене. Якщо є можливість та нерви шліть їх подалі

1,5 тіла на три місяці. Це вийшло по 300 юсдт

Але я б не платила цим обіженим, батьки настояли, я не хотіла батькові робити нерви на війні. Тому вирішуйте самі, але платити те що вони хочуть це точно не варіант, як на мене. Якщо є можливість та нерви шліть їх подалі
А скільки у Вас прострочення було

Вони мати задовбують я їх теж рефінансувати хочу але вони не погоджуються.
А вони вам направляли щось?

А скільки у Вас прострочення було

Вони мати задовбують я їх теж рефінансувати хочу але вони не погоджуються.
А вони вам направляли щось?
Прострочення було менше місяця
Написали у вайбер з пропозицією, я запитала гарантійний лист
Моя порада ігнорувати їх повністю, тоді можливо щось запропонують
Але я читала всі сторінки по ним в цій темі, і не тільки в цій, то я так зрозуміла, що від менеджера це також залежить
Спробуйте пояснити мамі, що їх треба ігнорувати, можливо змініть сімкарту

Можна в налаштуваннях телефону заглушити невідомі дзвінки, можливо допоможе
А скільки у вас боргу, якщо не секрет? Та скільки хочуть зараз

Прострочення було менше місяця
Написали у вайбер з пропозицією, я запитала гарантійний лист
Моя порада ігнорувати їх повністю, тоді можливо щось запропонують
Але я читала всі сторінки по ним в цій темі, і не тільки в цій, то я так зрозуміла, що від менеджера це також залежить
Спробуйте пояснити мамі, що їх треба ігнорувати, можливо змініть сімкарту

Можна в налаштуваннях телефону заглушити невідомі дзвінки, можливо допоможе
А скільки у вас боргу, якщо не секрет? Та скільки хочуть зараз
1800 хочуть борг 13 буде місяць
Тіло 750, згодна була рефінансувати суму до прострочення але в мене на рефінансування іти не хочуть

Мама нічого змінювати не хоче
Винить мене і постійно доїдає що вони її задовбують вони і так в неї в блоці

Я як починала домовлятися вони погрожують розсилкою мого фото з паспортом навіть мені скинули моє фото

Останнє редагування модератором:
1800 хочуть борг 13 буде місяць
Тіло 750, згодна була рефінансувати суму до прострочення але в мене на рефінансування іти не хочуть

Мама нічого змінювати не хоче
Винить мене і постійно доїдає що вони її задовбують вони і так в неї в блоці
Тут тільки чекати потрібно, та ігнорувати їх закидони. Не знаю вашу ситуацію, але іноді родичі бувають гірше колекторів. В будь якому випадку, колись то і мають погодитися. Як ні, то хай на сірому ланосі йдуть нафіг, крім дзвінків вони нічого не зможуть вам зробити. Поясняйте мамі. Поставте їй антиспам. По-суті це навіть не офіційний кредит. Можете надати також їй статтю з нбу щодо них, можливо допоможе

Почитайте форум, тут багато кому так робили, комусь збирали на лікування від венеричних захворювань, когось виставляли на сайт з повіями…
Я після прильоту у кривому розі, у 50 метрів від мого місяця роботи, зрозуміла, що життя це головне. Якщо хтось не розуміє, або не хоче зрозуміти того, що це мошня, то нехай думають що вони хочуть. Розсилка з паспортом це не саме страшне, що зараз може статися
А так у вас будуть докази проти них, зможете написати заяву. Можливо вона допоможе у спільному пошуку рішення проти них

Тут тільки чекати потрібно, та ігнорувати їх закидони. Не знаю вашу ситуацію, але іноді родичі бувають гірше колекторів. В будь якому випадку, колись то і мають погодитися. Як ні, то хай на сірому ланосі йдуть нафіг, крім дзвінків вони нічого не зможуть вам зробити. Поясняйте мамі. Поставте їй антиспам. По-суті це навіть не офіційний кредит. Можете надати також їй статтю з нбу щодо них, можливо допоможе

