Idfaa
Форумчанин
- Дописи
- 202
- Реакції
- 129
- Бали
- 343
Idfaa не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
ну якось так а ж дивно)Як в кого з ними справи ?Далі тиша?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
ну якось так а ж дивно)Як в кого з ними справи ?Далі тиша?
Скоро випливутьну якось так а ж дивно)
з ким судитися??Якщо у них немає ліцензії!!!!В мене трохи лютували ось. Але все доволі стандартно, по протоколу. Особливих змін нема. Написав заяву до поліції і кіберполіції, зі скрінами погроз і т.д.
А якщо судитися з ними про закриття за тіло наприклад? Не було таких прецедентів?
Ага, вже вистачило ума в одного подати на них в суд. Так біти тепер з тією справою носяться як дурень з торбою.з ким судитися??Якщо у них немає ліцензії!!!!
і вже один друг зробив нам усім підставу з судом![]()
Тепер вони цією справою будуть хвастатися всюдиТрішки затихли,ніби. Що дивно. Але правда запропонували закрити за тіло +50%. І прислали ту саму "виграну" справу. Наївні)
Дурень думкою багатієТепер вони цією справою будуть хвастатися всюди![]()

Можливо, колись вони таки ліцензію отримають, тоді вже буде веселішеДурень думкою багатіє![]()
Боюсь, з їх "методами" її одразу анулюють. НБУ буде просто завалене скаргами, більше чим на всіх інших мфошок разом взятих)Можливо, колись вони таки ліцензію отримають, тоді вже буде веселіше![]()
Шкода, що зараз на скарги ніхто не реагує. Фактично, люди з шахраями сам на самБоюсь, з їх "методами" її одразу анулюють. НБУ буде просто завалене скаргами, більше чим на всіх інших мфошок разом взятих)
Треба якусь петицію вже робити,щоб їх сайт заблокували на території України типу як шахрайський(ким вони і є). Не знаю,просто один із варіантів)Шкода, що зараз на скарги ніхто не реагує. Фактично, люди з шахраями сам на сам![]()
Щось підозріло довго мовчать.За тиждень 4,5 пропущених з 063106…Як в кого з ними справи ?Далі тиша?
Вони новий зроблять. Будуть тероризувати без сайтаТреба якусь петицію вже робити,щоб їх сайт заблокували на території України типу як шахрайський(ким вони і є). Не знаю,просто один із варіантів)
Та ні, я про те що у них видача кредитів впаде і може самі закриються(це мріїВони новий зроблять. Будуть тероризувати без сайта![]()
Цікаво, у них наразі багато клієнтів, окрім боржниківТа ні, я про те що у них видача кредитів впаде і може самі закриються(це мрії)
Не діє, бо вони не мають ліцензії і не в правовому полі.Доброго дня! Я військовий. По необачності взяв у них кредит. Не встиг закрити вчасно,бо був на виконанні бойового завдання. 4 дні протер мінування і якісь дикі штрафи. Підкажіть,на них діє Закон України Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей?
Зато на ЗСУ збирають, на сайті написаноНе діє, бо вони не мають ліцензії і не в правовому полі.