МФО BitCapital

Особисто в мене тіло 350, а наклацали вже 3500
В мене майже так само, головне що прийшло смс що до 16.02 можу заплати 806, через пів години чувак тероризує по вайберу щоб на протязі часу заплатила 1000, бо я їм дорого обходусю, заходжу в кабінет там 800. Після чого ігнор з моєї сторони і реклама з їхньої...😁😁😁

В мене майже так само, головне що прийшло смс що до 16.02 можу заплати 806, через пів години чувак тероризує по вайберу щоб на протязі часу заплатила 1000, бо я їм дорого обходусю, заходжу в кабінет там 800. Після чого ігнор з моєї сторони і реклама з їхньої...😁😁😁
Та зеки сидять і написують

Особисто в мене тіло 350, а наклацали вже 3500
Скажіть, що в вас збереглись дуже круті звʼязки з Бистрозаймом, тож хай нулик відкинуть, а краще два

Скажіть, що в вас збереглись дуже круті звʼязки з Бистрозаймом, тож хай нулик відкинуть, а краще два

Я зараз помру 😂😂😂

Ви маєте почуватися винною у їх біді)
То є правда, я чесно за їх переживаю тому що дивлячись на те що вони творять, ви уявляєте як з них в школі знущались, чи не дай Бог в родині, тому що адекватна людина на такій роботі не працюватиме. Там Вавку в голові видно з космосу, і гідозепам повірте вони набагато частіше нас приймають

Сообщение в теме '13 МФО, которым 6+ лет. Закрываю грехи юности)'
Щоденник - 13 МФО, которым 6+ лет. Закрываю грехи юности)

Мої мемуари, точно було
Зараз знайду подробиці

——————————————

Тема 'Люди, да что ж такое твориться?!!!'
Люди, да что ж такое твориться?!!!

Хто шось пʼє - краще зупиніться, бо поперхнетесь

То є правда, я чесно за їх переживаю тому що дивлячись на те що вони творять, ви уявляєте як з них в школі знущались, чи не дай Бог в родині, тому що адекватна людина на такій роботі не працюватиме. Там Вавку в голові видно з космосу, і гідозепам повірте вони набагато частіше нас приймають
Мені здається що ті, хто там працює мають стояти десь на обліку, як мінімум. Бо настільки хвора уява і брудні методи мають бути лише у психічно не нормальних людей.
Але через те шо вони творять, хай за них переживають їх рідні. Бо карма вона така..

Мої мемуари, точно було
Зараз знайду подробиці

——————————————

ХАХАХАХАХХАХА я лежу 🤣

Бачила в тіктоці, засіб який допомагає від боргів, береш цибулю, розрізаєш навпіл , посипати сілю, потерти половинки цибулі потім об долоні, на наступний день через вікно викинути. І порча з боргом вирішиться😂😂😂

Мої мемуари, точно було
Зараз знайду подробиці

——————————————

Це щось😂😂😂😂

Це смішно) Але я сама думала зробити ляльку вуду, натикати іглами і скинути тобу

Це смішно) Але я сама думала зробити ляльку вуду, натикати іглами і скинути тобу придурку з бітів
Навіщо це ти сказала?))) ...🤣🤣🤣

Назад
Угорі