MaryRid
Перевірений
- Дописи
- 2880
- Реакції
- 3791
- Бали
- 698
MaryRid не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Майор таки приїхав жеЄ мемуари гейші, а в нас будуть мемуари боржниці))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Майор таки приїхав жеЄ мемуари гейші, а в нас будуть мемуари боржниці))
В мене майже так само, головне що прийшло смс що до 16.02 можу заплати 806, через пів години чувак тероризує по вайберу щоб на протязі часу заплатила 1000, бо я їм дорого обходусю, заходжу в кабінет там 800. Після чого ігнор з моєї сторони і реклама з їхньої...Особисто в мене тіло 350, а наклацали вже 3500
Цільний майор?) нічосєМайор таки приїхав жеАле без паяльника
![]()
Та зеки сидять і написуютьВ мене майже так само, головне що прийшло смс що до 16.02 можу заплати 806, через пів години чувак тероризує по вайберу щоб на протязі часу заплатила 1000, бо я їм дорого обходусю, заходжу в кабінет там 800. Після чого ігнор з моєї сторони і реклама з їхньої...![]()
Каже мені «Ви боїтеся?»Цільний майор?) нічосє
Скажіть, що в вас збереглись дуже круті звʼязки з Бистрозаймом, тож хай нулик відкинуть, а краще дваОсобисто в мене тіло 350, а наклацали вже 3500
Він же без паяльника. Не зможеКаже мені «Ви боїтеся?»
Кажу: «Так! Захистіть мене!»
![]()
Я зараз помруСкажіть, що в вас збереглись дуже круті звʼязки з Бистрозаймом, тож хай нулик відкинуть, а краще два
Здравствуйте. Я здесь новенькая,хотя лучше бы меня здесь не было. Сегодня пришло письмо на электронку от Быстрозайм. Пишут что если не заплачу в течение 24 часов они наведу на меня порчу и меня будет ломать. Пишу почти дословно. Вот честно говоря всего ожидала,но точно не такое. Кому-то приходили подобные письма???
- Zlatka
- быстрозайм
- Відповіді: 52
- Форум: БистроЗайм
То є правда, я чесно за їх переживаю тому що дивлячись на те що вони творять, ви уявляєте як з них в школі знущались, чи не дай Бог в родині, тому що адекватна людина на такій роботі не працюватиме. Там Вавку в голові видно з космосу, і гідозепам повірте вони набагато частіше нас приймаютьВи маєте почуватися винною у їх біді)
Ви ще про Білого Мага не чули!Я зараз помру![]()
Мені здається що ті, хто там працює мають стояти десь на обліку, як мінімум. Бо настільки хвора уява і брудні методи мають бути лише у психічно не нормальних людей.То є правда, я чесно за їх переживаю тому що дивлячись на те що вони творять, ви уявляєте як з них в школі знущались, чи не дай Бог в родині, тому що адекватна людина на такій роботі не працюватиме. Там Вавку в голові видно з космосу, і гідозепам повірте вони набагато частіше нас приймають
ХАХАХАХАХХАХА я лежуСообщение в теме '13 МФО, которым 6+ лет. Закрываю грехи юности)'
Щоденник - 13 МФО, которым 6+ лет. Закрываю грехи юности)
Мої мемуари, точно було
Зараз знайду подробиці
——————————————
Тема 'Люди, да что ж такое твориться?!!!'
Люди, да что ж такое твориться?!!!
Хто шось пʼє - краще зупиніться, бо поперхнетесь
Бачила в тіктоці, засіб який допомагає від боргів, береш цибулю, розрізаєш навпіл , посипати сілю, потерти половинки цибулі потім об долоні, на наступний день через вікно викинути. І порча з боргом вирішитьсяСкажіть, що в вас збереглись дуже круті звʼязки з Бистрозаймом, тож хай нулик відкинуть, а краще два
Здравствуйте. Я здесь новенькая,хотя лучше бы меня здесь не было. Сегодня пришло письмо на электронку от Быстрозайм. Пишут что если не заплачу в течение 24 часов они наведу на меня порчу и меня будет ломать. Пишу почти дословно. Вот честно говоря всего ожидала,но точно не такое. Кому-то приходили подобные письма???
- Zlatka
- быстрозайм
- Відповіді: 52
- Форум: БистроЗайм
Це щосьСообщение в теме '13 МФО, которым 6+ лет. Закрываю грехи юности)'
Щоденник - 13 МФО, которым 6+ лет. Закрываю грехи юности)
Мої мемуари, точно було
Зараз знайду подробиці
——————————————
Тема 'Люди, да что ж такое твориться?!!!'
Люди, да что ж такое твориться?!!!
Хто шось пʼє - краще зупиніться, бо поперхнетесь
Це смішно) Але я сама думала зробити ляльку вуду, натикати іглами і скинути тобу придурку з бітівЯ зараз помру![]()
Це смішно) Але я сама думала зробити ляльку вуду, натикати іглами і скинути тобу
Навіщо це ти сказала?))) ...Це смішно) Але я сама думала зробити ляльку вуду, натикати іглами і скинути тобу придурку з бітів
Я з ВамиЦе смішно) Але я сама думала зробити ляльку вуду, натикати іглами і скинути тобу придурку з бітів