МФО BitCapital

знайшла, тема за 18.04.2024, там де пишуть про гроші яких людина не брала, 7ма сторінка, Vlad пише

Bit Capital дзвонять та розсилають смс за гроші яких я не брав. Якось так називається тема повністю
Дякую
Завтра почитаю

та оце ж і питаю, сама намагаюсь знайти, в дії взагалі немає ні одного запиту кредитної історії від них

і в мене наче не було перевірки, але в єгроші на той момент мала активний займ
биты и у меня в кредитную историю не заглядывали, а зачем, если для них цель загнать в просрочку

При чому тут юридично?
Якісь шахраї з України, з українських номерів вимагають гроші та розповсюджують персональні дані
Ви відповіли на своє питання - «Якісь шахраї». Відповідь кіберполіції і нацполіції - ігноруйте їх і все. Ніхто їм нічого не зробить, бо вони відмивають гроші через крипту, гроші впливових людей. Тому ніхто їх не буде шукати. Візьміть в них трохи грошей собі і подякуйте, як це зробив я🫡

биты и у меня в кредитную историю не заглядывали, а зачем, если для них цель загнать в просрочку
то ясне діло, але якби заглядали чи у кого заглянули набагато більше шансів хочаб терор припинити, бо є маленька ниточка, щоб зачепитись 😔

Доброго дня тільки що мені написав якийсь Роман,прострочка 91 день тіло 100 пропонуть закрити за 160.В них курс 49,60.Але почали мені погрожувати,і написали що підуть до мого батька на могилу,і зроблять фото.І щоб я перед Паскою пішла поприбирати бо там довго нікого не було.Звідки в них така інформація

Доброго дня тільки що мені написав якийсь Роман,прострочка 91 день тіло 100 пропонуть закрити за 160.В них курс 49,60.Але почали мені погрожувати,і написали що підуть до мого батька на могилу,і зроблять фото.І щоб я перед Паскою пішла поприбирати бо там довго нікого не було.Звідки в них така інформація
Бо скоро гробки, всі ходять і прибирають могили. Це чисто психологічний тиск, ніхто нічого фотографувати не буде))

Якщо ви про те, звідки вони знають що батько помер - то це не є проблема. Не спілкуйтеся з ними і буде вам щастя. Чим більше ви будете спілкуватися, тим більший терор буде. Це маленькі телефонні 3.14здюки, все зо вони можуть це телефонувати, писати і все😁

Контролюйте соц.мережі свої. Люди самі все викидують в інтернет, потім дивуються звідки стільки інформації у шахраїв про них👌

Фото на цвинтарі? і навіщо воно вам? хай йдуть, може цукерки ще залишуть. Не слухайте їх, вони намагаються давити на вас таким чином. Шліть їх одним відомом шляхом
Я гадаю,що ці маленькі терористи можуть тільки позбирати цукерки та лякати по телефону.

Якщо є кошти, віддавайте через Бінанс

Певно, що нарили інформацію про Вас всю

Если будете закрывать, то через биржу криптовалют, сэкономите около 1000грн

Бо скоро гробки, всі ходять і прибирають могили. Це чисто психологічний тиск, ніхто нічого фотографувати не буде))

Якщо ви про те, звідки вони знають що батько помер - то це не є проблема. Не спілкуйтеся з ними і буде вам щастя. Чим більше ви будете спілкуватися, тим більший терор буде. Це маленькі телефонні 3.14здюки, все зо вони можуть це телефонувати, писати і все😁

Контролюйте соц.мережі свої. Люди самі все викидують в інтернет, потім дивуються звідки стільки інформації у шахраїв про них👌
В мене батько помер 16 років тому,і інформації про нього в соц мережах взагалі немає

Если будете закрывать, то через биржу криптовалют, сэкономите около 1000грн
Я таким нажаль не вмію користуватися

Та я розумію що давлять,я то витримаю.А от рідні не знаю,позику також поверну.Але може хоч на частини дві домовлюся.Бо таких коштів немає

ви плануйте віддавати їм позику?
Так,не хочу мати з ними діло.Бачу що на тіло не ідуть.

Та я розумію що давлять,я то витримаю.А от рідні не знаю,позику також поверну.Але може хоч на частини дві домовлюся.Бо таких коштів немає

Так,не хочу мати з ними діло.Бачу що на тіло не ідуть.
а що вони вам пишуть про пропозицію розбити на дві частини?

Назад
Угорі