Почитайте форум, тут багато кому так робили, комусь збирали на лікування від венеричних захворювань, когось виставляли на сайт з повіями…
Я після прильоту у кривому розі, у 50 метрів від мого місяця роботи, зрозуміла, що життя це головне. Якщо хтось не розуміє, або не хоче зрозуміти того, що це мошня, то нехай думають що вони хочуть. Розсилка з паспортом це не саме страшне, що зараз може статися
А так у вас будуть докази проти них, зможете написати заяву. Можливо вона допоможе у спільному пошуку рішення проти них
Добре що з Вами все добре після прильоту, я так само думаю, але ви праві іноді родичі можуть бути гірше колекторів. З ними все зрозуміло це їх робота, а ось з родичами ваше

Ваще

Повністю згодна з вами. Те, що вони ваші родичі не означає, що з ними треба панькатися. Вони вам за це не платять)
Нам дається не так багато часу щоб під когось підлаштовуватися. А чим менше часу залишається то просто хочеться бути собою і жити для себе і не думати про те що думають про тебе.

Нам дається не так багато часу щоб під когось підлаштовуватися. А чим менше часу залишається то просто хочеться бути собою і жити для себе і не думати про те що думають про
я колись пару місяців працювала у сеkс-шопі, прийшов дід, купив ляльку резинову, я йому запропонувала пакет, а він мені «я хочу щоб всі мені заздрили», так він з нею і пішов без пакету. Рівень до якого треба йти 🤪

та оце ж і питаю, сама намагаюсь знайти, в дії взагалі немає ні одного запиту кредитної історії від них

Розкажу також свою історію. Мала закритий кредит у них, взяла ще один...ну і пішла просрочка. Дзвонили діду, бабусям, мамі, короче всім. Старше оточення всіх послало, бабуся їм сказала, що нехай йдуть в окоп, то вони перестали їй телефонувати) А от батько та мати дуже переживають. Ще і тато на війні зараз. Сторгувалалась з менеджером на реструктуаризацію. Тьотя (або хто то) звісно комедія. То каже що її робота та дзвонити оточенню, коли внесла платіж та запитала чому далі дзвінки йдуть сказала " а я не знаю, це не я ") закриваю їх через родичів, у них і так нервів немає вже

у мене небуло взагалі перевірки, можливо тому що був закритий займ в є гроші, та вони подивились там
і в мене наче не було перевірки, але в єгроші на той момент мала активний займ

та оце ж і питаю, сама намагаюсь знайти, в дії взагалі немає ні одного запиту кредитної історії від них

У вас і не буде в дії від них нічого, у них немає ліцензії

Розкажу також свою історію. Мала закритий кредит у них, взяла ще один...ну і пішла просрочка. Дзвонили діду, бабусям, мамі, короче всім. Старше оточення всіх послало, бабуся їм сказала, що нехай йдуть в окоп, то вони перестали їй телефонувати) А от батько та мати дуже переживають. Ще і тато на війні зараз. Сторгувалалась з менеджером на реструктуаризацію. Тьотя (або хто то) звісно комедія. То каже що її робота та дзвонити оточенню, коли внесла платіж та запитала чому далі дзвінки йдуть сказала " а я не знаю, це не я ") закриваю їх через родичів, у них і так нервів немає вже

у мене небуло взагалі перевірки, можливо тому що був закритий займ в є гроші, та вони подивились там

та от я в іншій темі знайшла чоловіка у якого був запит у дії від них, навіть вийшло припинити терор після написаної заяви, тому й шукала весь день, але, на жаль, у дії моїй пусто🥲

А у мене був запит кредитної історії від технофінанс

насправді, це порада для інших хто це читає, якщо є запит у дії від бітів то зробити щось дійсно можна, як мінімум припинити терор і це факт, адвокат мені сьогодні те саме сказав. та тема у якій знайшла інформацію про того чоловіка 24 року була, не можу згадати заголовок

А у мене був запит кредитної історії від технофінанс
у мене також у той день був, але не співпадає по часу, теж приглянулась, але я також маю борг у технофінанс

та тема у якій знайшла інформацію про того чоловіка 24 року була, не можу згадати заголовок
Якщо згадайте то надішліть сюди як можна знайти, самій цікаво почитати. І як вони можуть без ліцензії перевірити убкі також інтерєсно

Якщо згадайте то надішліть сюди як можна знайти, самій цікаво почитати. І як вони можуть без ліцензії перевірити убкі також інтерєсно
знайшла, тема за 18.04.2024, там де пишуть про гроші яких людина не брала, 7ма сторінка, Vlad пише

Bit Capital дзвонять та розсилають смс за гроші яких я не брав. Якось так називається тема повністю

Назад
Угорі