МФО BitCapital

У меня только пердит касса 2000 дней просрочки и не соглашаются козлы на тело)))
Трохи оффтоп в цій темі, але мені кредиткаса пропонувала за тіло закрити(дог. ще на 30 днів). Але не платив, так як знаю людину, яка з таким же договором закрила за 70% тіла.

Как оказывается, можно на кошелек валютчиков - мне люди сказали. А они налом
Так, з гаманця біткепітал через p2p на гаманець мінялі, а він вже перекидує на вашу карту чи віддає налом.

Взагалі, навічно? Бо вони не працювали лише одну годину 😆 А потім «Давай по-новой, Миша» 😆
Ні, я мав на увазі що одне лише, що можна зробити, це попросити їх заблокувати кабінет.

Чи можуть вони так само взяти кредит на когось. Хто як думає?

Трохи оффтоп в цій темі, але мені кредиткаса пропонувала за тіло закрити(дог. ще на 30 днів). Але не платив, так як знаю людину, яка з таким же договором закрила за 70% тіла.
А мне нет и все. Хотя большой срок

И я не знаю что мне и делать))). Хочу закрыть их но не в какую....

Как оказывается, можно на кошелек валютчиков - мне люди сказали. А они налом
Ага они на карту тебе, я так погашал битов, с карты им, а они мне на кошелёк, потом я ,с кошелька на кошелёк битов.

Вывод от туда таким же макаром только на оборот.

Ні, я мав на увазі що одне лише, що можна зробити, це попросити їх заблокувати кабінет.
Як заблокували, так само можуть і розблокувати, щоб "повісити" на вас кредит. Всерівно, нічого не доведеш.

Можна, але зафіксувати скрінами, що кабінет заблоковано ☝️

Мабуть розблокувати і взяти?

А кому эти скрины потом показывать?)) Это примерно то же самое, что выключить комп и верить в то, что из-за этого сайт битов перестанет работать :crazy:

Так я так і зробила, скрін що вхід до кабінету заблаковано
Справки взяли о блокировке?)

А кому эти скрины потом показывать?)) Это примерно то же самое, что выключить комп и верить в то, что из-за этого сайт битов перестанет работать :crazy:
Я розумію все, але ж треба хоч якось з цим боротися.
Нехай працюють як їм хочеться, але не вішають «ліваків».

Я розумію все, але ж треба хоч якось з цим боротися.
Нехай працюють як їм хочеться, але не вішають «ліваків».
я також з Вами згодна, розумію що можливо то все до сраки, але просто нічого не робити теж не варіант.......мені не всеодно....... Справку на блокування вони не дають......Ладно ще коли ти піддаєшся терору за те що брав і не можеш віддати, але за те чого не брав.......

я також з Вами згодна, розумію що можливо то все до сраки, але просто нічого не робити теж не варіант.......мені не всеодно....... Справку на блокування вони не дають......Ладно ще коли ти піддаєшся терору за те що брав і не можеш віддати, але за те чого не брав.......
Так. Просто це нонсенс, коли людина повністю безсила через ось такі ситуації

Я оце почитала про ваших бітів і тепер теж очкую.
Бо в мене там є кабінет..не памʼятаю на якому етапі оформлення він там, але є. Єдине що нічого там не брала, бо не розібралася в тій клятій крипті, гаманцях та інших «аспектах криптолайна».

Я оце почитала про ваших бітів і тепер теж очкую.
Бо в мене там є кабінет..не памʼятаю на якому етапі оформлення він там, але є. Єдине що нічого там не брала, бо не розібралася в тій клятій крипті, гаманцях та інших «аспектах криптолайна».
Заблокуйте кабінет ☝️

Назад
Угорі