МФО BitCapital

Як казала одна моя старша колега : "Інна, твоя біда в тому, що ти не п'єш"
Ніколи не любила нічні клуби, а після цього всього хочеться напитися і відірватися там

Серйозно??? Просто в мене проблеми зі сном може їх почати пити?
Фенібут для сну краще діє і він дешевший

Ніколи не любила нічні клуби, а після цього всього хочеться напитися і відірватися там

Матиму на увазі, бо трішки задовьалась раз в 4 дні спати, бо просто з ніг валюсь тоді

А в мене прям якась фобія такого двіжу. Я люблю тихенько бродити лісом. з ножиком, у гумаках. Чекаю не дочекаюсь сезону грибів щоб релакснути🫠

Матиму на увазі, бо трішки задовьалась раз в 4 дні спати, бо просто з ніг валюсь тоді
В нього накопичувальна дія, тому не одразу результат. Але від тривожності і погану сну мені допоміг. Бо гідозепам дуже дорого за 10 таблеток 389 грн

А в мене прям якась фобія такого двіжу. Я люблю тихенько бродити лісом. з ножиком, у гумаках. Чекаю не дочекаюсь сезону грибів щоб релакснути🫠
Я з тобою!!!🤪 моя слабкість

Якщо для мене це повідомлення моторошне, то я уявляю що відчувають гриби 😂😂😂

В нього накопичувальна дія, тому не одразу результат. Але від тривожності і погану сну мені допоміг. Бо гідозепам дуже дорого за 10 таблеток 389 грн
Серйозно? За 10 таблеток??? Краще на вихідних суші поїм ехвект кращий буде🙄

Це взагалі екстрим круче бітів
Та нє.. шось біти планку високу поставили. Тут сивий майор нервово підкурює від паяльника у сірому ланосі🙈

Я, маленькая хрупкая женщина, хожу с ножичком по лесу и релаксую😂😂😂
В мене 1,57 зросту і 49 кг )

Та нє.. шось біти планку високу поставили. Тут сивий майор нервово підкурює від паяльника у сірому ланосі🙈

В мене 1,57 зросту і 49 кг )
Вбачаюсь, але я тут зовсім недавно я за ланос не вкурсі, але часто згадають, розкажете коротко

Маленька да удаленька

Вбачаюсь, але я тут зовсім недавно я за ланос не вкурсі, але часто згадають, розкажете коротко
Чм0 і біти часто пишуть "виїзна група виїхала вибивати борги, попередьте оточення". Але їх ніхто ніколи не бачив🫣

Легенди про сірий Ланос знають лише старожили форуму) я теж недавно тут, але чула як «діди» переповідали про сірий ланос, яким лякали боржників колись

Назад
Угорі