Та сама
Форумчанин
- Дописи
- 64
- Реакції
- 118
- Бали
- 33
Та сама не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Яким чином???Ви мені з вашими бітками ще майорів в хату наведете![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Яким чином???Ви мені з вашими бітками ще майорів в хату наведете![]()
В мене знайомий через вікно лікарні з влк тікавНажаль правда теперішнього часу, або на м'ясо або в норі сиди
То ціла група!Тааак, але я збрехала то не повідомлення, а сан кредит погрожував, що приїде така група в телефонній розмові
Під шафе почнемо дзвонити звонілкамЯким чином???
Вони ж їздять по під хати шукають ВасЯким чином???
Я так стресанула, що замовила собі суші і купила бутилку винаТа я вже вирішила суши поїсти, нічого аптеці виторг робити![]()
Нормальні люди колишнім пʼяні телефонують, а ми мфошникамПід шафе почнемо дзвонити звонілкам![]()
Ми еліта простоНормальні люди колишнім пʼяні телефонують, а ми мфошникам![]()
А ваша готівочка ????Одні смс,то ми вже в дорозі.,ми вже у вашій місцевості,ми вже біля вас,виходьте....Ми чекаємо,а вас нема...так і хотілося написати -підманула,підвела...То ціла група!
Раніше мав приїхати Вова на сірому Ланосі, з 90-х
Точно не згадаю, яка шарага, але було
гарна протидія стресуЯ так стресанула, що замовила собі суші і купила бутилку вина![]()
З кого почнем?)Нормальні люди колишнім пʼяні телефонують, а ми мфошникам![]()
Мені двері обклеїли наліпками у 2019)А ваша готівочка ????Одні смс,то ми вже в дорозі.,ми вже у вашій місцевості,ми вже біля вас,виходьте....Ми чекаємо,а вас нема...так і хотілося написати -підманула,підвела...
Єгроші пропоную, будем вибивати пролонгації назадЗ кого почнем?)
Напишемо список усіх вонючок)З кого почнем?)
Під шафе почнемо дзвонити звонілкам![]()
В мене кум з Іспанії з навчання їхав потягом, так на одній із станцій чувак в тамбурі вікно винес і втік, але я ніколи не засуджувала таких людей, всі хочуть жити, і не всі є патріотами.В мене знайомий через вікно лікарні з влк тікав
Так,були випадки.Ще швидко гроші таким займалися....Мені двері обклеїли наліпками у 2019)
Я їм стільки переплатила, що зараз вони мені винні. Згодна з них почати!Єгроші пропоную, будем вибивати пролонгації назад
Боржник наліпки чи щось більш оригінальне?Мені двері обклеїли наліпками у 2019)