МФО BitCapital

Бо тут спокійним не бдеш навіть якщо закрив та заблокував кабінет...... ці ж виродки можуть і без нам набрати....(((
Нам всім потрібен психотерапевт після цього всього, чесно. Тільки гумор рятує

Куди писали? Напишу і я.

Куди писали? Напишу і я.
Спочатку думала в кіберполіцію системою електронного звернення, але чомусь там як доходить щоб додати якісь картинки, типу скрізь- викидало з програми. Якраз під час намагання написати заяву почалось ще тероризм, подзвонила на 102 і обяснила ситуацію, що від мого імені почався збір коштів. Направили на місцевий відділ, але я сама туди вже направлялась.

Психотерапевт в дефіциті

Я вже не раз писала, що якби не форум то моя кукуха помахала б мені ще в перший тиждень дзвінків.. а так , дякуючи всім тут, тримаюся.

Спочатку думала в кіберполіцію системою електронного звернення, але чомусь там як доходить щоб додати якісь картинки, типу скрізь- викидало з програми. Якраз під час намагання написати заяву почалось ще тероризм, подзвонила на 102 і обяснила ситуацію, що від мого імені почався збір коштів. Направили на місцевий відділ, але я сама туди вже направлялась.

Психотерапевт в дефіциті
А позика у вас дійсна в них чи "повісили" на вас?

Якщо би не цей форум то я точно би у "вікно стрибнула".
Чесно кажучи, такі мислі були, ну типу не так зробити а як варіант подій розглядала, і що далі? А нічого, і про кого ж в селі говоритимуть???!!! А перелаятись з людьми... А цим бітикам хто нерви попсує??? Ні я маю жити і воювати з ними, вср×сь но не покорюсь!!!

Чесно кажучи, такі мислі були, ну типу не так зробити а як варіант подій розглядала, і що далі? А нічого, і про кого ж в селі говоритимуть???!!! А перелаятись з людьми... А цим бітикам хто нерви попсує??? Ні я маю жити і воювати з ними, вср×сь но не покорюсь!!!
Створюємо підрозділ!

Знала, що буде бруд з їх сторони. Знала і чекала. Думала готова до цього, але коли сьогодні написали, то було одне бажання-напитись і забутись.

Назад
Угорі