МФО BitCapital

Що тут сказати,всі їхні методи,це добре забуте старе.Таким займалися у свій час єгроші,грошик,фінфорси,маніфою,гроші всім.Мати справу з цими МФО було справжнім пеклом.Діставали навіть людей,яких і не знав,і не чув..Я у свій час на єгроші писала заяву,після заяви,вони закрилися і ніжно попросили тіло,і навіть розбили на частинки.Після колажів,груп у вайбері,обзвону людей,автодозвонів вночі,бажання оплачувати пропадає само по собі.Нічого не змінилося,все як було,так і залишилося...управи нема ніякої.

Тааак, але я збрехала то не повідомлення, а сан кредит погрожував, що приїде така група в телефонній розмові
То ціла група!
Раніше мав приїхати Вова на сірому Ланосі, з 90-х

Точно не згадаю, яка шарага, але було

То ціла група!
Раніше мав приїхати Вова на сірому Ланосі, з 90-х

Точно не згадаю, яка шарага, але було
А ваша готівочка ????Одні смс,то ми вже в дорозі.,ми вже у вашій місцевості,ми вже біля вас,виходьте....Ми чекаємо,а вас нема...так і хотілося написати -підманула,підвела...

А ваша готівочка ????Одні смс,то ми вже в дорозі.,ми вже у вашій місцевості,ми вже біля вас,виходьте....Ми чекаємо,а вас нема...так і хотілося написати -підманула,підвела...
Мені двері обклеїли наліпками у 2019)

Во!
Тут і про ланоси, і про шо захочете
Страшилки на ніч від діда Ширера,
Діду в цьому році вже 30, тож слухайте, дітоньки 😆

Під шафе почнемо дзвонити звонілкам 😂

В мене знайомий через вікно лікарні з влк тікав
В мене кум з Іспанії з навчання їхав потягом, так на одній із станцій чувак в тамбурі вікно винес і втік, але я ніколи не засуджувала таких людей, всі хочуть жити, і не всі є патріотами.

Назад
Угорі