МФО BitCapital

Жарти захватіть.
Запрошую ще на огонек Мері, Та сама, Блудник.
Трум-трум як самій чистій від бітів дамо шампанське 😂
Трум-трум та Мері 1000%! Від їх дописів я під столом іноді валяюсь(твереза)

Ми всі сьогодні отримали 😣 Але, вони отримають теж своє. Прийде час
В тіктоці часто попадав юрист, якого запитували за бітів і я ж слухала, а він частенько повторював приблизно так: " терор буде страшний, а потім заплатити, якщо захочете!" Я тоді не розуміла, чого він так говорить, "якщо захочете", а тепер дійшло, я заплачу їм тільки тоді як стану мільйонером, або через суд

В тіктоці часто попадав юрист, якого запитували за бітів і я ж слухала, а він частенько повторював приблизно так: " терор буде страшний, а потім заплатити, якщо захочете!" Я тоді не розуміла, чого він так говорить, "якщо захочете", а тепер дійшло, я заплачу їм тільки тоді як стану мільйонером, або через суд
В суд вони не підуть. "Якщо хочете" - це мається на увазі, що коли тіло запропонують, то можете платити або ні. Після цього всього ні копійки не дам

Страшного терору усі і лякаються. Я буду усім говорити, що аферисти. Але родину хотіла би вберегти.

Яке заспокійливе приймати?! Я після розлучення наплакала в аптеці на Гідазепам. Але він щось не дуже допоміг.
Я від природи не плачу, хіба що раз в рік +/-, а в мене заспокійлеве на даний момент кума, біленька, і цей форум

Страшного терору усі і лякаються. Я буду усім говорити, що аферисти. Але родину хотіла би вберегти.
Нажаль...Просто нехай не спілкуються або раз скажуть, що їм абсолютно плювати на вас і ваші борги. Кажіть всім, що у вас шахраї дію взламали

О, та я тільки за) теж щось припру з собою. А Мері он ще зі вчора стіл накрила була. Чого добру пропадати))

Жарти захватіть.
Запрошую ще на огонек Мері, Та сама, Блудник.
Трум-трум як самій чистій від бітів дамо шампанське 😂
Я була на грані)) але моя тупість в криптобарахлі хоч тут спрацювала в плюс))

Нажаль...Просто нехай не спілкуються або раз скажуть, що їм абсолютно плювати на вас і ваші борги. Кажіть всім, що у вас шахраї дію взламали
Після того фото, що мені сьогодні надіслали я мамі подзвонила ісказала, що телефон взламали. Просила її не спілкуватись ні з ким і на підозрілі смс не відповідати.

О, та я тільки за) теж щось припру з собою. А Мері он ще зі вчора стіл накрила була. Чого добру пропадати))

Я була на грані)) але моя тупість в криптобарахлі хоч тут спрацювала в плюс))
Я "розумна"🤣🤣🤣 Відразу розібралася, що це криптогаманець і кріпта

Назад
Угорі